FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reghecampf acuză: "El a schimbat soarta campionatului" + Ce spune despre suspendarea primită de la FRF

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 mai 2017 20:54

Au trecut 4 zile de la înfrângerea lui FCSB în fața lui Dinamo, scor 1-2, însă Laurențiu Reghecampf nu poate trece peste eșec și spune că arbitrul asistent Octavian Șovre a influențat campionatul, după ce a acordat un penalty în minutul 6 de prelungiri.

"A schimbat soarta acestui campionat, prin ceea ce a făcut în acest meci. O să aibă numai cuvinte de laudă din partea a patru milioane de fani ai Stelei. Din punctul meu de vedere nu a fost penalty. Am fost jucător de bandă și știu foarte bine. În minutul 96 nu dai un astfel de penalty.

Contează minutul, mai ales că nu a fost penalty. Dacă vrei să fii egal în ceea ce dai într-un meci, poți da 11 metri la Tănase, când e făcut sandwich", a declarat Reghecampf la TV Digi Sport.

suspendat pentru două etape

Laurențiu Reghecampf a fost suspendat și nu va putea sta pe bancă la meciurile cu Astra și CSU Craiova. Antrenorul lui FCSB recunoaște că le-a cerut celor de la FRF să-și ispășească pedeapsa începând cu noul sezon, dând exemplul lui Marius Șumudică.

"Am apelat la cei de la FRF, am făcut o scrisoare, dar nu datorită faptului că ei l-au ajutat pe Șumudică, între ghilimele. Am întrebat dacă se poate să fac această suspendare anul viitor, pentru că sunt ultimele etape. Era același lucru, dar răspunsul pentru mine era unul negativ. Sunt convins că jucătorii vor avea o reacție foarte bună, chiar dacă nu voi fi eu pe bancă.

Regulamentul nu permite absolut nimic. Nu este corect să-l introduc pe Șumudică în discuție. Toți am fost de acord că nu era ok să fie suspendat și campionatul să ia o altă întorsătură. Nu vreau să profit de faptul că Șumudică a fost iertat și și-a ispășit suspendarea la începutul acestui campionat", a adăugat Reghecampf.

Citește și: Reghecampf are un mesaj pentru CSU Craiova și îl atacă pe Hagi

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (76)
vali_titan
vali_titan  •  05 Mai 2017, 22:49

:))))) adică ne spune domnul Reghe cam pf ca daca e minutul 96 nu poti sa dai penalty pt ca e minutul 96 si nu 40.. Toti oamenii de sport au ajuns la aceeasi concluzie: penalty indubitabil. Domnul Reghe cam pf frizează ridicolul. Probabil axa fcsb-cca unde funcționează regula "noi v-am dat bani, voi ce faceti?" a avut un bug de sistem. :)))) care la meciul tur a funcționat (penalty refuzat lui Dinamo). Unde esti tu Țepeș doamne...

steaua.rusinea.europei
steaua.rusinea.europei  •  05 Mai 2017, 23:04

zici reghecampf,fcsp,MM,postacii trimisi de el,adunati de pe facebook, si e definitia penibilitatii!

sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  05 Mai 2017, 22:18

Sovre a influentat soarta campionatului pentru sa a semnalizat un penalty clar pentru toata lumea? Ma rog, pentru toata lumea, inclusiv fcsb-istii in frunte cu becali, numai pentru regheblat nu. Dar cat de penibil sa fii sa spui ca tor campionatul tau sta intr-un penalty! Daca vrei sa fii campion bate-i pe aia de pe locul 1. Insa pana Viitorul ti-o trage la scor, ciocu mic si joc de glezne, nu emite pretentii de campion. Ca nu se poate in fiecare an sa ai norocul ala porcesc ca in editia aia in care fcsb lua campionatul in ultima etapa cu un egal desi ASA i-a batut pe unde i-a prins. In fine, regheblat e cel mai slab antrenor din istoria fcsb-ului. Suspendarea lui da o sansa serioasa echipei la titlu.

Vezi toate comentariile (76)
Comentează