FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

EXCLUSIV Laszlo Dioszegi, în ziua în care e așteptat verdictul Comisiei de Recurs: „De 6 săptămâni suntem atacați!” + E consternat de ce s-a întâmplat înaintea meciului cu CFR Cluj

Laszlo Diosegi / foto: GSP
Laszlo Diosegi / foto: GSP

Articol de - Publicat marti, 07 martie 2023 09:27 / Actualizat marti, 07 martie 2023 10:40

Laszlo Dioszegi, finanțatorul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, a intervenit la GSP Live în ziua în care clubul pe care-l conduce ar trebui să afle verdictul Comisiei de Recurs în cazul de xenofobie de la meciul cu FCU Craiova

Cazul Sepsi - FCU Craiova va fi iar cap de afiș la Comisia de Recurs FRF, pentru a doua oară. După ce, săptămâna trecută, apărarea covăsnenilor a cerut un alt termen, pentru a studia cererile de intervenție în dosar ale jucătorilor și galeriei oltene. Ședința va începe marți, la ora 16:00, tot la sediul LPF. 

Laszlo Dioszegi, în ziua marelui verdict de la Comisia de Recurs: „De șase săptămâni suntem atacați!”

„Dacă se decide rejucarea meciului, punem bilete la vânzare, chemăm suporterii și jucăm. Și noi vrem să jucăm fotbal, nu suntem adepții să oprim meciurile!

Aș vrea doar să spun că, anul trecut, Poli Timișoara a jucat cu Petrolul Ploiești, s-a stins nocturna, iar Petrolul a primit 3-0 la masa verde. Acum doi ani, Poli Iași o conducea pe Viitorul cu 2-1, s-a oprit a doua oară nocturna, s-a dat 3-0 pentru Viitorul, dar nu s-a spus nimic atunci. De șase săptămâni, suntem atacați și ni se spune că nu vrem să jucăm!”, a afirmat Dioszegi, la GSP Live.

Dioszegi, despre acuzațiile plecate dinspre FCU Craiova: „Nu m-am gândit în viața mea că s-ar putea spune așa ceva”

Omul din fruntea covăsnenilor a vorbit și despre remiza cu CFR Cluj de luni seara, 2-2, un meci care a avut parte de un context agitat, Sepsi fiind acuzată de Marcel Pușcaș, președintele FCU Craiova, că ar pune la cale un aranjament contra campioanei. 

„Meciul de ieri (n.r. - contra lui CFR Cluj, 2-2) a fost foarte important, sunt mândru că echipa mea a jucat destul de bine. Este regretabil că se întâmplă astfel de lucruri, că cineva poate afirma astfel de lucruri. Nu m-am gândit în viața mea că se poate spune așa ceva, nici nu știu dacă îmi venea să râd sau să plâng (n.r. - despre acuzațiile făcute de Pușcaș)

Băieții au jucat extraordinar de bine, cu o dăruire pe care n-am văzut-o în ultimul timp. Noi ne-am propus să intrăm în play-off, dar nu e un capăt de țară dacă nu se va întâmpla asta. Să nu uităm și că putem ajunge în cupele europene de pe locurile 7 și 8, din play-off e mai greu să mergi în cupele europene. N-o să fim triști dacă nu intrăm în play-off. Orice ar fi, noi mergem mai departe”. 

Din ceea ce am văzut cu CFR Cluj, pot să spun că-s mulțumit de joc. Din ceea ce am văzut în 2023, pot spune că nu, categoric nu sunt mulțumit.

- Laszlo Diosegi, finanțatorul lui Sepsi Sfântu Gheorghe

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Mititelu se blindează cu precedente » Ce documente aduce mâine, la noul termen în cazul „Sepsi - FCU Craiova”

Adrian Mititelu se delimitează de suspiciunile de blat ale lui Marcel Pușcaș: „Am fost foarte vehement și clar! N-am avut nicio emoție”

VIDEO Anghel Iordănescu, mesaj pentru Gigi Becali: „Asta e cea mai mare problemă la FCSB”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
Stars
Stars  •  08 Martie 2023, 23:27
Postat de t0268889 pe 07 Martie 2023, 12:49

Tu ai citit regulamentul sau comentezi doar ca sa te afli in treaba?

Greu sa intelegi un text, procesorul e de generatie ***?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

costi_86
costi_86  •  07 Martie 2023, 14:59
Postat de adriann_ pe 07 Martie 2023, 13:52

Canta la alta masa, aici s-a terminat maruntisul :)) Meciurile Rapidului cu FCU au fost mereu disputate, jucate pe bune, ba chiar Mititelu a organizat si provocarile alea cu puscariasii din anturajul lui la precedentul meci jucat acasa de FCU. Putina rabdare, daca mai rezistati prin L1 nu prea cred c-o sa ramana palmaresul cum e acum. Pe de alta parte, istoricul lui Mititelu de subordonare totala fata de cioban e mult mai vechi, acolo e cam greu sa fie doar o anomalie statistica.

Era o ironie faptul ca am zis "Ai dreptate". Pur si simplu Rapidul are un complex major in fata lui FCU sau se intampla sa nu prinda o zi buna in meciurile directe sau cate putin din fiecare(asa se intampla cand intalnesti echipe superioare tie). Din punctul meu de vedere acelasi lucru se intampla si cu FCU cand joaca cu FCSB, desi daca ne uitam la ultimele 4 meciuri, de la revenirea in prima liga, au reusit sa obtina 2 rezultate de egalitate, la unul dintre meciuri fiind egalati in prelungiri. O situatie similara CSU cu FCSB, in 31 de meciuri disputate intre cele 2 echipe CSU=6 victorii, FCSB=21 victorii... dupa logica ta nu numai Mititelu este mana in mana cu Becali, mai este si Rotaru, chiar si Mititelu cu Rotaru, avand in vedere faptul ca FCU a obtinut o singura victorie cu CSU. Trebuie sa intelegem ca Puscas doar a vrut sa puna presiune pe jucatorii si oficialii acestui meci si cred ca intr-un fel i-a iesit.

..kuba..
..kuba..  •  07 Martie 2023, 14:21
Postat de adriann_ pe 07 Martie 2023, 12:14

Mititeii l-au trimis pe Puscas la inaintare sa acuze de chestiile pe care le fac ei e obicei cu becali. CATE VICTORII ARE ECHIPA MITITEILOR CU FCSB? :))

Vezi cate victorii are rapidul cu Ştiința! V-am umilit pe unde v-am prins! Postacel pesedel

Vezi toate comentariile (22)
Comentează