SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  ARGENTINA

Un fost gimnast a fost acuzat de abuz psihologic și sexual asupra unei minore!

Foatul gimnast argentinian Federico Molinari (39 de ani) a fost acuzat de către Tribunalul din San Isidro de abuz psihologic și sexual asupra unei sportive minore.
Foto: Imago
Foatul gimnast argentinian Federico Molinari (39 de ani) a fost acuzat de către Tribunalul din San Isidro de abuz psihologic și sexual asupra unei sportive minore. Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 17 mai 2023 11:55 / Actualizat miercuri, 17 mai 2023 12:52

Fostul gimnast argentinian Federico Molinari (39 de ani) a fost acuzat de către Tribunalul din San Isidro de abuz psihologic și sexual asupra unei sportive minore, în vârstă de 17 ani, care se antrenează la una dintre școlile de gimnastică pe care le deține împreună cu soția lui, Paula Cancio. 

Plângerea penală a fost depusă pe data de 13 martie 2023 de către mama unei eleve minore, care a spus că Federico Molinari ar fi început să se dea la fiica sa încă din anul 2020, prin intermediul rețelelor de socializare, scrie Clarin Sports. 

Florin Popescu, antrenorul lui Cătălin Chirilă: „I-am promis promis lui Patzaichin că scot și eu un campion olimpic și vreau să reușesc”
KAIC-CANOE
Florin Popescu, antrenorul lui Cătălin Chirilă: „I-am promis promis lui Patzaichin că scot și eu un campion olimpic și vreau să reușesc”

Federico Molinari, acuzat de abuz psihologic și sexual asupra unei minore

Sursa citată mai arată că mama victimei susține că între Federico Molinari și fata respectivă au existat mai multe schimburi de mesaje pe rețeaua de socializare Instagram. La început, fostul sportiv i-ar fi trimis mesaje potrivite decente, pentru ca mai apoi acesta să înceapă să-i trimită unele texte cu tentă sexuală. 

Mama minorei a mai precizat că, înaintea unui antrenament, Federico Molinari le-ar fi luat de talie și le-ar fi sărutat pe obraz pe toate fetele care activează la școala lui de gimnastică. 

Ca urmare a anchetei pornite pe numele lui, Federico Molinari și soția lui au luat decizia de a-și da demisia din funcțiile pe care le dețineau în cadrul Federației de Gimnastică din Argentina. 

Federico Molinari a participat la Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012 

Federico Molinari a făcut parte din echipa națională a Argentinei de la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012, acolo nu a reușit să câștige însă vreo medalie. 

Specializat în proba de inelele, Federico Molinari a cucerit de-a lungul carierei mai multe medalii de aur, la Campionatele Sud- Americane de Gimnastică, din 2009, 2011 și 2012, precum și la Jocurile Panamericane, din 2012, 2016 și 2017. 

Citește și: 

CSM București a sărbătorit titlul într-o atmosferă dezolantă » Câți spectatori au asistat în Polivalentă la înmânarea trofeului

Fabiano Caruana a câștigat Superbet Chess Classic Romania 2023. Cum au terminat românii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  17 Mai 2023, 13:34

...da... eu il cunosc pe argentinian ...este un pradator sexual ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează