FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CFR CLUJ 2-2

Cristi Balaj, un nou atac la adresa lui Marcel Pușcaș: „Promovăm un bufon! S-a făcut de rușine! Cei care au pariat pe Sepsi să-i ceară banii înapoi”

Articol de - Publicat marti, 07 martie 2023 13:44 / Actualizat marti, 07 martie 2023 14:17

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, continuă războiul de la distanță cu Marcel Pușcaș, oficialul de la FCU Craiova.

Înainte de Sepsi - CFR Cluj (2-2), președintele oltenilor a insinuat că Sepsi, adversara lui FCU Craiova pentru un loc în play-off, ar putea câștiga meciul, ca urmare a unui aranjament.

Cristi Balaj i-a dat o replică dură luni seara, iar după meci, a continuat cu declarațiile dure la adresa lui Marcel Pușcaș.

LPF speră azi la un verdict în cazul „Sepsi - FCU Craiova” » Poziția LPF despre data rejucării meciului + 3 scenarii propuse de olteni
PROCES
LPF speră azi la un verdict în cazul „Sepsi - FCU Craiova” » Poziția LPF despre data rejucării meciului + 3 scenarii propuse de olteni

Cristi Balaj, un nou atac la adresa lui Marcel Pușcaș: „Un bufon”

„Jucătorii au vrut să câștige, dar nu neapărat pentru a răspunde acuzelor. Noi am fi jucat la fel chiar dacă nu ar fi apărut acele discuții. Să nu vă imaginați că noi am jucat pentru că am vrut să-i demonstrăm lui Marcel Pușcaș. Suntem copii… Am fost iritați și dezamăgiți. E nevoie de oameni ca să poți să faci așa ceva. Dar cei care au adus în discuții acest subiect probabil că știu.

Cine să se facă de rușine? Marcel Pușcaș! Cine să fie? Ar trebui să le dea banii înapoi celor pe care i-a păcălit că va fi victoria lui Sepsi. Cei care au pus la casele de pariuri să meargă și să-i ceară banii înapoi lui Marcel Pușcaș. Din punctul ăsta de vedere s-a făcut de rușine!

Nu e o problemă că spui, dar mi se pare total deplasat să repeți în mod obsesiv În primul rând, Comisiile ar trebui să se sesizeze. Este un oficial al unei echipe. Nu întâmplător am folosit acel cuvânt, bărbat… Asumă-ți! A sugerat în mod obsesiv că va fi o victorie a celor de la Sepsi. O să vină și o să spună «Domnule, eu așa am auzit», că așa zicea, poporul, țara, partidele politice și nu știu ce a mai amintit. Bine, mă, du-te la poliție dacă ai informații sau dacă simți ceva.

Promovăm un bufon! Asta facem. În loc să ne ocupăm de fotbal. Am solicitat departamentului juridic să pregătească un document în acest sens”, a spus Cristi Balaj la Fanatik.

VIDEO CFR Cluj, două goluri în 4 minute în meciul cu Sepsi

 Citește și:

Adrian Mititelu nu crede într-un posibil aranjament la Sepsi - CFR Cluj: „Nu ai asemenea pârghii!”

Decizie de ultim moment: când se joacă FCSB - Sepsi și Hermannstadt - FCU Craiova, duelurile decisive pentru ultimul loc de play-off

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  07 Martie 2023, 19:35
Postat de george.br pe 07 Martie 2023, 19:04

Una e sa razi de prosti, cu totul alta e insa sa razi ca prostu'! Adica asa, ca tine...

Pai tocmai asta e, rad de mana de prosti care tin cu clona zilnic

george.br
george.br  •  07 Martie 2023, 19:04
Postat de eterrna.terrra.nova pe 07 Martie 2023, 17:25

Imi place sa rad de prosti e un hobby al meu, mersi de divertisment!

Una e sa razi de prosti, cu totul alta e insa sa razi ca prostu'! Adica asa, ca tine...

george.br
george.br  •  07 Martie 2023, 19:02
Postat de dr.jivago pe 07 Martie 2023, 17:52

Balaj , smecherie cu fitil dar din aluat din ala cu fainoșag!!!! Ce e mai năpârstocule, ce te infierbânți asa ? Adevarul la salariul ala baban de 10.000 de euro… eu is curios ce lucri ptr ei? Stai bobocule, nu te inflama , nu te inflama! La ce servicii adusesi KFereului , mai rar bobocule!!!:))) Nu v-a iesit si de data asta?

Cat era arbitru parca avea o oarecare prestanta. Acum se vede limpede ca era doar o iluzie. Vai de capul lui!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează