FOTBAL  »  Superliga  »  ATAC

Atac devastator al lui Cornel Dinu la adresa Anamariei Prodan: „Tentează mai mult cu spatele, are comportament de canal. O combinație de hazaică, balabustă și vivandieră"

Cornel Dinu este de mai mulți ani în conflict cu Anamaria Prodan
Cornel Dinu este de mai mulți ani în conflict cu Anamaria Prodan

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iunie 2020 15:07 / Actualizat marti, 16 iunie 2020 16:03

Cornel Dinu (71 de ani) a lansat un atac violent la adresa celei care a fost numită recent în conducerea lui Hermannstadt, Anamaria Prodan (47). Conflictul dintre cei doi este unul care a debutat în urmă cu mai mulți ani, perioadă în care au mai avut polemici aprinse.

Rugat să comenteze demiterea lui Vasile Miriuță de pe banca Sibiului, Cornel Dinu a jignit-o pe soția lui Laurențiu Reghecampf, în direct în emisiunea „Minutul 91” de la TV Telekom Sport: „Normal că nu sunt de acord cu așa ceva, să dai afară un antrenor după un meci, dar despre cine discutăm aici? Despre o combinație de hazaică, balabuste și vivandieră, despre asta e vorba. În ultimul timp, fata asta tentează mai mult cu spatele și are un comportament între canal și cruce de piatră, dar nu sub manieră creștină".

Dinu nu s-a oprit aici și a continuat: „Nenorocirea este că un astfel de rebut comportamental găsește un ecou fantastic, e un așa zis model, fără să aibă nimic în comun cu ceea ce trebuie să fie un exemplu în fotbal și în viață".

Cornel Dinu, atac la Anamaria Prodan: „N-are rost să-mi pierd timpul cu o combinație hazaică, vivandieră”

Reacția lui Cornel Dinu vine la câteva zile după ce Anamaria Prodan a declarat pentru Prosport, printre altele, că în cazul lui Cornel Dinu este vorba despre „port ilegal de creier"

„M-a acuzat cu o expresie care îmi aparține și pe care am folosit-o la adresa unora, e vorba despre «port ilegal de creier». Eu pot să fiu acuzat de orice, dar de lipsă de creier... Eu când folosesc câte un citat și spun din cine anume citez. 

Mă opresc aici fiindcă n-are rost să-mi pierd timpul cu o combinație hazaică, vivandieră, balabustă, dar îi spun că doar când va înceta să mai spună neadevăruri despre mine, abia atunci mă voi opri și eu din a rosti adevăruri despre ea", a adăugat Cornel Dinu.

Ce reprezintă cei 3 termeni pe care Dinu îi alătură Anamariei Prodan:

  • hazaică - femeie, stăpâna casei 
  • vivandieră - femeie autorizată în trecut să însoțească armatele unor țări, pentru a vinde soldaților alimente și alte articole de consum 
  • balabustă - femeie grasă și diformă

VIDEO Anamaria Prodan intervine în scandalul ultimilor ani: „Pentru mine, FCSB este Steaua!”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Supărat pe Hagi că l-a scos pe fiul său la pauză, Ganea spune: „Să procedeze cu el așa cum a făcut-o și cu Ianis!

Finanțatorul lui FC Botoșani, ironizat la GSP Live: „Marele «Piftie» tot face gălăgie”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (40)
1577722078940868
Nicholas Dnk  •  17 Iunie 2020, 14:15

Deci cum s-ar zice, Mister v-a trimis pe toti la DEX sa cautati sensul cuvintelor :)))

itu52
itu52  •  17 Iunie 2020, 13:18

Hazaică - provine din rusă, are sensul de gospodină la ei, la noi termenul a fost introdus de ofițerii ruși după 23 august 1944 și viza tinerele angajate pentru menaj și nu numai. Pentru că rușii au preluat locuințele „eliberate” de nemți au moștenit și personalul de deservire. Din păcate mojicia a înlocuit rafinamentul. Mojic sau rafinat, un cotropitor este tot cotropitor, oamenii simpli au simțit și perceput nuanțele comportamentului diferențiat al celor două nații. Forța a înlocuit ciocolata, iar violul a luat locul colaborării. Evident, pe lângă „Prodanca”, dl.Dinu este o enciclopedie, un maestru al contrucțiilor lingvistice cu îmbinări ciudate. Chiar seamănă cu Fănuș Neagu, semn că s-au adăpat cândva din același ulcior. Întrebarea care se pune este dacă Prodanca în postura de „fostă” se va ridica la statutul de „fost” al d_lui Dinu. Referirea se face dincolo de situația materială, înclin să cred că va trage mai mult spre o guralivă gospodină. În concluzie e de preferat un derapaj inteligent unei măști de aur pusă pe un conglomerat zgomotos.

576401065843495
Sorin Dumitrache  •  17 Iunie 2020, 01:13
Postat de Piramidon Quijote pe 16 Iunie 2020, 17:44

Mă puritanule , dar de odioasa *** nimic, nimic ...? Tu-i fi Alexa , mă neterminatule ...

Ba da, cu placere. Nu are un vocabular elevat, are aere si merita pe care si le aroga fara sa dovedeasca nimic, fara sa le merite. Vorbeste mult si nu prea spune nimic. Este chair antipatica prin simpla ei prezenta...s.a.m.d. Dare, de aici, si pana a arunca cu josniciile acelea, demne de un tractorist si nu de un om ca Dl. Dinu Cornel, este prea mult! Eu cred ca Invidia a fost mai puternica decat ratiunea! Nu este asa dle. Dinu?!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează