FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI

Au luat decizia în privința lui Pelici » Ce se întâmplă cu antrenorul Mioveniului

Au luat decizia în privința lui Pelici » Ce se întâmplă cu antrenorul Mioveniului
Au luat decizia în privința lui Pelici » Ce se întâmplă cu antrenorul Mioveniului

Articol de - Publicat duminica, 09 ianuarie 2022 14:13 / Actualizat duminica, 09 ianuarie 2022 19:29

Conducerea lui CS Mioveni a decis să-i acorde credit în continuare antrenorului Alex Pelici, cu care s-a reușit promovarea, deși acesta a fost contestat pe finalul anului.

Revolta unor rezerve, spre finalul anului trecut, și o serie de rezultate modeste au adus în discuție poziția antrenorului Alex Pelici la CS Mioveni. Însă conducătorii au decis în unanimitate să-l păstreze în funcție. 

Motivația: „Cu dânsul am promovat, iar locul pe care suntem, 12, e logic având în vedere stadiul la care ne aflăm. Suntem o echipă mică, fără posibilități deosebite"

Dinamo a declanșat isterie în Liga 1: „Nu ne mai contactați jucătorii!”
MERCATO
Dinamo a declanșat isterie în Liga 1: „Nu ne mai contactați jucătorii!”

După 21 de etape, CS Mioveni este pe locul 12, cu 21 de puncte. Cu Pelici pe bancă, echipa are 5 victorii, 6 egaluri și 10 înfrângeri.

Transfer la CS Mioveni: a venit Albert Voinea

Clubul a făcut și cele dintâi mutări pe piața transferurilor. Primul sosit este „vârful" Albert Voinea, adus gratis din liga secundă, de la U Cluj. El a semnat pe un an și jumătate și se va bate cu Bogdan Rusu și cu Andrei Cristea pentru un loc în primul unsprezece. Argeșenii s-au despărțit, în schimb, de mijlocașul Costin Ciucureanu.

La  „indisponibili" se regăsește, în continuare, Ștefan Blănaru. 

„«Blană» a suferit o leziune complicată la un tendon de la gleznă și abia pe 3 ianuarie a scăpat de ghips. Mai durează o lună până-l vom vedea pe teren", a dezvăluit, pentru GSP.RO, managerul Daniel Barbu, aflat cu echipa în cantonamentul de la Mogoșoaia.

3 amicaleși-a programat Mioveniul în această perioadă: mâine cu FC Argeș, miercuri cu Dinamo, ambele la Mogoșoaia, și sâmbătă cu FCSB

Citește și: 

Probleme mari la un club din Liga 1 » Încă un jucător a „rupt” contractul: „Sper să am șansa să joc la un club care nu pune oamenii în situații disperate”

Spion la amicalul Rapidului! Cine i-a analizat pe Săpunaru & Co.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
leu.mr
leu.mr  •  09 Ianuarie 2022, 20:58

Deci, de fapt, antrenorul ramine !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează