FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Cristi Balaj confirmă negocierile anunțate în exclusivitate de GSP: „Sunt discuții, vizite medicale, teste”

Cristi Balaj, președinte CFR Cluj
Cristi Balaj, președinte CFR Cluj

Articol de - Publicat marti, 07 martie 2023 19:43 / Actualizat marti, 07 martie 2023 19:51

Cristi Balaj, președintele campioanei României, CFR Cluj, a confirmat informația prezentată în exclusivitate de GSP luni, conform căreia ardelenii ar dori să îl transfere pe Jo (35 de ani), atacant brazilian care a evoluat în carieră la Manchester City, Everton sau Galatasaray. 

Oficialul grupării din Gruia a spus că, pe lângă Jo, pe lista vișiniilor se mai află doi jucători de profil ofensiv, fotbaliștii urmând să ajungă la Cluj-Napoca pentru a fi supuși mai multor teste medicale și pentru a purta negocieri cu aceștia. 

S-a încheiat ședința Comisiei de Recurs! Decizia anunțată în disputa dintre Sepsi și FCU Craiova
SEPSI - FCU CRAIOVA
S-a încheiat ședința Comisiei de Recurs! Decizia anunțată în disputa dintre Sepsi și FCU Craiova

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, confirmă GSP: „Jo va face parte din cei trei jucători cu care vom negocia”

„Jo va face parte din cei trei cu care vom negocia. Sunt discuții, negocieri, vizite medicale, teste. În funcție de discuții, vor veni la Cluj. Nu înseamnă că dacă ne-am înțeles la negocieri se și semnează, pentru că urmează teste.

Ieri (n.r - luni, la meciul cu Sepsi) am avut nevoie pentru ultimele 30 de minute de un jucător de atac”, a declarat Cristi Balaj, potrivit Fanatik. 

Cine e Jo, atacantul dorit de CFR Cluj

  • Cluburile din carieră: Corinthians, CSKA Moscova, Manchester City, Everton, Galatasaray, Internacional, Atletico-MG, Al-Shabab, JS Suning, Nagoya Grampus, Ceara;
  • A jucat în Premier League pentru Manchester City și Everton, între 2008 și 2011 (6 goluri și 6 pase decisive în 48 de partide);
  • 13 trofee în palmares, între care două titluri în Brazilia cu Corinthians (2005, 2017), un titlu cu CSKA Moscova în Rusia (2006), Cupa Angliei cu Manchester City (2011) și Cupa Confederațiilor cu Brazilia (2013);
  • În tricoul Braziliei, a participat la Jocurile Olimpice din 2008 și la Campionatul Mondial din 2014. Are 5 goluri în 20 de selecții pentru Selecao;
  • 24 de milioane de euro a plătit Manchester City pentru transferul lui de la CSKA Moscova, în 2008.
Cristi Balaj confirmă negocierile anunțate în exclusivitate de GSP: „Sunt discuții, vizite medicale, teste”

Dan Petrescu l-a antrenat în China pe Jo

Petrescu îl știe pe Jo din perioada în care SuperDan antrena în China, pe Jiangsu. În sezonul 2015/16, în 18 meciuri sub comanda tehnicianului român, brazilianul a reușit 6 goluri și 3 assisturi. 

CFR Cluj, în criză de atacanți

După plecarea subită a lui Cephas Malele, Dan Petrescu a declarat că își dorește un atacant pentru restul campionatului. Pentru că „Bursucul” a mai rămas cu doar două vârfuri reale, Rangelo Janga și Anton Maglica. Antrenorul i-a mai folosit uneori în atac pe Yeboah, pe Bîrligea, însă pe ei doi a preferat să-i utilizeze ca extreme mai des. 

Neapărat trebuie să găsim pe cineva! Nu avem soluții în atac! Vreau un jucător, un atacant.

-Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

VIDEO. Toate golurile marcate de Jo, atacantul dorit de CFR Cluj, în tricoul lui Manchester City 

Citește și: 

Ciprian Marica, atac fără precedent: „VAR-ul a ajuns un instrument de furt! Din 7 arbitri puși de CCA pe lista FIFA, trei sunt penibili”

Rotaru dă cărțile pe față: „Suntem cu 5 milioane de euro pe minus! Atât am cheltuit pe transferuri”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
Delia222
Delia222  •  08 Martie 2023, 08:12

Sa speram ca ne va ajuta in meciurile care conteaza din Play Off. Pana la inceperea noului campionat cu cele mai bune 6 echipe, se va acomoda si Jo cu clima, orașul, colegii. Oricine vine la CFR Cluj, e binevenit sa isi aduca contributia in jocul echipei si de ce nu, prin goluri.

cj1960i
cj1960i  •  08 Martie 2023, 03:31

Mai, Balas esti si tu un ... Ce declarai cand ai venit la Cluj? Si ce faci acum? In loc sa cauti vreo 3-4 juniori romani, l-ai gasit pe asta care are ani cat 3 juniori. Esti la cafenenea? Ai comandat un 3 in 1? Vad ca toti o luati razna.Voi numai cu expirati si tineri africani? Sau astepti sa v-o traga U.E.F.A. si F.R.F.?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează