FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Urmează un meci decisiv pentru Ovidiu Burcă! Partida de care depinde soarta lui Dinamo, dincolo de asigurările date de Andrei Nicolescu

Ovidiu Burcă e în mare pericol la Dinamo / foto: Cristi Preda (GSP)
Ovidiu Burcă e în mare pericol la Dinamo / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat duminica, 22 octombrie 2023 13:19 / Actualizat duminica, 22 octombrie 2023 14:08

Soarta lui Ovidiu Burcă la Dinamo depinde de meciul de vineri cu Poli Iași. „Câinii” au ajuns într-o situație critică, sunt penultimii în clasament, iar o eventuală nouă înfrângere i-ar semna sentința tehnicianului.

Ovidiu Burcă, cel mai longeviv antrenor al lui Dinamo din ultimul deceniu, se află într-un punct extrem de delicat al mandatului său. Strategia alcătuită în vară s-a dovedit a fi un eșec, iar suporterii și-au pierdut răbdarea cu omul care i-a readus pe „câini” pe prima scenă. 

„Ce facem? Venim la Dinamo și luăm patru?” » S-a enervat după prestația jalnică de la Sibiu
HERMANNSTADT - DINAMO
„Ce facem? Venim la Dinamo și luăm patru?” » S-a enervat după prestația jalnică de la Sibiu

Vineri seara, pe Arena Națională, contra Politehnici Iași, un adversar care le-a dat fiori dinamoviștilor la „matineu” - 3 eșecuri în 3 meciuri - s-ar putea scrie ultima pagină a aventurii lui Burcă la Dinamo. Chiar dacă tehnicianul n-o recunoaște, demiterea pare o amenințare mai palpabilă ca oricând.

Ovidiu Burcă: „E un meci care va da o realitate a lucrurilor”

„Nu știu dacă este meci decisiv cu Iași, dar e un meci care ne va da o realitate a lucrurilor.

Este un meci cu o formație care a promovat anul acesta, a schimbat mulți jucători, cunoaștem antrenorul. Nu pun eticheta de decisiv, dar va fi un meci cu mare încărcătură”, a spus Burcă la conferința de presă. 

Ovidiu Burcă e „foc și pară”

„Încolțit” de suporteri, Ovidiu Burcă e extrem de supărat pentru toată situația. Și pentru criticile pe bandă rulantă venite pe adresa da, dar și din cauza faptului că echipa nu reacționează conform cu ceea ce staff-ul pregătește săptămânal la Săftica, spun sursele Gazetei. 

Andrei Nicolescu a dat asigurări: „Ovidiu e punct fix”

„Câinii” au 8 meciuri la rând fără victorie, iar Andrei Nicolescu a anunțat încă de sâmbătă seara că șefii vor lua măsuri. Cu toate acestea, oficialul a spus că postul lui Ovidiu Burcă nu e în pericol.

„Îmi cer scuze fiecărui dinamovist care a făcut azi drumul până la Sibiu. Și tuturor celor care au așteptat acest meci două săptămâni cu speranța că începem să arătăm a echipă competitivă.

Neputința cronică este inacceptabilă. Vor fi schimbări. Ovidiu rămâne punct fix. Fanii au tot dreptul sa își strige revolta. Le datorăm victorii. Etapa următoare trebuie să câștigăm. Trebuie să reîncepem să ne merităm suporterii și istoria. Nu există altă variantă!”, a fost mesajul pe care Andrei Nicolescu la scris pe Facebook.

VIDEO Hermannstadt a făcut-o KO pe Dinamo la Sibiu! Roș-albii au fost „hipnotizați” în prima repriză

Citește și alte știri despre Dinamo:

„Ce facem? Venim la Dinamo și luăm patru?” » S-a enervat după prestația jalnică de la Sibiu

Ionel Dănciulescu nu-i menajează pe șefii lui Dinamo: „Asta trebuie să facă pentru a salva ce mai e de salvat”

Reacție categorică a unei legende dinamoviste: „E dezastru!” » Ce spune despre Ovidiu Burcă

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
fan_nordjylland
fan_nordjylland  •  22 Octombrie 2023, 14:51

Schimba-l pentru ce a jucat Dinamo pana acum ...nu pentru un singur meci ...daca castigam cu noroc, cum am facut-o cu Botosani , iar o mai furam 10 meciuri ....Burca demisia bah !! Nu astepta sa te dea afara ! Arata ca esti barbat nu ce a zis Lazar !!

lama
lama  •  22 Octombrie 2023, 14:36

Acționarii sunt de vină!nu avem nici echipa nici antrenor!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează