SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2020

Simona Halep - Anett Kontaveit, în sferturi la Australian Open // Ilie Năstase și un verdict entuzisasmant: „Nu știu cine ar mai putea s-o bată”

Articol de GSP - Publicat luni, 27 ianuarie 2020 22:16

SIMONA HALEP - ANETT KONTAVEIT // Ilie Năstase (73 de ani) a vorbit despre șansele Simonei Halep (28 de ani, 3 WTA) de a se impune la Australian Open.  Succesul i-ar putea aduce româncei cel de-al treilea trofeu de Mare Șlem al carierei. 

  • În faza sferturilor, Simona Halep o va întâlni pe Anett Kontaveit (24 de ani, 31 WTA), care a trecut de Iga Swiatek (18 ani, 56 WTA), scor 6-7(4), 7-5, 7-5. Meciul va avea loc miercuri dimineață, la o oră ce va fi comunicată ulterior de organizatori.

„Când am mai spus câte ceva critic despre Halep a fost spre binele ei. Acum este un moment bun să mai câștige un turneu de Grand Slam

Au plecat multe jucătoare de la Australian Open. Nu știu cine mai poate să o bată dintre cele care au rămas pe tablou”, a declarat Ilie Năstase, potrivit Mediafax. 

SIMONA HALEP ARE DOUĂ VICTORII CU ANETT KONTAVEIT 

Halep și Kontaveit s-au întâlnit de două ori în circuitul WTA, Simona câștigând de fiecare dată. Ambele meciuri au avut loc în 2017. La Miami, Halep a câștigat 6-3,  6-0, iar la Roma s-a impus cu 6-2, 6-4. 

Câștigătoarea meciului Simona Halep - Anett Kontaveit va juca în semifinale cu învingătoarea partidei Garbine Muguruza - Anastasia Pavlyuchenkova. 

VIDEO // Rezumat Simona Halep - Elise Mertens:

+16 FOTO

Vezi și: 

AUSTRALIAN OPEN // Tabloul complet al sferturilor de finală + când se joacă meciurile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
vladutz13
vladutz13  •  28 Ianuarie 2020, 11:21

Nu stie cine? Pai poate nr. 1 mondial

bazinga
bazinga  •  28 Ianuarie 2020, 10:34

Ho,ho....mai Iliuta,cel cu un neuron in dotare intelectuala si ala,obosit si muncit....Cine s-o bata?KERBER....MUGURUZA....BARTY?Ce zici....chiar nimeni nu are cine s-o bata?M-am linistit,daca asta e pronosticul tau....sigur va pierde!

pspsps
pspsps  •  28 Ianuarie 2020, 09:50

cum merge simona bine, cum apar si lichelele care se gudura pe langa ea. fi-mi-ar scarba....

Vezi toate comentariile (13)
Comentează