SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Rafael Nadal i-a transmis un mesaj emoționant lui Carlos Alcaraz, imediat după finala de la Wimbledon: „Acolo unde este, s-a bucurat pentru tine”

Rafael Nadal și Carlos Alcaraz  / foto: Guliver/Getty Images
Rafael Nadal și Carlos Alcaraz / foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 17 iulie 2023 10:33 / Actualizat luni, 17 iulie 2023 11:03

Rafael Nadal (37 de ani), dublu campion la Wimbledon, în 2008 și în 2010, a fost primul nume important care l-a felicitat pe Carlos Alcaraz pentru victoria istorică reușită în fața lui Novak Djokovic în finala de la All England Club.

În continuare departe de tenis din cauza accidentării la șold suferite în ianuarie, Rafael Nadal a publicat un mesaj în conturile sale de social-media la doar câteva minute după terminarea finalei de la Wimbledon. La fel procedase și în iunie, după ce Novak Djokovic se impunea la Roland Garros și devenea primul jucător care atinge borna #23 în turneele de Mare Șlem. 

Mesajul lui Rafa i-a emoționat pe conaționali. „Matadorul” l-a evocat pe regretatul Manolo Santana, primul spaniol care s-a impus pe iarba de la Wimbledon. Fostul mare jucător, campion la Londra în 1966, a încetat din viață în urmă cu doi ani.

Novak Djokovic și elogiul suprem pentru Carlos Alcaraz, după finala memorabilă de la Wimbledon » Spaniolul i-a răspuns: „E o nebunie că a spus asta!”
WIMBLEDON
Novak Djokovic și elogiul suprem pentru Carlos Alcaraz, după finala memorabilă de la Wimbledon » Spaniolul i-a răspuns: „E o nebunie că a spus asta!”

Rafael Nadal i-a transmis un mesaj emoționant lui Carlos Alcaraz, imediat după finala de la Wimbledon

„Felicitări, Carlos Alcaraz! Ne-ai oferit o bucurie imensă astăzi și sunt sigur că pionierul tenisului spaniol, Manolo Santana, s-a bucurat pentru tine, acolo unde este. Astăzi, Wimbledon ne-a unit. Te îmbrățișez, bucură-te de moment, campionule”, a fost mesajul lui Rafa pentru Carlitos. 

Carlos Alcaraz, care a spus în mai multe rânduri că idolul său din tenis a fost însuși Nadal, avea să recunoască într-unul dintre interviurile acordate după meciul cu Djokovic că Rafa i-a scris și înainte de finală pentru a-l încuraja. Carlitos i-a răspuns compatriotului său în social-media: „Mulțumesc, Rafa ❤️!”

Manolo Santana (înainte de Era Open), Nadal și Alcaraz sunt singurii spanioli care au triumfat la Wimbledon. Pe lângă cele două titluri, Rafa are alte trei finale pierdute pe gazonul de la Londra.

VIDEO Rezumatul finalei Carlos Alcaraz - Novak Djokovic

Citește și alte știri din tenis: 

Novak Djokovic și elogiul suprem pentru Carlos Alcaraz, după finala memorabilă de la Wimbledon » Spaniolul i-a răspuns: „E o nebunie că a spus asta!”

FOTO Cele mai tari 10 meme-uri după finala de poveste Alcaraz - Djokovic » Fanii nu s-au abținut după eșecul istoric al sârbului

Momentul în care Djokovic nu și-a mai putut ascunde emoțiile: „Te iubesc, mulțumesc că zâmbești în continuare!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează