FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT LA DISTANȚĂ

EXCLUSIV Cristi Balaj îi răspunde tăios lui Mihai Rotaru: „Are oameni în club care au demolat bănci de rezerve și care au sărit la bătaie, cum își permite să vorbească despre Dan Petrescu?”

Articol de - Publicat luni, 29 mai 2023 14:59 / Actualizat luni, 29 mai 2023 15:57

Scenele reprobabile petrecute după finalul meciului CFR - Farul 1-2 l-au făcut pe Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, să reacționeze extrem de dur la adresa lui Dan Petrescu. 

„Anul trecut, același antrenor și-a băgat în copiii noștri. A spus: «Ce vă trebuia vouă, mă, un punct aici?». Noi am venit să jucăm anul trecut, când au ieșit ei campioni. Din păcate, noi am pierdut atunci. Acum, Farul n-a mai pierdut. Cred că o astfel de abordare, un astfel de comportament nu are ce căuta în fotbal, iar asta cu copiii nu am înțeles-o niciodată. Poți să înjuri de mamă, de tată, de X, de Y, dar de copii nu poți să înjuri! El a făcut-o anul trecut împotriva noastră. Un astfel de comportament nu are ce căuta în fotbal", a declarat Rotaru pentru Digisport.

FRF și LPF, complicii deviației lui Petrescu
editorial
FRF și LPF, complicii deviației lui Petrescu

Afirmațiile celui care conduce gruparea din Bănie l-au determinat pe președintele lui CFR să reacționeze imediat. Cristi Balaj a declarat pentru GSP.RO: 

„Îl respect pe domnul Rotaru, dar nu pot să accept nu neapărat modul în care vorbește despre cineva din cadrul clubului nostru, nu accept să discute despre nimeni de la CFR, atâta vreme cât nici măcar n-am avut meci direct cu ei duminică. 

Să-și vadă de echipa, antrenorii și jucătorii lui, pentru că din câte știu eu, are și a avut în club persoane care au demolat banca de rezerve la un meci internațional, dar și care au sărit să bată un oficial al unei echipe adverse și un spectator. Deci, în aceste condiții, cum își permite să vorbească în acești termeni despre Dan Petrescu?".

Nu înseamnă că dacă nu-i permit lui Rotaru să vorbească în acești termeni despre un angajat al clubului CFR, atunci sunt de acord cu ceea ce a făcut Dan Petrescu duminică. Nu, nu accept un asemenea comportament și pe viitor o să vedeți că la CFR nu se vor mai repeta astfel de scene. 

- Cristi Balaj, președinte CFR Cluj

Balaj face trimitere la Sorin Cârțu și Silvian Cristescu, amândoi fiind în acest moment în cadrul clubului Universitatea Craiova. Cârțu a spart geamul băncii de rezerve la un meci de Champions League, Basel - CFR, din toamna lui 2010, pe vremea când era tehnician chiar al grupării din Gruia.

Cristi Balaj îi răspunde tăios lui Mihai Rotaru: „Are oameni în club care au demolat bănci de rezerve și care au sărit la bătaie, cum își permite să vorbească despre Dan Petrescu?”
Sorin Cîrțu a spart geamul băncii de rezerve la meciul dintre Basel și CFR, din Liga Campionilor

Cristescu a fost protagonistul unor scene asemănătoare cu cele petrecute duminică seara la Cluj, în urmă 2 ani. În timpul unui meci CSU Craiova - FC Botoșani, fostul căpitan al Universității, Silvian Cristescu, a fost în centrul unui moment extrem de tensionat. Prezent la tribună oficială, Cristescu a coborât deasupra băncilor, acolo unde se aflau jucătorii oaspeților. Între cele două părți a izbucnit un conflict, iar Silvian Cristescu, care e un apropiat al echipei oltene, nemaiavând o funcție la club, a fost cu greu calmat și evacuat de apropiați și de forțele de ordine. 

Silvian Cristescu - Craiova - FC Botoșani
Silvian Cristescu - Craiova - FC Botoșani
Silvian Cristescu - Craiova - FC Botoșani
Silvian Cristescu - Craiova - FC Botoșani
Silvian Cristescu - Craiova - FC Botoșani
+14 FOTO

Camerele TV l-au surprins fiind extrem de nervos, lansând un potop de înjurături greu de reprodus, fiind scos cu greu din tribună, iar în timp ce era aproape luat pe sus și dus spre ieșire, a vrut să sară să se răfuiască și cu o altă persoană care se afla în tribune. Ulterior acelui incident, Cristescu a decis să nu mai meargă pe stadion, în Bănie, la meciurile Universității timp de un an.

Citește și alte articole:

Prima decizie luată de Universitatea Craiova, după ratarea cupelor europene: „Am hotărât, de comun acord, rezilierea contractului”
CSU CRAIOVA
Prima decizie luată de Universitatea Craiova, după ratarea cupelor europene: „Am hotărât, de comun acord, rezilierea contractului”
Cristi Balaj anunță o schimbare MAJORĂ a lui Ioan Varga în strategia clubului: „Avem acest obiectiv în următorii 2 ani”
CFR CLUJ - FARUL 1-2
Cristi Balaj anunță o schimbare MAJORĂ a lui Ioan Varga în strategia clubului: „Avem acest obiectiv în următorii 2 ani”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
.Caravela
.Caravela  •  29 Mai 2023, 19:54

balaj, acest monument al cinstei si corectitudinii, care n-a ajutat niciodata cfr cluj cat a fost arbitru, nici n-ar fi fost arbitrul de casa al cefereului. albanezul nu e angajat ca *** si pe post de trompeta. El este angajat la cfr cluj pentru inaltele-i calitati morale si profesionale, pentru spiritul lui organizatoric dovedit cand gaseste diferite biletele prin buzunare pe care trebuie sa le recite intocmai si la timp. Respect

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

...kuba.
...kuba.  •  29 Mai 2023, 18:10
Postat de elefterie pe 29 Mai 2023, 15:45

Hai măi GSP, nu știți (ați uitat??) de ce a sărit atunci ca ars Silvian Cristescu? Antrenorul Botoșaniului, eminentul Croitoru, "defila" ostentativ prin fața tribunei oficiale craiovene, cu telefonul la ureche dar ținut astfel încât degetul mijlociu era orientat (explicit) în sus... Un gest provocator fără îndoială, care putea determina reacții mult mai ample decât mesajele le care i le-a adresat, în replică, Cristescu... Mă mir însă cum de intransigentul domn Balaj l-a uitat. Păi nea Balaj, matale bagi omu' la pușcărie doar pentru că memoria (foarte selectivă?) îți joacă feste?

Marcele, tot pe postaceala? Parca erai pe Tik Tok :))))) om batran la 72 de ani…..

...kuba.
...kuba.  •  29 Mai 2023, 18:09
Postat de legio.sud pe 29 Mai 2023, 16:48

Balaj = un linge blide , el nu este nici la nivelul genunchiului broaștei față de Cârțu și Rotaru

Ai aparut rusinea Craiovei? :))))))

Vezi toate comentariile (26)
Comentează