FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - DINAMO, AZI 20:20, ANTENA 1, GSP TV ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Dănciulescu se teme de Braşov: "Ne va fi greu să rămînem lideri!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 26 aprilie 2012 19:43

Dănciulescu crede că toate partidele reprezintă nişte finale pentru Dinamo în lupta la titlu şi nu uită că Braşovul le-a furat gloria în 2009


Dinamoviştii nu uită şi nu iartă că în sezonul 2008 - 2009, în etapa a 33-a, Braşovul le-a suflat titlul cu numărul 18, chiar în Ştefan cel Mare. Atunci, "stegarii" antrenaţi de Răzvan Lucescu s-au impus cu 2-0, iar trofeul Ligii 1 a ajuns la Urziceni.

"Nu avem amintiri plăcute cu Braşovul, acea înfrîngere cu ei de pe teren propriu a contat şi am pierdut titlul în detrimentul Unirii Urziceni. Cristi Borcea a suferit foarte mult atunci şi sperăm să nu-l supărăm şi acum. Va fi greu cu Braşovul, o echipă care are un antrenor tînăr şi valoros şi care se află în zona retrogradării şi va face orice să acumuleze puncte", a spus Ionel Dănciulescu.

Golgeterul all-time al echipei, cu 205 goluri în Liga 1, crede că lupta în cinci pentru supremaţie va fi extrem de dificilă. "Pentru noi nu va fi uşor pentru că avem mulţi accidentaţi şi suspendaţi, dar trebuie să cîştigăm fiecare meci pînă la final. Cînd se bat cinci echipe pentru primul loc, e foarte uşor să ajungi lider, dar cel mai greu e să te menţii, pentru că la un eventual pas greşit îţi pierzi locul!", a spus "Corbul".

"Am mai prins finaluri de campionat strînse, dar nu cu cinci echipe care se bat la titlu. De obicei lupta era în doi: Dinamo şi Steaua de cele mai multe ori"
Ionel Dănciulescu, atacant Dinamo

"Un antrenor nou vine întotdeauna cu o schimbare, dar să nu-i ştirbim meritele lui Liviu Ciobotariu şi să nu uităm că am stat 20 de etape, cu el pe bancă, pe primul loc"
Ionel Dănciulescu, atacant Dinamo

"Meciul cu Braşovul este foarte important în lupta la titlu. De acum încolo fiecare partidă va fi decisivă pentru noi"
Alexandru Curtean

Strătilă nu ţine cu oraşul natal
Pentru Sorin Strătilă, care ar putea fi titular azi, partida de la Braşov are o încărcătură aparte. Mijlocaşul de 25 de ani este născut sub Tîmpa, însă nu a jucat niciodată la vreo echipă din oraşul natal. "Nu am evoluat niciodată pentru Braşov şi, deşi e oraşul în care m-am născut, vreau să joc bine şi să-mi ajut echipa să cîştige pentru că vreau trofee cu Dinamo. Dacă am cuceri titlul şi Cupa, ar fi ceva extraordinar pentru mine. Nici nu visam vara trecută la aşa ceva!", a spus Strătilă.

"Nu sînt mulţumit de mine!"
Alexandru Curtean este singurul dintre jucătorii transferaţi în această iarnă care a reuşit ceva notabil pentru echipă. Mijlocaşul de 25 de ani a pasat decisiv pentru primul gol al lui Alexe, contra Ceahlăului (3-2), însă nu se entuziasmează: "Eu nu sînt mulţumit de mine, de cum am jucat, pentru că ştiu că pot mai mult de atît. E adevărat că nici nu am evoluat foarte mult, însă am potenţial mai mare!".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
detyy
detyy  •  27 Aprilie 2012, 22:19

ha ha ha ce bataie ia Dinamo...Forza Brasov....;))))))))))))............e VARZA DINAMO...SI MAI VISEAZA SI LA CUPA.....;)))))))))

ionut.07
ionut.07  •  27 Aprilie 2012, 12:07
Postat de valah.redandblue pe 27 Aprilie 2012, 08:50

Dinamo fără șampanii la arbitrii sunt o echipa de retrogradare.

Iar Steaua, fara valize, Mos Nicalae, clanul Becali, ar fi o echipa de Liga II. Serios acum, tu nu ai niciun job (part-time, full-time), n-ai casa, unde sa desfasori anumite trebuiri gospodoresti? Esti cumva pensionar? Daca da, atunci se justifica dementa ta. Deobicei aceasta boala apare si-n urma unei lipse de activitati. Ce sa spun...iti recomand sa consulti un medic.

ionut.07
ionut.07  •  27 Aprilie 2012, 12:02
Postat de mbogdan80 pe 27 Aprilie 2012, 10:01

Vasile Avram: Trebuie...Băi, tre' să înţelegi şi pe ei ca arbitri, că trebuie să pună un pic, să-i sperie! Că, ă...Na, mai ales pe, pe...pe Torje, care e...e tare şi cu...la simulări, ştii? Da. Oricum, ai văzut, repriza a doua te-a lăsat non-stop, dă-o-n p...a mă-sii! Este? Cristi Borcea: Da! Da, da, da, da, da. Vasile Avram: Te-a lăsat Valentin non-stop. Şi nici...Şi eu mă speriasem la un moment dat. Dar nici...

N-ai dat-o pe toata, mai ai o parte. Si dupa aceea sa dai si convorbirea telefonica avuta de Becali in cazul valiza. Vad ca vrei sa faci curat in fotbalul romanesc. Trebuia sa fi inceput cu Becali si-apoi cu Borcea. Da' nu-i nimic. Daca scapi fotbalul romanesc de cei doi, este foarte bine.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează