FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO 4-1

ASTRA - DINAMO 4-1 // Cornel Dinu, necruțător după o nouă umilință » A "mitraliat" toată echipa și i-a găsit vina lui Rednic

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 11:18

Legenda dinamovistă Cornel Dinu a criticat-o din nou pe Dinamo după înfrângereaa rușinoasă suferită joi seara pe terenul Astrei Giurgiu, 1-4. 

"E dramatic ce se întâmplă în apărare. Nici în visele cele mai rele cineva nu-și putea imagina că Dinamo va primi 34 de goluri după 21 de etape. S-au petrecut lucruri nepermise. Luați post pe post, cu excepția lui Hanca, toți jucătorii Astrei sunt net superiori celor ai lui Dinamo. E dramatic, o lipsă de profesionalism crasă!

Eu cred că Mircea Rednic a fost surprins de situația de la Dinamo și a dat dovadă de lejeritate crezând că va pune repede lucrurile pe făgașul normal. Orice construcție începe de la siguranța din apărare. Ce să mai verifici la Katsikas?

Dinamo a sacrificat niște jucători din motive oculte, a renunțat la trei jucători de la jumătatea terenului, ceea ce e inimaginabil. «Spune-mi ce mijlocași ai ca să-ți spun ce joci», spune o axiomă din lumea fotbalului", a declarat Dinu. 

"Procurorul"a pus pe seama întâmplării victoria reușită etapa precedentă cu CS U Craiova, 3-0: "Dinamo a bătut pe Craiova pentru că oltenii sunt haioși. A dat 3 goluri Montini, Papa Pius al VI-lea, dar le-a dat din meleuri. A dat gol cu călcâiul, ceea ce nu va mai realiza niciodată", a mai spus Dinu, la TV Digi Sport. 

Vezi și: ASTRA - DINAMO 4-1 // FOTO Ocazia perfectă! Cum a ales MM Stoica să ironizeze un nou dezastru al lui Dinamo

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (8)
mosvasile
mosvasile  •  21 Decembrie 2018, 19:59

"Spune-mi ce mijlocasi ai,ca sa-ti spun ce joci"!Aha!Acum zice si "inteleptul din munti"asta! Ceeace pana si unul ca mine-un oarecare "hater",zic de fiecare data- cand ii vad pe papagali ca dau vina pe fundasul Gigel sau pe fundasul Ionel-care "nu vad padurea din cauza copacilor"!Buun!I-ai lasat sa plece pe Busuladjici,pe Palici si pe Mahlangu-pe care oricum nu te mai puteai baza impotriva dorintei lor-dovada Nistor!Dar de ce ai scouteri?De ce la echipe ca Iasi-cu salarii mici-ca Botosani,ca Sepsi,ca Medias, "rasar"jucatori straini foarte buni,iar la Dinamo vin numai sontorogi?

10209355191619210
Dani Dany  •  21 Decembrie 2018, 18:46

Am mai spus o. Jocul lui dinamo s-a rupt odata cu plecarea lui mahlangu. Ara terenul si tinea mijlocul. Sa-l dai pe 500 de mii cand merita vreo 2 milioane. De fapt nici nu trebuia sa-l vinzi. Negoita e vinovat pt situatia in care a ajuns dinamo.

spinoza
spinoza  •  21 Decembrie 2018, 18:06

Petele de pe fata ti s-au tras pe creier Dinule!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează