FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Ratează barajul pentru Conference? Dan Petrescu, reclamat la Comisii!

Dan Petrescu // foto: Imago Images
Dan Petrescu // foto: Imago Images

Articol de , - Publicat miercuri, 31 mai 2023 11:43 / Actualizat miercuri, 31 mai 2023 13:58

Reclamat pentru scandalul pe care l-a făcut la finalul meciului dintre CFR Cluj și Farul, scor 1-2, Dan Petrescu (55 de ani), antrenorul ardelenilor, ar trebui să fie judecat astăzi de Comisia de Disciplină a FRF. Totuși, scenariul probabil este acela al stabilirii unui nou termen, ceea ce l-ar salva temporar pe „Bursuc” de suspendare.

UPDATE - Dan Petrescu, reclamat în urma raportului observatorului

GSP a aflat că Dan Petrescu a ajuns să fie judecat de Comisia de Disciplină după ce observatorul meciului CFR Cluj - Farul, fostul fotbalist Dan Potocianu, a consemnat în raportul de joc toate evenimentele petrecute pe gazon după fluierul final.

Nume important pentru banca CFR-ului: a câștigat campionatul în acest sezon și a fost propus în Gruia!
CFR CLUJ
Nume important pentru banca CFR-ului: a câștigat campionatul în acest sezon și a fost propus în Gruia!

Știrea inițială

Dan Petrescu a fost în centrul unor scene jenante la finalul partidei cu Farul din ultima etapă a play-off-ului.

Nervos că nu a putut răpune campioana, „Bursucul” a înjurat în stânga și dreapta, intrând în conflicte cu jucătorii Farului, Gică Hagi, Zoltan Iașko și chiar unul dintre jucătorii proprii, Andrei Burcă.

Dan Petrescu, reclamat la Comisia de Disciplină după scandalul de la CFR Cluj - Farul

Petrescu a scăpat fără eliminare, „centralul” Marcel Bîrsan iertându-l de al doilea cartonaș galben, dar nu va rămâne nejudecat.

Dan Petrescu a fost reclamat pentru scenele de la finalul meciului, iar cazul a ajuns pe masa Comisiei de Disciplină a FRF, care ar trebui să-l judece astăzi.

O eventuală suspendare l-ar ține pe Dan Petrescu departe de finala barajului pentru Conference League cu FCU Craiova, însă este foarte probabil ca „Bursucul” să scape.

Surse ale Gazetei Sporturilor susțin că este puțin probabil ca un verdict în cazul lui Dan Petrescu să vină astăzi. De regulă, în astfel de cazuri se stabilește un nou termen, astfel încât inculpatul să aibă timp pentru a-și pregăti apărarea.

Stabilirea unui nou termen ar însemna ca Dan Petrescu să fie alături de echipă la barajul cu FCU Craiova, programat joi seara, la ora 20:30.

Ce l-a înfuriat pe Dan Petrescu

Unul dintre cei cu care Peterscu s-a contrat puternic după CFR Cluj - Farul este Zoltan Iașko, directorul sportiv al Farului, om de încredere al lui Gică Hagi.

Acesta a povestit: „Petrescu m-a înjurat, că de ce ne-am dat viața și am jucat pentru Craiova. Asta spunea pe teren, că am jucat noi pentru Craiova. I-am zis să se bucure că s-a calificat...

La ce se aștepta? Noi jucăm pentru noi, asta e mentalitatea dată de Hagi, că e antrenament, că e meci amical. Asta se implementează la Farul. Asta e mentalitatea. Tu, Dan Petrescu, să vorbești asta? Ești prieten cu Popescu, cu Hagi. Chiar așa lipsă de respect?”

Citește și: 

S-a stabilit arbitrul barajului pentru Conference League CFR Cluj - FCU Craiova

Despărțire oficială de Universitatea Craiova: au lăsat să plece fostul campion al României

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
luisharcsa
luisharcsa  •  31 Mai 2023, 14:24
Postat de talpaneprost pe 31 Mai 2023, 13:40

Taci mai suporter cu fular în punga! Voiai blat? De când ați promovat numai cu blaturi și aranjamente cu arbitrii ati câștigat. Asa patron, asa echipa, asa suporteri. Sunteți cea mai nesuferita echipa din România! Pierdeti barajul si vineee falimentul!

Spu se tragatul pe nas din punga

talpaneprost
talpaneprost  •  31 Mai 2023, 13:40

Taci mai suporter cu fular în punga! Voiai blat? De când ați promovat numai cu blaturi și aranjamente cu arbitrii ati câștigat. Asa patron, asa echipa, asa suporteri. Sunteți cea mai nesuferita echipa din România! Pierdeti barajul si vineee falimentul!

cirus11
cirus11  •  31 Mai 2023, 12:15

Dar cine l-a reclamat?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează