FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - PETROLUL 4-1

Ce harababură! Cum au aflat jucătorii de la FCSB că Leo Strizu și-a dat demisia: „Nu știu, nu am fost atent”

Jucătorii au aflat târziu că Leo Strizu e istorie la FCSB  / Sursă foto: GSP +32   FOTO
Jucătorii au aflat târziu că Leo Strizu e istorie la FCSB / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat vineri, 03 martie 2023 08:25 / Actualizat vineri, 03 martie 2023 08:54

Fotbaliștii de la FCSB au aflat de demisia lui Leo Strizu abia când și-au făcut apariția la interviurile de la finalul meciului cu Petrolul, încheiat 4-1, semn că tehnicianul nu a avut un discurs de adio în fața vestiarului. 

PROMO » Vrei să retrăiești istoria pe 7 mai, la Sevilla? Înscrie-te ACUM într-o experiență extraordinară, alături de Gabi Balint

A fost o seară plină pentru Leo Strizu pe Arena Națională. Fără antrenorii de facto pe bancă, Pintilii fiind în lojă, iar Becali în faţa televizorului, FCSB s-a distrat cu Petrolul. Strizu a primit indicaţiile pe o tabletă instalată lângă banca tehnică, iar la final n-a mai suportat umilințele și și-a dat demisia. Decizia i-a luat pe nepregătite pe mulți dintre fotbaliștii săi. 

Marea COMEDIE cu Leo Strizu la FCSB: „Bre, e Billel, nu e Mirel!”
FCSB
Marea COMEDIE cu Leo Strizu la FCSB: „Bre, e Billel, nu e Mirel!”

Jucătorii de la FCSB nu știau că Leo Strizu și-a dat demisia!

„Nu știu ce să vă zic. Acum, când veneam la zona mixtă, am aflat și eu. Nu știu ce să zic, nu știu dacă a anunțat pe cineva în vestiar. Nu am simțit absolut nimic. Nu, pentru că trebuia să fim concentrați la meci. Nu, acum, după meci, nu s-a spus nimic. 

Nu știu, nu am fost atent. E bine că trecem printr-o perioadă foarte bună, asta este situația, nu depinde de noi, trebuie să ne facem treaba. Pinti este foarte important pentru noi, ne ajută foarte mult”, a fost reacția lui Adrian Șut, marcatorul primului gol în fața Petrolului. 

„Nu știu, ce pot să spun? Acum am auzit, la fel ca voi. Nu știu de ce. Nu, nu mă așteptam, ce pot să zic? E ciudat”, a comentat și Andrea Compagno, autorul unei „duble” aseară, la microfonul Orange Sport. 

+28 FOTO

Da, acum am aflat și eu. Nu știu, așteptăm pe cineva în continuare dacă dânsul și-a dat demisia. Nu știu încă nimic. Cine știe, poate se răzgândește și va continua lângă noi. Din păcate, pentru noi, toate deciziile astea sunt contra noastră, dar noi încercăm să ne facem treaba pe teren și să obținem victorii. Toți ne dorim foarte mult să câștigăm titlul în acest an, vom vedea dacă vom reuși.

- Darius Olaru, mijlocaș FCSB

La FCSB continuă comedia 

Harababura de pe banca FCSB-ului va căpăta noi dimensiuni după meciul de aseară, după ce Leo Strizu şi-a dat demisia!

Leo Strizu, antrenorul principal din acte şi singurul din club care are licenţa PRO, a anunţat că va părăsi clubul! „Nu știu dacă o să mai vedeți tableta și la următoarele jocuri. Acesta este ultimul meci în care voi colabora cu FCSB. Am avut motive personale pentru a lua această decizie. Vali Argăseală va avea demisia mea pe birou! Nu se pune problema să nu ajut clubul", a spus tehnicianul de 55 de ani.

VIDEO Așa înscrie un mare atacant! » Compagno a ieșit din criză cu Petrolul

Citește și alte știri despre FCSB: 

Situații de comedie cu Strizu » Nici nu cunoștea numele jucătorilor: „Bre, e Billel, nu e Mirel!”

EXCLUSIV GSP a aflat cine este omul din interior care l-a „împins” pe Strizu afară de la FCSB: „E umilitor!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
johny2003
johny2003  •  03 Martie 2023, 19:27
Postat de gicab pe 03 Martie 2023, 13:14

Recunoaște ca te-ai bucurat când ai scăpat de naș

Recunosc ca il regret amarnic pe Nas! Ce fotbal, ce vremuri! Nu mai pupam noi cu burlanu Dictator! Ne ciuruieste pe toti!

gicab
gicab  •  03 Martie 2023, 13:14
Postat de johny2003 pe 03 Martie 2023, 10:42

Asa este mai Gicuta! La fel de specialist in domeniu este si Burlanu Ciuruit, Imparat la FRF!

Recunoaște ca te-ai bucurat când ai scăpat de naș

johny2003
johny2003  •  03 Martie 2023, 10:42
Postat de gicab pe 03 Martie 2023, 09:06

Ce se întâmpla la fecefecesebe este oglinda societății românești unde cei ce ocupa anumite funcții au o pregătire profesionala asemenea lui “pinti”...pana la urma trebuie sa ai o pregătire de viața deficitara sa ai pretenții de la așa oameni...îmi aduc aminte ca un mare șef din poliție nu avea permis de conducere deși pt funcția pe care o deținea ii era necesar permisul... pana la urma omul a fost dat afara pt ca nu avea permis deși era un profesionist, se pare de necontestat ... intr-o societate cât de cât normala aceste situatii nu ar exista, dar când România pune miniștrii cu te miri ce pregătire rudimentara in funcții care nu are legătura cu acea pregătire... nu e nimic deosebit in situația jalnica de la fecefecesebe

Asa este mai Gicuta! La fel de specialist in domeniu este si Burlanu Ciuruit, Imparat la FRF!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează