SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP 2016

George Cosac o încurajează pe Halep: "Pliskova a făcut meciul vieții" » Ce zice despre Monica Niculescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 februarie 2016 18:34

Președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, a vorbit după prima zi a meciului dintre România și Cehia la Fed Cup. Scorul este 1-1.  Halep a pierdut cu Pliskova, 7-6(4), 4-6, 2-6, iar Niculescu a învins-o pe Kvitova, 6-3, 6-4.

"Sîntem în grafic, dar ne-am fi dorit 2-0. Totuși, după cum s-a jucat, e un scor corect.

Să o luăm cu începutul. Simona a jucat puțin în acest început de an. Și-a dorit mult, ar da orice meci dintr-o altă competiție pentru o victorie la Fed Cup. E foarte sufletistă, dă totul pentru România. Președintele Federație de tenis din Cehia mi-a zis că n-a mai văzut-o niciodată atît de bună pe Pliskova. Practic a făcut meciul vieții.

Monica a jucat, ca de fiecare dată, cu inima. Îi place să evolueze în fața românilor. E o mare performanță și o mare surpriză victoria ei cu Kvitova.

A jucat exact ce știe ea, dar îi place să fie purtată de public în meci, să fie împinsă de la spate. A fost o eroină", a zis George Cosac la DolceSport.

Detalii despre meciurile de azi de la Fed Cup AICI!

PROGRAM 

Duminică, ora 13:00
Simona Halep- Petra Kvitova
Monica Niculescu-Karolina Pliskova
Andreea Mitu, Raluca Olaru-Denisa Allertova, Barbora Strycova

TOATE MECIURILE SÎNT LIVETEXT PE GSP.RO ȘI TELEVIZATE DE DOLCE!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  07 Februarie 2016, 09:54

Esti un mare Ghiorghe mai cosac ,de ce nu recunosti ca fata noastra nu a putut sa-si stapaneasca nervii ,ca Dumnezeu ia dat da ce ai vrut, sa-i puna si-n straita ?

lenan
lenan  •  06 Februarie 2016, 20:11

cam toate fac meciul vietii cu simona, cind pierde. da' ea cind il face?

conasu_boeru
conasu_boeru  •  06 Februarie 2016, 19:19

Da, Cosac asta e si el vreun mare fost jucator si un mare strateg si pedagog !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează