FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

MM îl acuză pe Flavius Stoican înainte de Dinamo - FCSB: „E o bătaie de joc ce a făcut!”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, îl acuză pe Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo, pentru că a ales să dispute un meci amical înaintea derby-ului, în contextul în care gazonul din „Ștefan cel Mare” arăta oricum foarte rău.
Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, îl acuză pe Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo, pentru că a ales să dispute un meci amical înaintea derby-ului, în contextul în care gazonul din „Ștefan cel Mare” arăta oricum foarte rău.

Articol de GSP - Publicat joi, 27 ianuarie 2022 21:19 / Actualizat joi, 27 ianuarie 2022 21:57

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, îl critică pe Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo, pentru că a ales să dispute un meci amical înaintea derby-ului, în contextul în care gazonul din „Ștefan cel Mare” arăta oricum foarte rău.

Gazonul arenei din „Ștefan cel Mare” se prezintă în condiții execrabile înaintea derby-ului Dinamo - FCSB, programat duminică, de la ora 20:00.

Transfer de 550.000 de euro pe axa Liga 1 - Polonia
TRANSFER
Transfer de 550.000 de euro pe axa Liga 1 - Polonia

Dinamo a programat miercuri un meci amical cu Popești Leordeni, formație din al treilea eșalon. Nu doar că au pierdut, scor 1-2, dar „câinii” au distrus gazonul arenei, unul aflat oricum la limita practicabilității. GSP.ro a intrat în posesia unei imagini grăitoare despre starea suprafeței de joc.

Dinamo - FCSB. Mihai Stoica: „Amicalul, o bătaie de joc”

Acel amical a fost o bătaie de joc! Nu e ok, nu e fair-play. Riscă accidentări jucătorii, nu numai ai noștri. 

Te gândești și la altceva. Tu, Dinamo, vei juca acolo, pe orezăria aia, un teren execrabil, contra unor echipe pe care trebuie să le învingi. 

Terenul e prea prost! De ce să-ți iei amical, să-i arăți lui Jonathan Rodriguez cum e terenul? Așa ceva nu se face, mai ales că ai fost fotbalist (n.r. - referire la Flavius Stoican)”, a declarat MM la Telekom Sport.

Flavius Stoican și Mihai Stoica continuă astfel schimbul de replici înainte de derby-ul dintre Dinamo - FCSB, asta după ce cei doi s-au contrat și la capătul înfrângerii suferite de Dinamo cu FC Argeș (1-2). Tot din același motiv - gazonul din „Groapă”.

MM îl acuză pe Flavius Stoican înainte de Dinamo - FCSB: „E o bătaie de joc ce a făcut!”
Așa s-a prezentat gazonul arenei din Ștefan cel Mare la amicalul dintre Dinamo și Popești Leordeni

Să fie derby! Cele mai tari informații înainte de Dinamo - FCSB

Citește mai multe știri de actualitate:

Reacția lui Lăcătuș, după ce a auzit cât cere Becali pe Tavi Popescu: „Vai de mine! Avem o problemă”

Budescu, răspuns ironic pentru Becali: „Am făcut asta și când nu m-a lăsat” » Ce jucător din Liga 1 l-a impresionat: „E mai bun ca la TV”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (11)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  29 Ianuarie 2022, 19:55

Are dreptate MM: 1-o la ***! Tu crezi ca numai voi va puteti bate joc? Si daca va mai si incurca, scorul la *** va urca!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  28 Ianuarie 2022, 15:33
Postat de dinamo_forever_77 pe 28 Ianuarie 2022, 14:18

Ce se intampla la DINAMO in ultima perioada este BATAIE DE JOC!!!! Inclusiv aceasta orezarie de teren.....totul. Ca sa fie clar fcsb-ul o echipa MULTTTTTTT superioara noua in acest moment, cat si in anii anteriori. P.S> Daca fotbalistic DINAMO nu se salveaza, prefer sa ma duc cu frunte sus in liga a doua, decat sa raman fraudulos in prima liga.

Corect ! Sper totusi sa nu se intample .

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  28 Ianuarie 2022, 15:31
Postat de kortez pe 28 Ianuarie 2022, 12:33

Una este sa joci pe un teren prost pentru ca nu ai alta solutie si din cauza conditiilor meteo, si alta sa distrugi terenul intentionat! Dar toate aceste smecherii pe care le-ati facut si inca le mai faceti se razbuna tot pe voi. Pregatiti haine mai groase ca din sezonul viitor veti juca pe racoare. Insolventilor!

Vrabia ,malai viseaza si calicu praznicu !Asa visezi si tu !!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează