FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - UTA 2-1

Avertisment pentru un jucător de la Universitatea Craiova: „Lumea nu va mai avea răbdare cu el. Are momente când dispare din joc.

Jovan Markovic, în stânga // FOTO: Imago
Jovan Markovic, în stânga // FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 11 martie 2023 08:26 / Actualizat sambata, 11 martie 2023 09:41

După victoria limită obținută de CS Universitatea Craiova, 2-1 cu UTA, Jovan Markovic a fost criticat pentru evoluțiile avute în acest sezon.

Atacantul de 21 de ani al oltenilor are 24 de partide jucate în acest sezon, însă cifrele sale nu impresionează. Markovic are doar 4 goluri și 3 pase de gol pentru Universitatea Craiova, în toate competițiile. 

UTA, revoltată după faza confuză din prelungiri: „L-a prins de picior, penalty mai evident nu există! Schimbăm regulile?!” » Ce a transmis VAR-ul
CSU Craiova - UTA
UTA, revoltată după faza confuză din prelungiri: „L-a prins de picior, penalty mai evident nu există! Schimbăm regulile?!” » Ce a transmis VAR-ul

Avertisment pentru Jovan Markovic

„Suporterii și toată lumea îl aşteaptă pe noul sau vechiul Markovic. E clar că schimbarea stă la el. Dacă el nu înţelege că trebuie să arate mult mai des calitatea pe care o are ... Aniii trec şi uşor, uşor nu o să mai fie un jucător atât de important pentru club.

Ăsta e un semn că nu înţelege că anii trec. Nu e vorba doar de talent. Partea de educaţie și mentalitatea vin şi din interior. Sunt sigur că oamenii din cadrul clubului îi spun. Au trecut anii şi Markovic nu a reuşit să aibă 15-20 de goluri. Nu poți să spui că a înţeles, că s-a pus la punct fizic şi că fi vândut pe o sumă importantă”, a spus Ionuț Rada la PrimaSport.

Acesta a fost completat de George Galamaz.

„Lumea nu va mai avea răbdare cu el, pentru că el tot promite și promite, dar nu ajunge la un nivel constant bun. Are momente când dispare din joc. Dacă Elvir Koljic era în formă şi nu era accidentat, era clar că Markovic ar fi jucat mai puţin decât acum”.

Citește și: 

Eugen Neagoe nu s-a abținut! I-a dat replica lui Laszlo Balint: „Hai să fim serioși! Ce antrenează?”

Elvir Koljic, gol după o „secetă” de 10 luni » Acțiune-fulger în CSU Craiova - UTA

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
brera30
brera30  •  12 Martie 2023, 09:40
Postat de k0ba pe 11 Martie 2023, 23:31

Si unica CLONA: va litera u Mogosiaia! De ea se rasw in toata Tara!!!

Tot “alfabetar” ai rămas. Nu îți poti depăși condiția.

k0ba
k0ba  •  11 Martie 2023, 23:31
Postat de legio.sud pe 11 Martie 2023, 18:16

Sunt două echipe de familie în fotbalul mioritic : fc. Becali și fc. mititelu așa că avem de cine râde și implicit de suporterii lor .

Si unica CLONA: va litera u Mogosiaia! De ea se rasw in toata Tara!!!

elefterie
elefterie  •  11 Martie 2023, 19:54
Postat de Rasistul pe 11 Martie 2023, 10:38

Jurnalisti de 2 bani....***..se iau de Markovici ca are 4 goluri in 24 de meciuri sezonul asta...in schimb *** pe Tavi Popescu...2 goluri in 26 de meciuri...dar deh...joaca la 10SB....***

Despre Ivan comentatorii precizau amnezici (uitând că a fost ba accidentat ba "suspendat" de Rădoi) că a avut o lungă periodă de secetă, nu a mai înscris din septembrie etc. Ei bine, Andrei a revenit puternic în 2023 marcând goluri importante și ajungând la 10 goluri în campionat și (asta se omite în presă, de ce?) 13 în acest sezon în toate competițiile. Așteptăm ca Edi să-l ia la Națională, cu toată opoziția inchizitorului de la lot, Andrei Vochin (un fecesebist subversiv, deci anticraiovean). Așteptăm și un PlayOff de excepție al lui Andrei Ivan și al Universității Craiova.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close