FOTBAL  »  Superliga  »  CONTRACT

OFICIAL Alexandru Chipciu a semnat! Contract pentru un an pentru mijlocaș

Alexandru Chipciu (dreapta) a evoluat la FCSB între 2011 și 2016 // FOTO: Imago
Alexandru Chipciu (dreapta) a evoluat la FCSB între 2011 și 2016 // FOTO: Imago

Articol de - Publicat joi, 01 iunie 2023 17:45 / Actualizat joi, 01 iunie 2023 18:29

Alexandru Chipciu (34 de ani) a semnat un nou contract cu U Cluj. Mijlocașul fusese împrumutat sezonul acesta de la rivala CFR Cluj și era și pe lista celor de la FCSB.

Formația ardeleană a anunțat pe site-ul oficial că a ajuns la un acord cu Chipciu și că acesta a semnat pentru încă un sezon. În actuala stagiune, Chipciu a avut evoluții apreciate la U Cluj (38 de apariții, Cupă + campionat, două goluri, două assisturi).

Sold out în câteva ore » FC Argeș a mutat meciul la Mioveni, dar fanii lui Dinamo au cumpărat deja toate biletele
FC ARGEȘ - DINAMO
Sold out în câteva ore » FC Argeș a mutat meciul la Mioveni, dar fanii lui Dinamo au cumpărat deja toate biletele

Alexandru Chipciu a semnat cu U Cluj

Clubul nostru a ajuns, astăzi, la o înțelegere privind prelungirea contractului cu Alex Chipciu. Alex Chipciu a ajuns la FC Universitatea Cluj în vara anului trecut. A condus echipa din teren în acest sezon, purtând banderola de căpitan. 

Experiența sa a jucat un rol important în locul 10 ocupat de ”U” la finalul sezonului din Superliga, dar și în parcursul excelent din Cupa României. În sezonul 2022/2023, Alex Chipciu a strâns 39 de meciuri în tricoul echipei noastre, a marcat două goluri și a oferit două pase decisive. 

Prima reușită pentru ”U” a venit împotriva celor de la FC Hermannstadt în sferturile Cupei României, când ”U” era condusă cu 1-0. Acel gol a pus bazele revenirii și calificării în semifinalele Cupei.

- comunicat U Cluj

Alexandru Chipciu a semnat! Contract pentru un an pentru mijlocaș
Alexandru Chipciu // FOTO: Imago

Gigi Becali: „Chipciu? Poate” 

Ajuns la U Cluj de la CFR Cluj, Alex Chipciu ar fi putut semna și cu FCSB, unde Becali și MM Stoica au fost impresionați de evoluțiile sale.

Deși nu e încântat de ideea repatrierilor, Becali lăsase o portiță deschisă în legătură cu o posibilă întoarcere a lui Alexandru Chipciu (34), extrema dreapta de la U Cluj: „În general, jucătorii pe care i-am adus înapoi n-au mai făcut treabă. Chipciu? Poate...”.

Citește și: 

Titlul se câștigă cu decalog și amenzi » Iată regulamentul intern impus de Hagi la Farul! Cât costă o înjurătură și fiecare kilogram în surplus

Dinamo n-ar promova, Hermannstadt ar retrograda! » Senatul pregătește LEGEA care va zdruncina Superliga

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
danutcornel
danutcornel  •  02 Iunie 2023, 18:58
Postat de contrabas3 pe 01 Iunie 2023, 20:02

Bă, la FCSB cei mai mulți au salarii de 10 mii de euro+. Dece să meargă flămânzii din țară să joace acolo pe bani mulți (sau să stea pe banca de rezerve pe bani mulți), când pot trăi liniștiți, săraci dar cinstiți? Lol!

din cauza memeului

iulix73
iulix73  •  01 Iunie 2023, 21:25

Au trecut 2 zile de cand clubul a anunțat că Chipciu nu intră in vederile lor , mai mult ''stimabilul'' patron a făcut și o remarcă caracteristică lui precum că nu mai dorește ''ciorbe reincălzite'' ... dar voi nimic, Batman,Batman !

lapusneanul
lapusneanul  •  01 Iunie 2023, 21:02

era pe lista fcfcsb ?...poate pe lista gsp....

Vezi toate comentariile (8)
Comentează