FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Zăvăleanu, după ce i-a auzit pe Borcea și Negoiță: „Dinamovismul îl demonstrezi când e greu! Puteau veni și până acum”

Răzvan Zăvăleanu
Răzvan Zăvăleanu

Articol de - Publicat marti, 30 mai 2023 20:16 / Actualizat marti, 30 mai 2023 20:53

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a ținut să le transmită un mesaj oamenilor de afaceri care s-au declarat interesați să investească la Dinamo odată cu apropierea clubului de Liga 1, în urma victoriei zdrobitoare cu FC Argeș din turul barajului de promovare, 6-1.

  • Dinamo a câștigat cu 6-1 turul cu FC Argeș din barajul pentru menținerea / promovarea în Liga 1. 
  • Returul de la Pitești este programat pe 3 iunie, la ora 21:00.

Doi dintre foștii acționari de la Dinamo s-au arătat interesați să se implice din nou la club în urma victoriei de luni seara cu FC Argeș. Este vorba despre Cristi Borcea, care prin intermediul fiului Patrick le oferă o primă de promovare „câinilor”, și de Ionuț Negoiță, care nu exclude posibilitatea să facă parte din grupul viitorilor acționari ai societății.

În această seară, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a făcut o trimitere la declarațiile celor doi, fără a-i numi pe aceștia. Deși susține că „nu există resentimente”, Zăvăleanu le-a bătut indirect obrazul pentru faptul că nu au intervenit cu bani în momentele delicate pe care clubul le-a traversat.

Internaționalul român s-a despărțit după 3 ani de echipa lui și e așteptat în Superliga » Mesaj emoționant: „Aici am crescut și ca jucător, și ca persoană”
DESPĂRȚIRE
Internaționalul român s-a despărțit după 3 ani de echipa lui și e așteptat în Superliga » Mesaj emoționant: „Aici am crescut și ca jucător, și ca persoană”

Răzvan Zăvăleanu, după ce i-a auzit pe Cristi Borcea și Ionuț Negoiță: „Dinamovismul îl demonstrezi când e greu!”

„Tot timpul am observat o emulație în jurul rezultatelor. Am văzut că au apărut foarte mulți dinamoviști în ultima perioadă. M-aș fi bucurat să apară în perioada în care situația echipei era una extrem de grea. Atunci ai nevoie cel mai tare de ajutor.

Nu mă refer la cineva anume, dar ați văzut câtă lume a fost prin lojă aseară. Vorbim despre oameni cu posibilități materiale, pe care îi cunoaștem drept dinamoviști. Puteau veni să ajute și până acum. În situația cea mai grea trebuie să dovedești prin fapte dinamovismul.

M-aș fi așteptat la mai mult ajutor. Nu l-am avut decât de la o mână de oameni, precum domnul Iuhas, domnul Ciolan, suporteri. Ăștia au ținut steagul sus. Bine, fără falsă modestie, am fost și noi printre ei, inclusiv financiar. Dacă fiecare dinamovist cu posibilități materiale ar fi venit să ajute, astăzi probabil că am fi fost într-o situație mult mai bună.

Dacă nu interveneam decisiv financiar, până acum Dinamo ar fi fost moartă. Se puteau face 10 stadioane, că nu s-ar mai fi întâmplat nimic. De asta m-aș fi așteptat să avem parte de ajutor atunci când era cazul. 

Am umblat 2 ani de am înnebunit după tot felul de oameni pe care i-am considerat de potențial ajutor. Din păcate, n-am primit ajutor”, a afirmat Zăvăleanu la „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Răzvan Zăvăleanu: „Nevoi sunt! Îi invit să ni se alăture”

„Nu avem niciun fel de resentimente, ne-am bucura foarte tare ca oamenii cu posibilități financiare să vină și acum la Dinamo, să sprijine proiectul noilor acționari, să intre și să facă parte din conglomeratul de acționari care se presupune că va fi. Ar fi extraordinar, mă bucur când aud lucruri de genul ăsta, dar chiar și acum este momentul. Astăzi, nu mâine sau 2025, când va fi gata stadionul.

Și dacă promovăm, avem nevoie să aducem jucători, să plătim salarii mai bune, să dăm prime de obiectiv, să plătim activitatea curentă, să plătim ce s-a întâmplat înainte de procedură. Nevoi sunt.

Oricum, probabil că un cost de intrare al unui posibil acționar astăzi ar fi mult mai mic acum decât peste 2 ani, când, dacă lucrurile vor funcționa bine, acțiunile vor fi la un preț mult mai mare.

Îi invit cu dragă inimă pe toți cei care vor să se alăture proiectului să ia legătura cu acționarii noștri, să încerce să intre în acționariat. Ar fi extraordinar”, a completat Zăvăleanu.

Administratorii societății care deține majoritatea acțiunilor de la Dinamo în prezent, Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, au anunțat că plănuiesc să vândă cele 80 de procente pe care le dețin în pachete de 10%, dorind astfel să aibă mai mulți oameni potenți financiar în conducere.

VIDEO cu declarațiile lui Cristi Borcea după Dinamo - FC Argeș 6-1

Mai multe știri despre Dinamo:

Ovidiu Burcă dezvăluie: „Fără acel cartier general, nu am fi azi aici!”

Șefii lui Dinamo anunță ce se întâmplă cu Lamine Ghezali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
abavati
abavati  •  31 Mai 2023, 12:19
Postat de Ceferinho pe 31 Mai 2023, 01:38

Ma mir ca a rezistat Zavaleanu la Dinamo. Muresan, alt profesionist, a clacat, dar e bine ca a ramas primul. Am spus de la inceput ca Dinamo poate sa stea linistita cu Zavaleanu administrator la club. Ca Dinamo e satelitul sau brelocul CFR-ului, si alte mizerii... Realitatea e ca planul celor care au vrut sa distruga Dinamo a esuat si acum Dinamo revine puternica si eliberata de orice probleme in prima liga.

Mureșan poate fi inregistrat fara probleme la categoria "cum s-o ingropam definitiv pe Dinamo" A aplicat toate sugestiile lui Badea, doar-doar dispare Dinamo si se naste 'new" Dinamo, zis si AFC Dinamo ...

abavati
abavati  •  31 Mai 2023, 12:12

Bravo Zavaleanu!!!!

calugarul.avacum.de.la.varatec
calugarul.avacum.de.la.varatec  •  31 Mai 2023, 05:05
Postat de yellowstone_vs pe 30 Mai 2023, 23:31

Bai Borcea ce dracuuu ti-ai facut pe mecla ??? in 5 ani o sa arati ca Mickey Rourke ........vai de autostivuitorul tau !!!

Ei, Borcea nu e nemuritor ca *** de Becali!?.... Așa sunt ei, de când s-au născut au stat la o partida de table cu viața. Care le-a surâs din plin la amândoi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează