FOTBAL  »  Superliga  »  LANSARE

Iubita lui Patrick Petre și-a lansat cartea în care descrie lupta cutremurătoare cu cancerul » Toate încasările, direcționate spre o cauză nobilă

Patrick Petre și Adina Bălășoiu / Sursă foto: Facebook +9   FOTO
Patrick Petre și Adina Bălășoiu / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat luni, 27 martie 2023 22:31 / Actualizat luni, 27 martie 2023 22:45

Adina Bălășoiu, iubita fostului dinamovist Patrick Petre, și-a lansat zilele trecute cartea „Rezerva 3: Jurnalul uitat”, în care descrie momentele tulburătoare experimentate în perioada în care a fost diagnosticată cu cancer.

Adina Bălășoiu, partenera lui Patrick Petre, a primit un diagnostic dur în 2009, pe când avea doar 9 ani: leucemie limfoblastică acută. A lăsat în urmă școala, cursurile de pian și concursurile de dans și a fost obligată să lupte pe un singur front, pentru viața ei. 

Pe 2 iunie 2010 a fost externată din spital, după ce a învins cancerul, dar a continuat să se întoarcă în acel loc pentru a fi alături de alți copii care trebuiau să lupte cu același inamic.

„Jurnalul uitat” descrie în detaliu momentele experimentate în spital de autoare. Toate încasările urmează să fie donate pentru o cauză nobilă: renovarea sălilor de sterilizare din Institutul Clinic Fundeni.

Donațiile se pot face în contul asociației: RO84OTPV110001339069RO03

Iubita lui Patrick Petre și-a lansat cartea în care descrie lupta cutremurătoare cu cancerul » Toate încasările, direcționate spre o cauză nobilă
Cartea iubitei lui Patrick Petre

Iubita lui Patrick Petre, poveste incredibilă de viață

„Uram locul și mediul ăsta, dar totodată îi eram recunoscătoare că mă ține în viață. Primele luni au fost cele mai grele, eram atât de slăbită încât nu puteam să fac nimic singură, mereu trebuia să fie cineva lângă mine. 

Mama se trezea în fiecare noapte să îmi verifice perfuziile, să se roage și să caute prin diferite surse informații despre leucemia limfoblastică acută.

Plângea singură într-un colț al camerei, uneori mă trezeam și o auzeam, dar eram atât de neputincioasă încât tăceam și cu ochii închiși o ascultam în tăcere”, rememora Adina momentele tragice din spital, pentru Observator, în anul 2016.

La aproape 12 ani de la momentul în care a ieșit învingătoare din lupta cu cancerul, Adina Bălășoiu a devenit mamă pentru prima oară, dăruindu-i un copil lui Patrick Petre.

Încerc să ofer fericire la fiecare pas pe care îl fac, pentru că nimeni nu va înțelege vreodată mai bine un copil cu cancer decât un alt copil care trece sau a trecut prin consecințele aceleiași boli 

- Adina Bălășoiu, iubita lui Patrick Petre

Citește și alte știri de actualitate: 

GALERIA FOTO Imagini cu Nadia Comăneci în casa ei din SUA! Cum arată sufrageria și ce a atârnat pe pereți fosta mare gimnastă

Ce mutare ar fi fost! Fostul mare jucător de la Real Madrid, la un pas de Barcelona: „Diferența a făcut-o Mourinho. Guardiola nici nu s-a deranjat să mă vadă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
paolo15
paolo15  •  28 Martie 2023, 14:50

Cu tot respectul pentru fostul cancer al duduii, ce legătură are cu fotbalul, ca despre Petre nu mai stie nimeni nici dacă mai este jucător activ...

marcel2020
marcel2020  •  28 Martie 2023, 07:01

A zis ca lanseaza si ‘telectualu’ asta o carte: “Lupta cu bonusul la pacanele”.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează