FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV De la Dinamo scapă cine poate, cum poate! Ionel Gane a mai rămas fără un jucător pentru meciul cu Hermannstadt

Dinamo e virusată în apărare, la mijloc și în atac, în preajma debutului oficial din 2021. Unii dau bir cu fugiții, alții acuză accidentări. Atacantul Magaye Gueye (30 de ani) spune că are probleme musculare.
Dinamo e virusată în apărare, la mijloc și în atac, în preajma debutului oficial din 2021. Unii dau bir cu fugiții, alții acuză accidentări. Atacantul Magaye Gueye (30 de ani) spune că are probleme musculare.

Articol de - Publicat marti, 12 ianuarie 2021 17:02 / Actualizat marti, 12 ianuarie 2021 20:47

Dinamo e virusată în apărare, la mijloc și în atac, în preajma debutului oficial din 2021. Unii dau bir cu fugiții, alții acuză accidentări. Atacantul Magaye Gueye (30 de ani) spune că are probleme musculare.

  • Dinamo joacă primul meci din 2021 cu Hermannstadt, miercuri, de la ora 19:00.

În mercato vară/toamnă 2020, Dinamo a acaparat atenția perioadei de transferuri prin mutările în cascadă pe care le făcea, 14 la număr. În prezent, clubul „impresionează” prin plecările în masă. Șase au părăsit deja Bucureștiul, ultimul, Tomas Mejias, are bagajele făcute! Dar și alți fotbaliști sunt gata de drum, unul câte unul. Iar pentru meciul de diseară Ionel Gane are probleme de lot uriașe, având accidentați și „accidentați”!

Dinamo are încă o problemă: psihicul lui Magaye

În atac, durere! Robert Moldoveanu a acuzat din nou dureri. Iar Magaye Gueye s-a plâns de dureri musculare. În cazul atacantului care a fost la Everton nu e prima problemă. În mandatul lui Cosmin Contra, fotbalistul nigerian a acuzat o stare psihică proastă fix înaintea meciului de Cupă cu Viitorul, cauzată de restanțele salariale, și i-a cerut antrenorului să nu-l folosească! Vârful ce-a jucat pentru Strasbourg, Everton, Milwall, Brest, Adanaspor, Qarabag și Osmanlispor are unul dintre cele mai mari salarii din echipă, peste 25.000 de euro pe lună. 

EXCLUSIV De la Dinamo scapă cine poate, cum poate! Ionel Gane a mai rămas fără un jucător pentru meciul cu Hermannstadt

Tomas Mejias vrea actele divorțului de Dinamo

Surpriza zilei, neplăcută pentru dinamoviști, a fost oferită de portarul titular al "câinilor", Tomas Mejias. Ibericul, împrumutat un sezon de la Middlesbrough, s-a pregătit ieri la Săftica alături de roș-albi, doar că nu a mai făcut deplasarea spre Mediaș, așa cum a anunțat GSP.ro. Tomas este decis să se despartă de bucureșteni, după ce nu și-a încasat niciun ban de la club din momentul sosirii sale. "Poate că se va întâmpla o minune și se vor plăti banii, iar el își va schimba părerea. Dar nu știm dacă să râdem sau să plângem, fiindcă e greu de crezut că se va întâmpla asta", au mărturisit jucătorii. Portarul crescut la Real Madrid e pregătit să negocieze despărțirea de club.

„Haita” de la Dinamo e ciopărțită

Mejias nu este singura lovitură primită sub centură de dinamoviști și de Ionel Gane, tocmai în preajma partidei cu Hermannstadt, de diseară. Nu au făcut deplasarea alți titulari, dar și un om important pentru Dinamo. Așa cum a anunțat Gazeta de marți, Ricardo Grigore și Juan Camara nu au mers în Ardeal. Fundașul U21 are probleme la adductori, i-au revenit durerile, având în vedere că sâmbătă este o altă etapă, cu Chindia, acasă, internaționalul de tineret a fost menajat. 

Camara s-a întors duminică la București, dar are probleme musculare, având în vedere că a ratat perioada de pregătire de după reunire. Plus căpitanul Ante Puljic, cu probleme mari la genunchi, care va rata cel mai probabil toată luna ianuarie, dacă va mai rămâne până atunci la formație.

Cum ar putea arăta Dinamo cu Hermannstadt:

  • Sistem: 4-3-3
  • Prim „11”: 12. Eșanu - 22. Sorescu, 30. Bejan, 5. Ehmann, 3. A. Radu - 5. Răuță, 8. P. Anton, 55. Gol - 28. V. Borcea, 17. Nemec, 31. Fabbrini

10 meciuria adunat Mejias pentru Dinamo, încasând 12 goluri. În două partide nu a primit gol

2 goluriîn 8 meciuri a înscris Gueye pentru „câini”

Chiar dacă ne lovim de probleme de efectiv, din diferite motive, sunt încrezător că echipa va reuși să-și impună ritmul de joc. Echipa a dovedit caracter în ciuda tuturor promisiunilor neonorate, iar acest lucru ne dă tuturor curajul să mergem mai departe. Sper să nu mai plece nimeni!
- Ionel Gane, antrenor Dinamo 

Ce caracter au băieții lui Dinamo! Și-au depus notificarea de 15 zile, care a expirat, clubul nu și-a îndeplinit obligațiile de a-i plăti și pot pleca în orice clipă, dar nu au făcut-o deocamdată. Au ales să rămână și să ajute! Tot așteaptă să se țină promisiunile. Dar vor pleca toți, români și strâini, dacă nu se rezolvă
- Emilian Hulubei, președinte AFAN

VIDEO. Ante Puljic: „Am primit promisiuni că vom primi două salarii”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Gane, intr-o situație incredibilă la Dinamo! Obligat să mizeze pe un puști cu doar 45 de minute în Liga 1

EXCLUSIV Plecarea #7 de la Dinamo? Nu a făcut deplasarea pentru meciul cu Hermannstadt și are bagajele făcute!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (24)
fant0zzi
fant0zzi  •  13 Ianuarie 2021, 08:52
Postat de skins_berceni1947 pe 12 Ianuarie 2021, 23:09

Singurii care nu scapă de la dinam0 sunt asa zisii( râșii) fani acționari, lor li sa pus lesa și stau în groapa sa păzească stadionul ca să nu li-l fure spaniolul.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tataika
tataika  •  13 Ianuarie 2021, 05:57

Ora 11 dimineata scrie pe orarul vostru...

andrei.f
andrei.f  •  13 Ianuarie 2021, 05:33

Alo ddb, nu vă prostiți, mai rezistați măcar o lună. În februare steliștii vor să dea ultimele două bătute câinilor !

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close