FOTBAL  »  Superliga  »  COVID-19

Ilie Poenaru, prima reacție după suspendarea meciului Clinceni - Poli Iași: „Jucătorii mei umblă pe holuri. Începem să ne facem probleme”

Ilie Poenaru a promovat-o pe Academica Clinceni în Liga 1
Ilie Poenaru a promovat-o pe Academica Clinceni în Liga 1

Articol de - Publicat sambata, 25 iulie 2020 14:18 / Actualizat sambata, 25 iulie 2020 15:18

Partida Academica Clinceni - Poli Iași, care era programată azi, de la ora 15:30, a fost suspendată. Ilie Poenaru (43 de ani), antrenorul ilfovenilor, a comentat decizia LPF în exclusivitate pentru GSP.ro.

  • Astăzi, a fost depistat un nou caz de coronavirus în Liga 1: Rodny Lopes Cabral de la Poli Iași;
  • Astfel, Liga Profesionistă de Fotbal a comunicat oficial ca partidă Academica Clinceni - Poli Iași se suspendă.

„Ne încurcă și programul, bineînțeles. Nu vreau să mai comentez, pentru că s-a interpretat greșit și zilele trecute când am vorbit despre situația lui Dinamo. Las forurile abilitate să ia măsurile cele mai importante.

E vorba de responsabilitatea jucătorilor, cât de bine se protejează. Ce vină au cluburile? Ține de fiecare persoană în parte, cât sunt de profesioniști fotbaliștii. Noi, de exemplu, nu avem niciun caz, Doamne, ajută! Dar e posibil orice, nu știi cum sau de unde iei acest virus.

Suntem acum într-o necunoscută totală. Nu vreau să acuz... Ne dorim să terminăm sezonul pe teren, dar se pare că nu putem să jucăm. N-avem ce face. Nu vom juca azi, deși ne-am antrenat, am așteptat partida... Iar acum jucătorii umblă pe holuri, pe-aici, și nu știu ce se întâmplă. Până miercuri ne întrebăm dacă vom juca la Chindia sau nu. Deja începem să ne facem probleme”, a spus Poenaru pentru GSP.ro.

Caz de coronavirus la Poli Iași

Cabral, fotbalistul din lotul lui Mircea Rednic, s-a simțit rău în urmă cu o săptămână, dar rezultatul testului a fost negativ atunci. Înainte de această etapă, jucătorii lui Poli au efectuat noi teste, iar rezultatul jucătorului a fost de această dată pozitiv.

Rodny Lopes Cabral (fundaș dreapta, 25 de ani) a venit la Poli Iași în iulie 2019. În acest sezon, a jucat 22 de partide, ultima cu Viitorul, pe 20 iulie.

Ilie Poenaru, prima reacție după suspendarea meciului Clinceni - Poli Iași: „Jucătorii mei umblă pe holuri. Începem să ne facem probleme”

Citește mai multe știri din Liga 1:

„Și câinele de la Săftica are coronavirus” » Un fost campion cu Dinamo, ironic cu roș-albii

Ion Crăciunescu la un pas de moarte: „Eram pe Dealul Negru și venea un TIR de pe contrasens!” + cui îi cere scuze după 31 de ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
tincucatalin
tincucatalin  •  25 Iulie 2020, 17:40
Postat de uptonpark pe 25 Iulie 2020, 17:37

Adica un fel de Victor Ponta din fotbalul romanesc

Cam asa

uptonpark
uptonpark  •  25 Iulie 2020, 17:37
Postat de tincucatalin pe 25 Iulie 2020, 17:24

Baiatul asta din poza, Poenaru, sau cum il cheama, vorbeste de fair play, despre dinamo, sa fie doar pe teren, etc etc. Fiecare cu parerea lui, ok, respectam, dar nu el. Va dati seama ca baiatul asta a fost prins copiind la examenul de licenta de antrenor? PRINS!! Si el iese la TV sa dea sfaturi de spirit si fair play. Ba' baiatule...***, esti o scama!

Adica un fel de Victor Ponta din fotbalul romanesc

uptonpark
uptonpark  •  25 Iulie 2020, 17:35

Cum o sa arate sezonul viitor un meci intre academia lui clinceni si turris turnu magurele la clinceni? Cati spectatori? Cati telespectatori? Ce castiga televiziunile la aceste sau din aceste meciuri? Doamne Fereste sa revina liga 1 la 18 echipe! Jale mare!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează