SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2018

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA // Un mare campion dă un verdict categoric înainte de semifinala Halep - Muguruza: "Garbine este favorită"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 07 iunie 2018 12:00

Simona Halep, locul 1 WTA, și Garbine Muguruza, locul 3 WTA, joacă astăzi în semifinala Roland Garros. Meciul va începe la ora 16:00 și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Eurosport.

Suedezul Mats Wilander, câștigător a 7 turnee de Grand Slam, trei la Roland Garros, a prefațat partida Simona Halep - Garbine Muguruza și crede că iberica are prima șansă la victorie.

"La fel ca anul trecut la Wimbledon, Muguruza este jucătoarea de bătut. Garbine va câștiga multe turnee majore pentru modul în care joacă și cum se comportă pe teren. Este mai agresivă fizic și mental. Pune presiune și este agresivă.

Simona trebuie să fie mai agresivă dacă vrea să câștige turneul, având în vedere jucătoarele rămase în competiție. (n.r. Garbine Muguruza, Madisone Keys, Sloane Stephens). Dar cred că în acest meci Garbine este favorită", a declarat Wilander pentru Eurosport.

Meciul Simona Halep - Garbine Muguruza poate fi urmărit liveTEXT AICI

Vezi și:

Cum poate Simona Halep "să trișeze" în semifinala de la Roland Garros: "Țiriac va face asta"

EXCLUSIV Cristian Tudor Popescu, despre cum poate Simona să câștige duelul-șoc din semifinalele Roland Garros: "Așa o poate destabiliza. Garbine va ataca sălbatic"

Dezvăluiri despre dificultățile avute de Simona Halep: "Nici nu vă puteți imagina prin ce trece! E imposibil ce i se cere. Nici Serena nu o face"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
100002473541087
Danut Ognean  •  07 Iunie 2018, 19:59

na ca nu ti-a iesit!simona a nimicito pe muguruza

marius.bxl
marius.bxl  •  07 Iunie 2018, 18:20

Bai specialistule *** Wilander.ti-a nenorocit Halep azi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bodrin
bodrin  •  07 Iunie 2018, 15:16

Și eu cred că Muguruza e favorită, este mai matură și mai puţin labilă psihic. Dar nimeni nu este favorit cu 100% șanse de a câștiga un meci! Așa încât, deși e mai puţin probabil, este, bineînţeles, posibil ca Halep să se califice în finală. Ceea ce îi și doresc. HAI SIMONA!!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează