FOTBAL  »  Superliga  »  RUPTURĂ PIŢURCĂ - BECALI

Dragomir: "Dacă nu-i dădea Becali bani, mai făcea Piţurcă echipă la Steaua?!"

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 august 2010 00:00

Dumitru Dragomir îşi menţine părerea că patronul şi antrenorul Stelei, Gigi Becali şi Victor Piţurcă, se vor împăca.

"Una e cu Piţurcă acolo, alta e fără. Şi Olăroiu, şi Ilie Dumitrescu sînt buni, dar nu ştiu cum vor fi primiţi de o parte a galeriei.

Steaua nu va cădea indiferent de antrenor, va cădea numai dacă Becali nu va mai băga bani la echipă.

Urziceniul s-a prăbuşit din lipsa banilor. Cimitirele sînt pline de oameni de neînlocuit. Dacă nu-i dădea bani Becali şi Piţurcă mai făcea echipă? Cu ce? Eu cînd am zis că pierde şi Becali, pierde şi Piţurcă nu am exagerat cu nimic", a spus Dragomir la "Premium Liga", de la GSP TV.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
masinameaeata
masinameaeata  •  07 August 2010, 23:35

Bravo Dragomir! Ai mare dreptate! Asa este, daca nu ai un patron potent din punct de vedere financiar, degeaba ai antrenori, jucatori, etc.ca totul se pierde in ziua platii salariilor, daca nu vin banii, toti pleaca! Din pacate anumiti suporteri nu pot intelege lucrul asta, fara bani nimic nu se face. Uitati-va la U Craiova, ce a fost (a ajuns pana in semifinale de cupa uefa) si ce a ajuns! Sunt sigur ca daca Bekali isi ia mana de pe Steaua, in doi ani clubul se desfinteaza!Pacat!

bahbaiatule
bahbaiatule  •  07 August 2010, 21:00

alta persoana care nu inteleg de ce-si da el cu parerea,macar sa-si faca cont pe gsp :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează