FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BUZĂU - STEAUA 0-1

Gigi Becali: "Cel mai mult mi-a plăcut jocul Stelei cu Piţurcă antrenor!"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 mai 2009 00:00

Gigi Becali consideră că Mihai Stoica nu ar refuza o propunere din Ghencea şi mărturiseşte că cel mai mult aprecia jocul Stelei pe vremea cînd antrenor era Victor Piţurcă.

"Cel mai priceput om la jucători este Dinu Gheorghe. De aia-l vreau la Steaua! El trebuie să fie manager şi director sportiv, exact ce este Mihai Stoica la Urziceni. Dacă-l chem mîine pe MM, să-l vezi cum vine! O să vedeţi că-l aduc şi pe el. Din păcate nu văd nimic la echipă acum, nici o orientare, nimic.

Cu Piţurcă îmi plăcea cel mai mult cum juca Steaua, noi făceam legea pe teren, chiar dacă Olăroiu e cel mai bun antrenor din punct de vedere al performanţelor obţinute!", a spus Becali la sportro.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (5)
 •  06 Mai 2009, 00:24

de ce nu a fost tiago nici macar rezerva?

spyry007
spyry007  •  06 Mai 2009, 00:22

da,,, Piturca era pe aporape sa va duca in B :))

 •  06 Mai 2009, 00:05

POTI SA ADUCI PE CINE VREI,ORICUM O SA-TI BATI JOC DE EL LA FEL CUM AI FACUT SI CU CEILALTI!!!!MULTUMIM BECALI,BATETI JOC IN CONTINUARE!!!STEAUA E O JUCARIE PT TINE IAR,SUPORTERII NU TE INTERESEAZA! BATE-TI J O C IN CONTINUARE BECALI !!! CE TE INTERESEAZA PE TINE,TU AI BANI,TU AI PUTERE IAR,NOI SUFERIM IN TACERE SI NU E NIMC DE FACUT ... MUTUMIM BECALI....LACATUS MARIONETA !!!! NU-MI VINE SA CRED CA O ZIC !! PATETIC !!! RUSINE !!! UNDE E TIAGO...LACA,UNDE E TIAGO???

Vezi toate comentariile (5)
Comentează