FOTBAL  »  Superliga  »  BARAJ

Când se joacă CFR Cluj - FCU Craiova, finala barajului pentru ultimul loc de cupe europene + Marele absent al meciului

CFR Cluj - FCU Craiova, finala barajului de Conference League
CFR Cluj - FCU Craiova, finala barajului de Conference League

Articol de - Publicat duminica, 28 mai 2023 23:13 / Actualizat duminica, 28 mai 2023 23:41

CFR Cluj a pierdut cu Farul, scor 1-2, în runda etapă a play-off-ului. Înfrângerea ardelenilor nu a contat, pentru că CS Universitatea Craiova a pierdut la rândul ei, scor 0-1, împotriva lui Sepsi Sf. Gheorghe, iar clujenii o vor întâlni pe FCU Craiova 1948 în finala barajului pentru UEFA Europa Conference League. 

CFR Cluj - FCU Craiova în barajul pentru Conference » Hagi și-a făcut partea, victorios în Gruia, dar CSU Craiova a clacat cu rezervele lui Sepsi!
Play-off
CFR Cluj - FCU Craiova în barajul pentru Conference » Hagi și-a făcut partea, victorios în Gruia, dar CSU Craiova a clacat cu rezervele lui Sepsi!

CFR Cluj - FCU Craiova, finala barajului pentru Conference League 

Partida decisivă dintre CFR Cluj și FCU Craiova 1948 se va disputa joi, 1 iunie, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, casa „feroviarilor”, de la ora 20:30.

CFR Cluj nu se va baza la meciul cu FCU Craiova pe Andrei Burcă 

CFR Cluj nu se va putea baza la meciul decisiv pentru Europa pe stoperul Andrei Burcă (30 de ani). Fundașul central al grupării din Gruia a fost eliminat la finalul meciului cu Farul Constanța de „centralul” Marcel Bârsan și va rata cu siguranță întâlnirea cu trupa patronată de Adrian Mititelu. A încasat direct cartonașul roșu, pentru proteste.

Adrian Mititelu își dorea un derby cu CSU Craiova în finala barajului de Conference League 

Patronul lui FCU Craiova, Adrian Mititelu, spunea, după meciul cu FC Voluntari, că vrea să o întâlnească pe rivala locală, CS Universitatea Craiova, în finala barajului de Conference League. 

„Îmi doresc să jucăm cu CSU în finală. E o echipă care joacă fotbal și e bine pentru noi, pentru fotbalul craiovean. Chiar o să le țin pumnii duminică. 

Sper ca ei să îi bată pe cei de la Sepsi și cei de la CFR să facă un egal, pentru că nu am chef de o deplasare la Cluj. Nu știu dacă mai găsim avion să mai facem deplasarea”, a declarat vineri Adrian Mititelu. 

VIDEO. Faultul lui Burcă la Louis Munteanu pentru care centralul a dictat penalty. Atacantul Farului și-a luat revanșa după penalty-ul ratat în prima repriză și a făcut 2-1

Citește și: 

Fostul golgheter al Ligii 1 l-a ironizat pe Gigi Becali, după ce FCSB a ratat încă un titlu: „Îi recomand să urmeze acești pași”

Adrian Mutu, dezvăluiri despre familie: „Dragostea adevărată e eternă” + Cu cine ține băiatul de 6 ani: „Greu îl mai schimbi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
Doar_Divizia_B
Doar_Divizia_B  •  29 Mai 2023, 15:12

Daca FCU de pe locul 7 joaca preliminarii de UEFA ECL iar CSU care s-a clasata pe locul 4 in urma infrangerii pe teren propriu contra locului 6 joaca preliminarii Antalya CL(Cupa Lipiei) poate dl nea Goe sa-si rupa carnetelul de antrenor si sa se-apuce de cultivat praz!!!!!!! :=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

george.br
george.br  •  29 Mai 2023, 14:17
Postat de User11 pe 29 Mai 2023, 11:24

Cum se intampla ca niciun clonat nu comenteaza pe-aici… Se pare ca le-a pierit glasul postacilor de partid

E sedinta la cofetarie...

User11
User11  •  29 Mai 2023, 11:24

Cum se intampla ca niciun clonat nu comenteaza pe-aici… Se pare ca le-a pierit glasul postacilor de partid

Vezi toate comentariile (9)
Comentează