FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

video Unde vrea să se transfere Alexandru Albu » Ce a spus despre interesul lui CFR Cluj, înainte de meciul direct

Alexandru Albu, foto: YouTube FC Rapid 1923
Alexandru Albu, foto: YouTube FC Rapid 1923

Articol de - Publicat joi, 08 februarie 2024 14:47 / Actualizat joi, 08 februarie 2024 16:18

Alexandru Albu (30 de ani), mijlocașul de la Rapid, a vorbit despre un posibil transfer la CFR Cluj, chiar înainte de meciul pe care giuleștenii îl vor disputa în Gruia.

Albu nu a negat o posibilă trecere în tabăra „feroviarilor” după terminarea sezonului, dar a precizat faptul că i-ar plăcea mai mult o experiență în străinătate.

Adrian Mititelu dă lovitura! Negocieri pe bani mulți pentru „perla” lui FCU Craiova
FCU CRAIOVA
Adrian Mititelu dă lovitura! Negocieri pe bani mulți pentru „perla” lui FCU Craiova

Alexandru Albu, despre un posibil transfer la CFR Cluj

Mijlocașul a prefațat duelul cu CFR Cluj, partidă care va avea loc sâmbătă, 10 februarie, ora 21:15. El și-a cerut scuze pentru că a numit-o pe Dinamo «echipă mică» la finalul derby-ului disputat pe Arena Națională.

„Avem o deplasare grea, la CFR, ne va aștepta un meci foarte complicat, o echipă bună, dar trebuie să mergem acolo cu gândul la victorie, așa cum am făcut și în cele trei partide pe care le-am disputat și am reușit să luăm toate punctele.

Așa trebuie să facem și sâmbătă, să intrăm pe teren, să nu le dăm nicio șansă. Putem urca pe 2, dar nu ne gândim la acest lucru, cred că prioritar este să ne gândim la meci și la puncte, nu trebuie să ne uităm în clasament, apoi după ce vom lua punctele, putem să ne uităm și pe clasament și să fim fericiți. Totul se va juca în play-off.

Îl știm și noi pe Mutu foarte bine, ne contracarăm cu aceleași arme, vom vedea la final cine va ieși învingător. Nu știu absolut nimic despre acest lucru, (n.r. interesul lui CFR Cluj) sunt cu gândul doar la Rapid. De aia am impresar, vorbiți cu el, am primit multe mesaje în legătură cu acest aspect.

Mi-ar plăcea să prind un transfer în străinătate. Momentan îmi doresc să rămân la Rapid, voi avea o întâlnire și cu domnul Victor Angelescu, dar până în vară oricum sunt aici. 

Am primit câteva mesaje de la dinamoviști. Într-adevăr, eram nervos după meci pentru că tot stadionul m-a cam înjurat și nu mi s-a părut ok, dar, fiind nervos, probabil am vrut să zic altceva. Îmi cer scuze față de ei, nu am vrut să-i jignesc, în contextul dat s-a înțeles altceva.

Am vorbit cu Mister, i-am explicat și lui, sunt asumat, nu-mi place să provoc, dar totul a fost din cauza nervilor, am încurcat cuvintele”, a spus Alexandru Albu, la conferința de presă premergătoare partidei cu CFR Cluj.

Sebastian Colțescu arbitrează CFR Cluj - Rapid

Sebastian Colțescu (46 de ani) este alegerea șefului CCA pentru derby-ul rundei, care va avea loc sâmbătă seară în Gruia. „Centralul” oltean va conduce de la centru confruntarea dintre CFR Cluj și Rapid.

Colțescu revine la centru după două meciuri pe care le-a avut din postura de arbitru VAR. În runda 23 a fost VAR la CFR Cluj - Voluntari 4-1, iar etapa precedentă, la FC Voluntari - Hermannstadt 1-1.

Meciul care-l face pe Colțescu egalul lui Alexandru Tudor

Meciul de sâmbătă seară va reprezenta și un moment extrem de important în cariera lui Colțescu. Acesta va conduce cel de-al 381-lea său meci pe prima scenă din România!

Asta înseamnă că devine oficial arbitrul activ numărul 1 all-time în ceea ce privește numărul de meciuri conduse, la egalitate cu Alexandru Tudor.

  • SEBASTIAN COLȚESCU 381
  • Alexandru Tudor 381
  • Istvan Kovacs 341
  • Cristian Balaj 341
  • Ovidiu Hațegan 301
Match Quiz CFR Cluj - Rapid
Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

VIDEO. Adrian Mititelu, elogii la adresa lui Vladislav Blănuță

Citește și alte știri:

Nicolae Dică a fost complimentat de un tehnician experimentat din Superligă: „Antrenor tânăr, ambițios, cu idei moderne”
Politehnica Iași - FC Voluntari
Nicolae Dică a fost complimentat de un tehnician experimentat din Superligă: „Antrenor tânăr, ambițios, cu idei moderne”
„Racheta” lui Gigi Becali e gata de decolare! Anunțul patronului care îi va încânta pe fanii lui FCSB
FCSB
„Racheta” lui Gigi Becali e gata de decolare! Anunțul patronului care îi va încânta pe fanii lui FCSB

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (1)
bunicu
bunicu  •  08 Februarie 2024, 18:19

Bergodi ia măsuri Albu să nu fie nici în lot pentru meciul cu CFR.prea la luat gura pe dinainte să spună clar că vrea la CFR.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează