SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA // A cedat emoțional! Pliskova, conferință răvășitoare: "Mă rog să nu mai joc cu Halep" » Punct cu punct, o analiză sinceră a eliminării din sferturi

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2018 10:30

Simona Halep, locul 1 WTA, s-a calificat în semifinale la Australian Open, după ce a trecut de Karolina Pliskova, locul 6 WTA, scor 6-3, 6-2. Va juca joi, de la ora 07:00, în semifinale, cu Angelique Kerber.

După meci, Karolina Pliskova a recunoscut la conferința de presă superioritatea Simonei Halep. "Nu știu ce s-a întâmpla de la 3-0. Cred că am pornit bine în meci. Ea nu a jucat prea bine în debutul partidei, în primele game-uri a făcut câteva greșeli. Game-ul al patrulea a fost unul imens, am avut șanse să mă duc la 4-0.

Dacă reușeam să le fructific probabil ar fi fost setul meu. Ea joacă foarte bine împotriva mea, nu știu unde e problema. Trebuie să schimb ceva pentru următorul meci cu ea. Simona îmi citește foarte bine jocul. Serviciul meu nu e eficient împotriva ei, îl returnează incredibil. Cred că au fost unele puncte pe care le puteam gestiona mai bine, însă ea a fost jucătoarea mai bună", a spus a șasea jucătoare a lumii.

"Nu cred că am făcut ceva extrem de greșit, poate doar punctele importante nu le-am jucat cum trebuie, am sentimentul că îi place foarte mult jocul meu. Folosește foarte mult din viteza mea. Aici e problema. Încerc să iuțesc jocul, dar ei îi place acest lucru. Nu trebuie să pună forță de la ea, ci o folosește pe a mea și până la urmă eu sunt cea care trebuie să alerge",a completat cehoaica.

"Mă rog să nu ne mai întâlnim"

Rugată să facă o comparație între Halep, Kerber și Wonziacki, Pliskova a răspuns: "Mă descurc mai bine împotriva lui Wozniacki și a lui Kerber. Le simt mai bine jocul, chiar dacă Angelique e stângace, simt că dacă iuțesc jocul pot obține puncte. Pe când cu Simona nu e așa, ei îi place. Nici lui Caro nu-i convine jocul meu, mereu simt că am o șansă împotriva ei, chiar dacă servește mai bine ca Simona. Însă raportând la jocul meu, cu Halep mă simt cel mai inconfortabil. Mă rog să nu mai fie pe partea mea de tablou data viitoare".

 

" Simona e una dintre cele mai complicate adversare pentru mine, poate data viitoare o să am mai mult noroc la tragerea la sorți"Karolina Pliskova

ALTE ARTICOLE DESPRE VICTORIA SIMONEI HALEP CU PLISKOVA:

1. Simona Halep, față-n față cu omul care a dus-o în elita WTA » Cum s-a descurcat împotriva atuului lui Kerber

2.SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA // Liderul mondial merge în semifinale! Fabuloasă! SIMONA HALEP, lecție de tenis împotriva Karolinei Pliskova! 9 gameuri consecutive într-o victorie senzațională!

3. Simona Halep, mai fericită ca niciodată după calificarea în semifinalele AO: "E un secret, nu pot să va spun asta" :)

4. AUSTRALIAN OPEN. Uluitoare! Magnifică! Fabuloasă! Victoria carierei pentru Simona Halep! Și acum ce? 3 întrebări MARI înaintea semifinalei-șoc contra lui Angelique Kerber!

5. SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER // Organizatorii au anunțat ora de start a semifinalei Australian Open! Când se joacă Simona Halep - Angelique Kerber

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
antiziaristi
antiziaristi  •  24 Ianuarie 2018, 22:51
Postat de simonhalep pe 24 Ianuarie 2018, 14:25

degeaba. kerber e pe val. o demolează pe haleapă, așa cum le place celor de la gsp să titreze. hai simona, totuși! acasă, nu în finală.

***...iar esti pe aici?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10204444699616941
Ion Ionescu  •  24 Ianuarie 2018, 18:01
Postat de lapusneanul pe 24 Ianuarie 2018, 17:51

pe toate articolele cu simona sunt doi hateri care isi etaleaza prostia, tihi si simonhalep, asta in afara de majoritatea dinamovistilor frustrati ...exista doua posibilitati..1. sunt din redactie ... 2. sunt maso............

Sa-i spui si tu prostalaului de mai jos sa citeasca mai atent ce scriu. Multumesc anticipat.

lapusneanul
lapusneanul  •  24 Ianuarie 2018, 17:51

pe toate articolele cu simona sunt doi hateri care isi etaleaza prostia, tihi si simonhalep, asta in afara de majoritatea dinamovistilor frustrati ...exista doua posibilitati..1. sunt din redactie ... 2. sunt maso............

Vezi toate comentariile (30)
Comentează