SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI // Adversara Simonei Halep i-a cerut scuze tatălui ei după semifinala cu Mertens :)

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 25 ianuarie 2018 14:41

Simona Halep (1 WTA) și Caroline Wozniacki (2 WTA) se vor înfrunta în finala turneului de la Australian Open. Daneză pare mai destinsă ca niciodată, glumind la conferința de presă de după semifinala cu Elise Mertens, câștigată scor 6-3, 7-6.

  • Finala dintre Halep și Wozniacki se joacă sâmbătă, în jurul ore 10:30, și poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Eurosport. 

Caroline Wozniacki a fost pusă pe glume în timpul conferinței de presă, stârnind râsetele celor prezenți în momentul în care i-a cerut scuze tatălui ei, Piotr.

"Tatăl meu avea părul negru. Acum e în totalitate gri. Îmi cer scuze. David, logodnicul meu, are părul blond. Încă rezistă. Ei doi înseamnă foarte mult pentru mine, mai ales în momentele în care sunt sub presiune".

Wozniacki s-a logodit în noiembrie 2017 cu fostul baschetbalist american, David Lee, campion NBA în 2015 cu Golden State Warriors.

Vezi și: 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
wishmaster
wishmaster  •  25 Ianuarie 2018, 23:58
Postat de spinoza pe 25 Ianuarie 2018, 15:34

Dar fostul logodnic, care te-a lasat cu ochii in soare, ce culoare la par avea?

maro...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  25 Ianuarie 2018, 16:08

alb cat timp era cu ea...negru dupa ce a lasat-o :)))))

spinoza
spinoza  •  25 Ianuarie 2018, 15:34

Dar fostul logodnic, care te-a lasat cu ochii in soare, ce culoare la par avea?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close