FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI 1-0

A rupt un scaun la golul lui Dinamo, apoi i-a lăsat pe toți fără cuvinte: „Felicitări pentru lecție!”

Crainicul Nicu Grameni (în dreapta) alături de suporterul dinamovist care s-a oferit să plătească scaunul pe care l-a rupt
Crainicul Nicu Grameni (în dreapta) alături de suporterul dinamovist care s-a oferit să plătească scaunul pe care l-a rupt

Articol de - Publicat marti, 15 august 2023 11:24 / Actualizat marti, 15 august 2023 14:33

Crainicul lui Dinamo a relatat povestea unui tânăr fan prezent la victoria cu FC Botoșani (1-0). În euforia golului victoriei, Codruț a rupt scaunul pe care a stat la stadionul „Arcul de Triumf”, apoi a mers în fața oficialilor clubului și s-a oferit să achite contravaloarea acestuia. 

Aproximativ 5.000 de spectatori au asistat la prima victorie a lui Dinamo de la revenirea în Liga 1, luni seară, scor 1-0 cu FC Botoșani. De fapt, a fost o reeditare a precedentului succes din prima divizie a „câinilor”, tot cu FC Botoșani, scor 3-2, dar în deplasare.

Suporterii roș-albilor au savurat faza din prelungiri a lui Dennis Politic care a dus la deschiderea scorului, provocând autogolul lui Răzvan Ducan. În euforia generală, un fan a rupt scaunul pe care a stat pe durata partidei. 

Noi imagini scandaloase pe „Arc” » Arbitru lovit din tribună: „Incredibil, incredibil! L-a țintit, i-a dat în cap!”
DINAMO - FC BOTOȘANI 1-0
Noi imagini scandaloase pe „Arc” » Arbitru lovit din tribună: „Incredibil, incredibil! L-a țintit, i-a dat în cap!”

Ulterior, el a făcut un gest care i-a impresionat atât pe oficialii grupării, cât și pe suporterii care au aflat de situație, prin intermediul unei postări online.

A rupt un scaun în Dinamo - FC Botoșani 1-0, apoi a recunoscut gestul său

„El este Codruț, suporter posesor de abonament. La finalul partidei, a venit să spună că, de bucurie, a rupt scaunul pe care a stat și că dorește să-l plătească, pentru că așa este normal. 

Felicitări pentru lecția de civilizație! Dinamo înseamnă mai mult decât un club de fotbal”, a scris crainicul Nicu Grameni pe Facebook, iar relatarea acestuia i-a impresionat pe ceilalți dinamoviști.

Reacția oficialilor lui Dinamo

Mai mult, tânărul suporter a dorit să dialogheze și cu cineva din conducerea grupării. A interacționat cu administratorul special, Vlad Iacob, și cu responsabilul cu securitatea de peste un deceniu al grupării, Cristea Cojocaru. 

Le-a explicat situația, continuând să spună că el vrea să achite contravaloarea scaunului pe care l-a rupt în euforia golului.

„Oficialii dinamoviști nu au dorit să accepte plata, deoarece fanul dinamovist și-a recunoscut vina, dar acesta a insistat”, au notat și cei de la Radio Dinamo.

Deoarece am înțeles că dauna a fost una accidentală, nu am vrut să acceptăm plata, însă suporterul insista să achite. Ne vom revanșa față de el cu un cadou pe măsura gestului său. Sunt convins că atitudinea exemplară a acestui suporter poate deveni un standard în rândul fanilor dinamoviști.

- Vlad Iacob, administrator special Dinamo, pentru GSP.ro

Citește și alte știri:

Noul acționar dinamovist, misterios după victoria cu Botoșani: „Dacă le spun planul din spatele planului se vor alătura și alții”

Încântat la TV de felul în care s-a prezentat Dinamo: „Bravo, Burcă!”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (28)
Flixz05
Flixz05  •  16 August 2023, 10:43

Acest comentariu o să pară ciudat, dar eu am stat în sector K, rând 11, loc 1, adică exact lângă acest "erou". Scaunul nu a fost spart la gol, ci a fost spart la bara din repriza a 2a. Și nu s-a limitat numai la scaunul lui, dar a început să lovească și scaunul din fața lui cu eșarfa.

PEACE
PEACE  •  16 August 2023, 06:07

Civilizatie?, trebuia sa nu-l rupa., atunci puteai spune ca este civilizat, cei care au stat frumos la meci si nu au rupt scaunele cum sunt?, daca el este civilizat?, daca esti civilizat nu se vorbeste despre tine, dar daca esti "civilizat" ca acest baiat care a rupt scaunul ajungi erou national, nu?

creeperno534
creeperno534  •  15 August 2023, 22:47

Un om asumat

Vezi toate comentariile (28)
Comentează