SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Reacție surprinzătoare a Simonei Halep după primul succes de la Roland Garros 2015: "Așa mi se întîmplă mereu"

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 mai 2015 14:21

 Simona Halep a cîștigat primul meci din această ediție a Roland Garros în fața jucătoarei din Rusia, Evghenia Rodina, scor 7-5, 6-4. 

La finalul partidei, jucătoarea de pe locul 3 WTA a spus că greșelile neforțate au venit în urma stresului pe care îl are la primul meci din fiecare turneu. 

"Am fost puțin stresată, așa e la începutul fiecărui turneu de Grand Slam, dar am luptat pentru fiecare punct pînă la final.

Am făcut cîteva greșeli prostești la acest meci, dar trebuie să le accept și să merg mai departe. A fost un meci dificil în fața unei adversare care a făcut un joc bun azi. Sînt mai puternică din punct de vedere mental și ca joc, în general. Am făcut progrese, mi-am îmbunătățit mai ales serviciul.

E bine că a ieșit pînă la urmă și sînt foarte fericită că m-am calificat mai departe.

Am stat destul de mult pe teren și asta cred că e bine într-un fel. Sînt mai pregătită pentru turul următor", a zis Halep la finalul jocului. 

Playtech: BOMBĂ! Tatăl lui David Popovici face o grămadă de bani! Ce afacere GENIALĂ deține


Comentarii (12)
gabriel_d
gabriel_d  •  24 Mai 2015, 20:20

Succes Simona.

idi53
idi53  •  24 Mai 2015, 16:40

Un meci slab facut de Simona,dar sa speram ca-si va revenii pe parcurs!FORZA SIMONA!

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  24 Mai 2015, 16:39

draga, simona, speram cu totii ca dupa turul 2 sa scapi de orice fel de stres. o tara intreaga te asteapta sa te recuperezi, pana la turneul de la wimbledon. esti prea puternica mental si ca joc in general ca sa te incurce cineva pe iarba londoneza. stii foarte bine ca ai alergie la zgura, scumpa noastra

Vezi toate comentariile (12)
Comentează