FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - RAPID

VIDEO Budescu n-a prins încă primul 11 la Voluntari, dar face show unde poate » Execuție spectaculoasă înainte de meciul cu Rapid

Articol de GSP - Publicat marti, 08 februarie 2022 20:08 / Actualizat marti, 08 februarie 2022 20:22

Constantin Budescu, 32 de ani, transferat în această iarnă la FC Voluntari, nu a prins încă un meci ca titular la echipa ilfoveană, însă face show oriunde are ocazia.

Fostul atacant de la Astra și FCSB a fost filmat înaintea partidei cu Rapid reușind o execuție spectaculoasă: aflat în zona intrării la vestiare, fotbalistul a trimis un șut din afara terenului, reușind să introducă mingea în poartă.

Budescu n-a jucat niciun meci ca titular la Voluntari

De când a fost transferat la Voluntari, Budescu nu a prins încă niciun meci ca titular. El a fost, de fiecare dată, rezervă, la fel cum s-a întâmplat și în meciul de azi, cu Rapid.

În meciul cu Chindia (0-0) a intrat pe teren în minutul 65, cu Gaz Metan (3-1) a intrat în minutul 60, iar cu Mioveni (0-0) a intrat în același minut. În total are 85 de minute în tricoul lui Voluntari, în trei meciuri.

Deși nu a marcat încă pentru Voluntari, Budescu a reușit o pasă de gol în meciul cu Gaz Metan, scor 3-1, pentru ultima reușită, cea a lui Denis Ciobotariu.

Liviu Ciobotariu despre Budescu: „Nu este pregătit fizic”

După CS Mioveni - FC Voluntari 0-0, Liviu Ciobotariu, antrenorul oaspeților, a explicat de ce Constantin Budescu (32 de ani), vedeta echipei, nu a început ca titular niciun meci de când a semnat cu formația din Ilfov.

„Budescu are calitate foarte mare, toată lumea știe asta, dar nu este pregătit fizic. Trage de el la antrenamente, se pregătește foarte bine. De când a venit l-am băgat câte 30 de minute în finalurile de joc, dar mai are nevoie de cel puțin două-trei săptămâni. E clar că în maximum 3-4 jocuri va fi la capacitatea la care ne dorim noi”, a declarat Ciobotariu, antrenorul FC Voluntari.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dinamo nu i-a mai achitat salariul lui Steliano Filip de 3 luni! Fotbalistul depune memoriu!

Pintilii îi pune în gardă pe jucătorii lui FCSB înainte de partida cu Clinceni și îl laudă pe Octavian Popescu: „E totul natural la el, s-a născut talent”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (2)
2390836174295086
Chis Eduard  •  09 Februarie 2022, 01:13

doar de la vestiare si din tribuna mai da si el un gol

81mada
81mada  •  08 Februarie 2022, 20:47

E clovn

Vezi toate comentariile (2)
Comentează