SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Duel cu istoria » Cum prefațează Halep și Suarez Navarro duelul pe care îl vor avea în optimi: "Va fi spectacol"

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de - Publicat sambata, 03 iunie 2017 19:53

Meciul de luni, dintre Halep și Suarez Navarro, din optimi de finală, va aduce față în față două jucătoare care se cunosc foarte bine și care s-au duelat pe toate suprafețele.

"Va fi un meci greu. O cunosc foarte bine, mereu am avut meciuri dificile contra ei. Sunt pregătită să alerg, să joc și să fiu încrezătoare", a spus Simona.

"E o nucă tare. Am avut lupte grele în trecut. Și chiar dacă am câștigat, a fost foarte greu. Uneori am jucat și trei seturi. Eu îi știu jocul, ea îl știe pe al meu", a spus Carla la conferința de presă.

La Roland Garros va fi confruntarea cu numărul doisprezece dintre Halep și Suarez Navarro. Spaniola de pe locul 23 și românca de pe locul 4 au jucat pe toate suprafețele. Carla are 4-0 pe zgură, Simona 5-1 pe hard și 1-0 pe iarbă. Ultima lor întâlnire a avut loc în 2016, la US Open, în optimi de finală, iar românca s-a impus cu 6-2, 7-5.

Cele patru confruntări de pe zgură au avut loc în 2010 și 2012 la Barcelona, în 2013 la Roland Garros și în 2015 la Roma. Dintre acestea, trei s-au decis după setul decisiv.

"Simona este foarte talentată pe zgură și va fi un meci greu. Eu o consider una dintre cele mai bune jucătoare din lume la momentul actual. E foarte consistentă, poate juca foarte agresiv, de asemenea e și foarte defensivă când e nevoie.

Este una dintre cele mai complete jucătoare, știe să facă orice pe teren. Dacă eu reușesc să joc la cel mai înalt nivel și ea la fel, va fi un spectacol frumos pentru public", a mai spus jucătoarea din Spania.

Din punctul de vedere al performanței de top la Roland Garros, Simona e în avantaj, ea jucând finala în 2014, în timp ce Carla a atins de două ori sferturile de finală, în 2008 și 2014.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
braveheartro
braveheartro  •  04 Iunie 2017, 22:52
Postat de tihi pe 04 Iunie 2017, 11:55

In pofida locului ocupat in WTA, consider ca Navarro este favorita dualeului !!

Probabil n-ai văzut meciul cu Sorana. Dacă nu se accidenta la umăr o bătea Sorana. Simona e clar favorită în acest meci şi numai printr-o conjunctură extrem de nefavorabilă ar putea pierde la Carla. Prevăd o victorie a Simonei în două seturi.

tihi
tihi  •  04 Iunie 2017, 11:55

In pofida locului ocupat in WTA, consider ca Navarro este favorita dualeului !!

10204444699616941
Ion Ionescu  •  04 Iunie 2017, 09:52

La cat cenzurati aiurea pe cei care ii contesta pe acei Gicacontra, lasandu-le neprihanite comentariile acestora din urma...cred ca niciun om zdravan la cap nu va mai comenta aici. RUSINE, GSP! RUSINE, MODERATORI! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează