FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA - DINAMO

2 decizii controversate! A fost sau nu penalty? Comentează AICI....

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 martie 2008 00:00

În primul minut al meciului de la Reghin, Negrean scapă singur spre poarta lui Lobonţ, acesta este ajuns de Moţi şi bistriţeanul cade în careu. Se impunea acordarea unei loviturii de la 11 metri sau ţi se pare că Negrean a simulat faultul?

În minutul 50 Ovidiu Haţegan acordă penalty la o cădere a lui Bratu în careu. O decizie controversată a "centralului". Tu ce crezi trebuia să se acorde sau nu penalty?

CLICK PENTRU A VEDEA PENALTY-UL NEACORDAT GLORIEI BISTRIŢEI ÎN SECUNDA 50

CLICK PENTRU A VEDEA PENALTY-UL ACORDAT PENTRU DINAMO ÎN MINUTUL 50

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (371)
 •  15 Martie 2008, 19:45

dl iancu ar trebiu sa fie inchis intrebatilcum a facut avere si de unde are atatia bani balkan petroleum spaga e mare cat amituit sa nu ajunga la inchisoare comenteaza doar prosti inainte de fiecare meci si dupa se ia de oricine poate a fost penalty poate nu dar de ce nu se comenteaza si atunci cand sunt avantajati sa recunoasca sau cel mai bine sa recunoasca jucatorul daca a fost fault sau atacantul

 •  15 Martie 2008, 16:03

am fost la meci ce sa mai zic penalty clar pt Bistrita iar pt Dinamo o inventie de albitru l-au injurat aproape toata lumea pe Borcea si pe Turcu aflati in tribuna dupa ce la inceput i-au aplaudat.Sa vedem acum ce va face Lupescu in ce liga il va trimite pe acest albitru poate rezerva lui Tudor .Speram ca Lupescu va face dreptate si va uita ca este dinamovist.Daca nu sa ne spuna sa nu mai mergem pe stadioane sa vedem circ si bataie de joc de echipele mai mici

 •  15 Martie 2008, 14:37

bravo ba hategan.. ink cateva meciuri si iti iei masina si ksa...

Vezi toate comentariile (371)
Comentează