FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo, transferuri la miez de noapte! Cine sunt cei 3 jucători care au semnat cu formația lui Contra

Tomas Mejias Osoriu (31 de ani) // FOTO: Guliver/GettyImages
Tomas Mejias Osoriu (31 de ani) // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 08 septembrie 2020 23:53 / Actualizat miercuri, 09 septembrie 2020 09:52

Dinamo a oficializat 3 transferuri în această noapte. E vorba de mijlocașul Jorge Pombo (26 de ani), atacantul Guillermo Fernandez Hierro (27 de ani) și portarul Tomas Mejias Osorio (31 de ani).

Investitorii spanioli vor să prindă neapărat play-off-ul în Liga 1. Pablo Cortacero are planuri și mai mari. Din informațiile Gazetei, noii conducători sunt dispuși să construiască o echipă de titlu sezonul viitor și să mărească plafonul salarial până la 25.000 de euro/lună pentru un jucător, dacă echipa va merge în Europa League. Până atunci, „câinii” au reușit încă 3 mutări. 

Cum ar putea arăta Dinamo după noile transferuri:   Osorio – A. Gonzalez, Puljic, Ehman, Isma Lopez – Gol, Pombo - Sorescu, A. Bani, Camara - Hierro

Osorio, portar din Championship

Pentru a-l aduce pe Osorio, finanțatorul Pablo Cortacero a făcut un efort financiar. Noul jucător al lui Dinamo va avea cel mai mare salariu din Liga 1: 20.000 de euro pe lună! La fel ca polonezul Janusz Gol, adus și el în această vară în „Ștefan cel Mare”. Portarul a semnat un contract valabil 2 ani. Detalii despre cariera fotbalistului cu un meci la Real Madrid!

EXCLUSIV Dinamo, transferuri la miez de noapte! Cine sunt cei 3 jucători care au semnat cu formația lui Contra

VIDEO. Cele mai spectaculoase interveniții ale lui Osorio

Dinamo are și atacant

Guillermo Fernandez Hierro a semnat la rândul său un contract valabil două sezoane. Guillermo Fernandez Hierro este un fost internațional spaniol la juniori, cu 4 meciuri în grupele Ligii Campionilor, pentru Athletic Bilbao. Vezi mai multe informații despre atacantul spaniol!

EXCLUSIV Dinamo, transferuri la miez de noapte! Cine sunt cei 3 jucători care au semnat cu formația lui Contra

VIDEO. Hierro, atacant cu goluri în La Liga

Pombo nu rămâne în La Liga

Jorge Pombo e mijlocașul de creație dorit de Contra. Acesta vine sub formă de împrumut, cu opțiune de cumpărare la finalul sezonului, de la Cadiz. Interesant este că nou-promovata în La Liga a plătit pentru el 1,2 milioane de euro în această vară, aducându-l de la Real Zaragoza. A fost vorba de o clauză specială în contractul fotbalistului, care s-a activat odată cu promovarea.

EXCLUSIV Dinamo, transferuri la miez de noapte! Cine sunt cei 3 jucători care au semnat cu formația lui Contra

VIDEO. Cele mai tari faze ale lui Jorge Pombo

VIDEO. Dinamo - FC Botoșani, duel pentru play-off

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Pe ce stadion se joacă meciul dintre Dinamo și FC Botoșani, după problemele apărute la Arena Națională

Cortacero, revoluție în Liga 1! Salarii de titlu la Dinamo: „câinii” au ajuns să plătească mai bine decât o face Gigi Becali la FCSB

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (63)
dinamo100
dinamo100  •  09 Septembrie 2020, 20:30

Incep sa inteleg planul lui Cortacero: a vrut sa ia un club spaniol dar nu a putut caci era prea scump si atunci creaza o echipa de spanioli in Romania cu bani mai putini si cu care sa mearga in Europa League. In Spania nu ar fi reusit cu banii astia nici sa promoveze in La Liga, dar la noi poate sa mearga in Europa League cu un buget de pana in 10 mil euro .

nikolas.
nikolas.  •  09 Septembrie 2020, 15:05

Nu mi suna deloc bine spaniolii astia, adica de transferuri nu au bani dar pot plati salarii de 25.000-30.000 ( sa ne aducem aminte ca chiria pe national arena a fost platita din ce a vandut balanescu reclamele alea ale clubului la meciu cu Hermanstadd 1-1). Eu cred ca astia sunt doar niste excroci, care o sa dea tzepe, nu vor onora salariile si o sa bage clubu in faliment, veti vedea, eu sper sa nu pentru binele catzelusilor si sa ma insel. Avem nevoie de investitori puternici in fotbalu romanesc .

rocky2
rocky2  •  09 Septembrie 2020, 11:56

Ce distractivi sunt fc5bistii pe articolele astea!:)))

Vezi toate comentariile (63)
Comentează