SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

VIDEO Bianca Andreescu, mesaj adorabil în limba română după succesul de la US Open

Articol de GSP - Publicat luni, 09 septembrie 2019 09:49

Bianca Andreescu (19 ani, 5 WTA) le-a transmis românilor un mesaj în limba română după ce a învins-o pe Serena Williams în finala de la US Open, scor 6-3, 7-5. 

Sportiva născută în Canada, care are origini românești, le-a adresat un mesaj românilor prin intermediul postului de televiziune Romanian Televison of New York. Bianca a fost foarte naturală și n-a ezitat să ceară ajutorul când s-a încurcat la un cuvânt. 

„Mulțumesc pentru toți oamenii din România. Mulțumesc că m-ați susținat. Oh, no! Susținut. Nu doar aici la US Open, ci mereu! Mulțumesc mult!”, a spus Bianca în limba română. 

După acest rezultat, Bianca a depășit-o în clasamentul WTA pe Simona Halep și a urcat pe poziția a cincea. Simona e pe locul 6. 

Citește și:

Clasament WTA » Schimbări majore în ierarhia mondială! Simona Halep depășită de Bianca Andreescu, iar noul lider e Ashleigh Barty

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (57)
adriann_
adriann_  •  09 Septembrie 2019, 14:37
Postat de cpt.ahab pe 09 Septembrie 2019, 14:27

De când cu Caramitru jr., da!:)))

Caramitru jr, ciobanul, verii puscariasi, Halep la fazele cu Rio (drapel, zika etc) si cu maritisul doar cu machedon etc etc. Cum sa te sustina romanii prin orice colt de lume te-ai duce si tu sa spui ca nu-l faci pe tac'tu de rusine sa iei roman in casatorie? Si pe urma se mira ca tine lumea cu Bianca...

1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  09 Septembrie 2019, 13:53

Admirabila staruinta ei de a ne vorbi limba pe care a invatat-o intr-o tara straina in comparatie cu multi conationali plecati recent pe alte meleaguri si care in scurt timp ne spun ca sunt "de la" Romania. Felicitari si te vom sustine mereu cu inima si gandurile noastre!

adriann_
adriann_  •  09 Septembrie 2019, 20:44

Auzi, mizeria ca ar fi renuntat parintii Biancai la cetatenia romana ai scornit-o in calitate de "cintit negustor" machidonas? Si te miri ca va dispretuiesc in grup tot mai multi romani? Sau aberatia ca erau machidonii (asa in general) mari bancheri si negustori prin Romania interbelica? :))) Erau cativa, dar nu din grupurile de cipani si faseroti care venisera haituiti de bulgari, de greci si de albanezi, dupa destramarea Imperiului Otoman. Ca aia au venit cu cateva oi dupa ei si aratau cam asa: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ea/Cutovlahi_%281915%29.jpg Nu va crapa ma obrazurile de rusine sa mintiti asa?

Vezi toate comentariile (57)
Comentează