SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MONTE CARLO

Victor Hănescu s-a calificat pe tabloul principal al Masters-ului de la Monte Carlo

Victor Hănescu
Victor Hănescu

Articol de GSP - Publicat luni, 16 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 16 aprilie 2012 21:58

Victor Hănescu a acces pe tabloul principal la Mastersul de la Monte Carlo, turneu dotat cu premii în valoare de 2.427.975 de euro.

Românul a jucat două meciuri duminică, obţinînd tot atîtea victorii. În primul tur al calificărilor, Hănescu a trecut de Thomas Oger (Monaco), beneficiarul unui wild-card, scor 6-3, 6-4. Apoi, în manşa secundă, Victor l-a învins pe germanul Michael Berrer, scor 6-1, 6-4. 

Cel de-al doilea român prezent pe tabloul calificărilor, Adrian Ungur, a fost eliminat în ultimul tur al calificărilor de argentinianul Federico Delbonis, scor 4-6, 1-6.

La dublu, perechea Horia Tecău/Robert Lindstedt (România/Suedia), cap de serie numărul 7, va juca direct în turul întîi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
nter
nter  •  17 Aprilie 2012, 00:21

Gata limbricule, ai sters toata partea cu "tabloul principal"? Nu stiai ce prepozitie sa alegi si ai sters cu totul? :)) Braaavoo, meriti o bomboana. Dupa 20 de incercari ti-ai gasit scuipatul.

ulle
ulle  •  16 Aprilie 2012, 14:02

Oho, pai asta da stire, trebuia pusa sus pe prima pagina.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează