SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Principala adversară a Simonei Halep s-ar putea retrage din tenis: "Să nu uităm asta"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iunie 2018 15:33

Daneza Caroline Wozniacki (27 de ani / locul 2 WTA) se luptă cu Simona Halep pentru prima poziție în clasamentul feminin, însă o veste neașteptată ar putea zgudui tenisul mondial.

Legenda tenisului mondial Conchita Martinez e de părere că Wozniacki ar putea renunța la cariera de jucătoare în viitorul apropiat.

"Wozniacki este jucatoarea cu cel mai bun fizic din circuitul WTA, dar în ultima vreme a avut suişuri şi coborâşuri. Mai are oare motivaţia să continue? Dacă răspunsul este da, atunci cred că poate să câştige Grand Slam-uri şi să urce pe primul loc.

Dar să nu uităm că este logodită cu un baschetbalist şi a câştigat deja mulţi bani. N-aş fi deloc surprinsă dacă va anunţa din senin că retrage pentru a deveni mamă", a declarat fosta antrenoare a Garbinei Muguruza la postul BT Sports.

Celebrul baschetbalist David Lee e logodnicul Carolinei Wozniacki, jucătoare care a fost eliminată în optimile de finală ale acestei ediții de la Roland Garros de Daria Kasatkina, scor 3-6, 6-7.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  06 Iunie 2018, 19:43

Celebrul fost baschetbalist. David Lee s-a retras in toamna lui 2017, dupa un ultim contract de numai un an cu SA Spurs. Dar este un baschetbalist mare, dublu All Star Game si campion NBA cu GS Warriors. Cat despre datul cu bata, e un sport mai putin popular pe planeta (nu e in primele 12), iar opinia uneia care nu mai joaca de 2 cincinale despre una care are doar 27 de ani si in la apogeul carierei, pai... este o speculatie, nonsportiva, nonrealista, fictionabila, jenabila, sa zicem.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează