FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ce spune Gică Hagi despre transferul lui Denis Alibec la Farul: „Totul se rezumă la asta”

FOTO: Instagram @Denis Alibec
FOTO: Instagram @Denis Alibec

Articol de - Publicat duminica, 12 mai 2024 14:20 / Actualizat duminica, 12 mai 2024 15:27

Denis Alibec, atacantul naționalei României, este disputat de campioana FCSB și Farul Constanța, ambele încercând să-și asigure semnătura jucătorului în vârstă de 33 de ani pentru sezonul viitor.

Patronul campioanei, Gigi Becali, a anunțat sâmbătă seara că este dispus să-i ofere un salariu de 20.000 de euro pe lună, mult peste pragul de la alb-albaștri, situat în jurul sumei de 7.000 de euro. Gică Hagi are însă un atu, promisiunea făcută de Denis atât lui, cât și suporterilor că în Superligă nu va mai juca decât pentru Farul.

IMAGINEA SERII » Cum a fost surprins Gigi Becali la lojele Arenei Naționale, alături de unul dintre favoriții săi
FCSB
IMAGINEA SERII » Cum a fost surprins Gigi Becali la lojele Arenei Naționale, alături de unul dintre favoriții săi

Cum se dă bătălia pentru semnătura lui Denis Alibec: „Toți avem nevoie de bani!”

De altfel, golgheterul echipei din orașul de la malul mării în sezonul trecut se va pregăti în perioada următoare sub comanda „Regelui”, la Constanța, până la reunirea „tricolorilor” în vederea pregătirii pentru participarea la EURO 2024. El și-a încheiat conturile cu qatarezii de la Muaither SC, pentru care a evoluat 8 luni, încasând 800.000 de euro.

„Alibec știe cel mai bine, el își decide viitorul. La noi are poarta mereu deschisă, este un jucător de-al casei, constănțean. Apoi, totul este până la bani. Vrem, nu vrem, ne convine sau nu ne convine, aceasta este realitatea. Toți avem nevoie de bani. Și Farul are nevoie de bani mulți, dacă se vrea performanță la cel mai înalt nivel. Dar noi avem posibilitățile noastre, știm cât putem. Sunt limite în care trebuie să stăm, noi nu avem cei mai mulți bani din România.

Ce spune Gică Hagi despre transferul lui Denis Alibec la Farul: „Totul se rezumă la asta”
Gheorghe Hagi, foto: captură de ecran YouTube Farul Constanța

Așa cum s-a întâmplat și în vară, când a plecat. Dacă se dorește mai mult, trebuie să fie schimbări foarte mari pe plan administrativ legat de partea de buget. Este greu să concurezi cu cei mai buni din România. Dar vedem, există strategii și strategii și avem obligația să găsim soluții competitive”, a spus Gică Hagi, antrenorul-finanțator de la Farul, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei de campionat cu CS Universitatea Craiova.

Am vorbit cu Denis Alibec și mi-a zis că are ofertă și de la Gică Hagi. El a discutat cu Florinel (n.r.- Coman) și i-a zis «Dacă Gigi îmi dă 20.000 de euro, vin la voi». Eu îi dau 20.000 de euro. Dacă vrea să vină, să vină. Dacă nu, nu. O să luăm 2-3 atacanți, facem 6-7 transferuri.


- Gigi Becali, la DigiSport Special

Mama lui Denis Alibec: „Are destule oferte din Europa și din zona arabă”

Potrivit mamei sale, Emilia Stroe, Alibec a decis să facă pregătirea dinaintea Euro 2024 sub comanda lui Gică Hagi.

„Mai rămâne acolo (n.r. - în Qatar) două-trei zile ca să-și strângă bagajele și să revină în țară. Abia așteaptă Euro. Are destule oferte din Europa și din zona arabă, dar i-a anunțat pe toți că nu decide nimic decât după turneul final. Devine acum liber de contract. Știu, e un risc, dar și-l asumă. Când se întoarce în România, intră direct la pregătire cu Gică Hagi, la Constanța, câteva zile, până va fi reunirea lotului național”, a dezvăluit mama lui Denis Alibec, citată de sportpesurse.ro.

Gică Hagi: „FCSB este campioană pe merit!”

Gică Hagi a recunoscut superioritatea celor de la FCSB în acest sezon și i-a felicitat pe roș-albaștri pentru câștigarea titlului de campioni, așa cum făcuse și la finalul ultimului meci direct.

„FCSB este, fără nicio discuție, o campioană meritorie. Au demonstrat că au avut constanță și aici s-a făcut diferența. Meci de meci au menținut un anumit nivel, niciodată nu au jucat foarte slab. Sunt campioni, acum să facă ce trebuie și să ieșim în Europa. Pe plan intern ne luptăm, câștigă când o echipă, când alta, dar obiectivul pe termen mediu și lung este să mergem în Europa și să fim lângă cei buni!”, a spus managerul tehnic al Farului.

VIDEO. Gigi Becali, din nou pe stadion! A venit la FCSB - CFR Cluj

Mai puteți citi:

FCSB NU va fi cap de serie în turul doi din preliminariile Champions League! Rezultatul de azi a dat totul peste cap

Radu Drăgușin vrea să plece de la Tottenham! Ce club mare l-ar cumpăra imediat

Citește și:

A împărțit vestiarul cu Simona Halep și Sorana Cîrstea și dezvăluie: „Era o tensiune între ele. Atmosferă grea, ulterior am aflat”
Tenis
A împărțit vestiarul cu Simona Halep și Sorana Cîrstea și dezvăluie: „Era o tensiune între ele. Atmosferă grea, ulterior am aflat”
Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
Campionate
Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională
Superliga
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (1)
Newman
Newman  •  12 Mai 2024, 15:40

Hagi daca este destept il lasa la FCSB sa se friga Becali !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează