INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SITUAȚIE

Cea mai sexy fotbalistă din lume, ofertă de la rivalul OnlyFans » Suma uriașă care i-a fost propusă pentru a-și face cont cu poze „spicy”

Alisha Lehmann / Sursă foto: Facebook +49   FOTO
Alisha Lehmann / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat sambata, 04 martie 2023 18:05 / Actualizat sambata, 04 martie 2023 19:18

Alisha Lehmann, considerată cea mai sexy fotbalistă în activitate, a primit o propunere îndrăzneață: jucătoarei lui Aston Villa i s-au oferit 80.000 de lire sterline (în jur de 100.000 de euro) pentru a-și face cont pe site-ul My.Club, rivalul OnlyFans.

Alisha Lehmann e renumită pe teren, dar și în afara lui, pe rețelele de socializare. Și-ar putea înmulți veniturile. Asta după ce a primit o ofertă consistentă pentru a posta pe site-ul „My.Club”, o platformă online în care utilizatorii plătesc pentru a vedea fotografiile și videoclipurile publicate de creatorii de conținut, în cele mai multe fiind vorba de materiale interzise minorilor.

Instagram @Alisha Lehmann
Instagram @Alisha Lehmann
Instagram @Alisha Lehmann
Instagram @Alisha Lehmann
+45 FOTO

Mike Ford, vicepreședintele platformei, i-a înaintat fotbalistei o propunere de 100.000 de euro pentru a o convinge să accepte să-și folosească identitatea pe site-ul respectiv. 

Cea mai sexy fotbalistă din lume, ofertă de la rivalul OnlyFans

„Având în vedere comunitatea de fani în continuă creștere pe care o ai, care se va dezvolta pe durata Cupei Mondiale de la vară, My.Club vrea să-ți propună să-ți creezi un cont și să te alături platformei. Ar avea sens la acest nivel de popularitate să-ți lansezi propriul «club». 

Poți publica poze de la antrenament, fotografii spicy (n.r. provocatoare) și să primești întrebări de la fani”, i-a transmis Alishei vicepreședintele platformei respective, conform Daily Star. O propunere la care, deocamdată, Alisha Lehmann nu a oferit vreun răspuns. 

Alisha Lehmann spunea recent că e dezamăgită de fani

Alisha Lehmann a devenit cea mai urmărită sportivă pe rețelele sociale în Elveția, ea depășindu-l astfel pe Roger Federer. Fotbalista care evoluează la Aston Villa are 11,6 milioane de urmăritori, în timp ce fostul jucător de tenis a rămas la 11,2 milioane. 

Cu toate acestea, ea a spus: „Mulți oameni văd doar partea socială a vieții mele și nu știu cum joc fotbal. Sunt dezamăgită de acest lucru pentru că muncesc din greu pentru a deveni cea mai bună variantă a mea pe teren”, a spus Alisha.

Citește și alte știri de actualitate:

GALERIE FOTO „Dacă nu prezentam știri, eram milionară” » Replicile spectaculoase ale unei prezentatoare TV de sport: „Prefer tăria și șampania”

GALERIE FOTO Cristi Daminuță, după ce soția și-a făcut cont pe OnlyFans: „Mai rău mă enervam când posta gratis pe Facebook poze deocheate. Măcar acum are beneficii”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
VanBasten
VanBasten  •  05 Martie 2023, 14:35
Postat de Buhauaua pe 05 Martie 2023, 13:52

Daca taceai filozof ramaneai

Esti fecesebist?!

Buhauaua
Buhauaua  •  05 Martie 2023, 13:52
Postat de VanBasten pe 04 Martie 2023, 22:00

Ne traduce si gesepe ce sunt alea poze spici?! Ca mie imi place spici dar in mancare. Sa inteleg ca sunt poze cu mancare spici? Tepeline, ce e ala spici?

Daca taceai filozof ramaneai

ali.bec
ali.bec  •  05 Martie 2023, 12:18

VanBastăne, ca sa poată Țepelinu sa-ți explice trebuie sa-i dai tu niște exemple de unde să se poată documenta. Ca sa aibă de unde învăța, ca altfel n-are cum.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează