FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS MIOVENI 0-2

Flavius Stoican anunţă despărţirea de un jucător: „E blocat psihic! Multă lume l-a înjurat. Nu mai poate continua!”

Flavius Stoican / Sursă foto: GSP +36   FOTO
Flavius Stoican / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 ianuarie 2022 16:41 / Actualizat miercuri, 12 ianuarie 2022 18:56

Flavius Stoican (45 de ani), antrenorul lui Dinamo, și-a început anul cu o înfrângere. Roș-albii au pierdut amicalul de la Buftea cu CS Mioveni, scor 0-2.

Penultimii în Liga 1, „câinii” par să nu-și revină nici în noul an. După o prestație palidă, Dinamo a pierdut destul de clar testul cu CS Mioveni, alimentând și mai mult temerile fanilor privind retrogrdarea. Cu toate acestea, Flavius Stoican continuă să etaleze optimismul pe care l-a afișat încă din momentul în care a fost instalat la echipă.

Scene dure în amicalul lui Dinamo de azi: fotbalist făcut KO, nervi și îmbrânceli: „E la spital, are ochiul umflat”
DINAMO - CS MIOVENI 0-2
Scene dure în amicalul lui Dinamo de azi: fotbalist făcut KO, nervi și îmbrânceli: „E la spital, are ochiul umflat”

Flavius Stoican: „Fiecare dintre noi trebuie să analizeze”

„Mă deranjează și când pierd meciuri amicale, dar jucătorii au circumstanțe. Fiecare dintre noi trebuie să se analizeze. Sunt convins că o vom scoate la capăt. Știu că timpul este scurt, suntem contratimp, acum nu ne lamentăm că e timpul scurt”, a declarat Flavius Stoican, conform Telekom Sport. 

+32 FOTO

Flavius Stoican: „Filip e blocat psihic!”

Tehnicianul a făcut precizări și pe marginea situației lui Steliano Filip, fotbalistul care vrea cu orice preț să plece de la Dinamo: 

Filip și-a exprimat foarte clar dorința de a pleca, e blocat psihic. S-au acumulat multe supărări, multă lume l-a înjurat, nu mai poate continua, indiferent cât îmi doresc eu”, a spus Stoican, potrivit sursei citate. 

Iliev a primit 400 de mesaje, în care toată lumea îl critică. Familia nu vrea să continue, e o situație dificilă la cei doi, au primit multe amenințări și se gândesc la sănătatea familiei.

Flavius Stoican, despre „subiectul Plamen Iliev”

Dinamo în prima repriză: Eșanu – Nica, Ehmann, Patriche, An. Radu – Răuță (cpt), Carp – Bordușanu, Matei, Sorescu – Ivanovski
Au mai jucat: Fara, Giafer, Popa, Amzar, Crețu, Cl. Stan, A. Bani, Mihaiu, Răducan, Țîră

În următorul amical, Dinamo va evolua la Ovidiu, sâmbătă 15 ianuarie (ora 18:00), împotriva Farului Constanța, în direct la Pro X.

VIDEO Cum crede Dragomir că se poate salva Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo: 

FOTO EXCLUSIV Scene dure în amicalul lui Dinamo de azi: fotbalist făcut KO, nervi și îmbrânceli: „E la spital, are ochiul umflat”

Dinamo, înfrângere cu CS Mioveni la primul meci al lui Flavius Stoican » Ce echipă a folosit antrenorul

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (17)
2087606034590002
Mitelia Constantin  •  13 Ianuarie 2022, 09:04

ok ZAVALEANU e specialist in insolventa ,parca numai erau alti sa spunem ca ajuta cu insolventa ,dar sa l pui pe muresan sef la DINAMO e cum ai vrea sa dispara echipa cu tot inadinsul ,poate dl. badea are alte intenti nu chiar bune. Se platesc salarii bune la toate refuzurile de jucatori si nu aduci un antrenor bun cu un salariul decent(UHRIN)il numesti pe stoican care ne va ghida spre dezastru adica liga 2. Poate vom scapa de matinal cu bunavointa FRF va mari numarul echipelor la 18 ce va fi o mare injoseala ptr. suporterii dinamovisti

catalin.palcu
catalin.palcu  •  12 Ianuarie 2022, 22:55
Postat de sdoru pe 12 Ianuarie 2022, 22:34

Ai dreptate!!! REDNIC este un antrenor slab și acest lot este de chamlions league!!!! Dinamo cu Rednic antrenor a pierdut cu Mioveni datorita lui Iliev!!!! Azi Dinamo cu Stoican antrenor a pierdut cu Mioveni ul fără drept de apel!!!!! Como se dice....... praf și pulbere!!!

faptul ca lotul e f slab nu exclude si faptul ca Rednic e la fel de slab. Rednic are scuze pt toate infrangerile, eu stiam ca cine se scuza se acuza ! dar statisticile sunt nemiloase si spun adevarul. ia ultimele 3 sezoane in care a antrenat si o sa vezi ca nu are 10 victorii stranse . si daca as accepta teoria ta ca l-a sapat Iliev ( ceea ce evident nu cred!), noi suntem orbi oare? chiar nu vedeam ca echipa nu lega nimic, ca nu se vedea o schema, o idee de joc, nimic ? ca aveam 1-2 suturi anemice la poarta adversa pe meci? si acum comparam un amical cu un meci oficial? stai linistit ca si in campionat i-am condus nemeritat pe Mioveni, au ajuns aia la poarta noastra de cate ori au vrut, dar au mai ratat ei, a mai aparat Iliev....

sdoru
sdoru  •  12 Ianuarie 2022, 22:34
Postat de catalin.palcu pe 12 Ianuarie 2022, 22:27

bai omule , Rednic ne-a nenorocit ! nu numai ca facut 6 pct din 33 , dar le-a facut din meciurile cele mai usoare posibil. In afara de CFR, orice alt adversar era sau trebuia sa fie cat de cat abordabil. Pai el nu a dat de FCSB, de FCU Craiova, de Botosani, ne-au batut toate echipele de play-out fara emotii. acum te uiti pe program si te ia cu ameteli de unde Dumnezeule sa scoti puncte ? el trebuia sa vina director sportiv, daca tot vrea sa faca si sa desfaca loturi. nu s-a preocupat nici 1% de antrenat, din prima zi isi facea liste cine vine si cine pleaca peste 3 luni ! iar in timpul asta noi pierdeam meci dupa meci. si daca ramanea si aducea jucatori buni, ceea ce ma indoiesc profund, pana inchega echipa se termina sigur campionatul regulat, daca nu si jumate de playout.

Ai dreptate!!! REDNIC este un antrenor slab și acest lot este de chamlions league!!!! Dinamo cu Rednic antrenor a pierdut cu Mioveni datorita lui Iliev!!!! Azi Dinamo cu Stoican antrenor a pierdut cu Mioveni ul fără drept de apel!!!!! Como se dice....... praf și pulbere!!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează