FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Două sezoane pe care Domagoj Pavicic dorește să le uite » De ce a reușit Dinamo să-l transfere pe omul-trofeu de la Zagreb

Domagoj Pavicic // FOTO: Imago
Domagoj Pavicic // FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2024 13:23 / Actualizat miercuri, 17 ianuarie 2024 13:30

Domagoj Pavicic (29 de ani) este ultimul sosit la Dinamo. Mijlocașul croat vine în tricoul alb-roșu pentru a-și reveni după două sezoane în care a jucat puțin, pentru a ajunge din nou la nivelul în care cucerea trofeu după trofeu cu Dinamo Zagreb.

Dinamo a anunțat marți noaptea transferul lui a anunțat marți noaptea transferul lui Domagoj Pavicic (29 de ani), un mijlocaș central croat care a jucat ultima dată la Aris Salonic, în prima ligă din Grecia.

Este a doua mutare din mercato invernal, după stoperul nord-macedonean Darko Velkovski, 28 de ani, care deja a evoluat în premieră în tricoul "câinilor", în ultimul amical din Antalya.

Mijlocașul croat este așteptat astăzi la București spre a se alătura echipei lui Zeljko Kopic, care îl cunoaște pe fotbalist din perioada Dinamo Zagreb. Kopic a fost și antrenor, și șef al academiei celebrului club croat.

ReSTART în Superligă » 10 întrebări majore într-un retur de foc: de la încrederea FCSB-ului la marea dilemă de la Dinamo
REVINE LIGA 1
ReSTART în Superligă » 10 întrebări majore într-un retur de foc: de la încrederea FCSB-ului la marea dilemă de la Dinamo

Două sezoane la rând pe care Domagoj Pavicic dorește să le uite

Recomandat cu calități deosebite ca mijlocaș central, capabil să facă ambele faze, Domagoj Pavicic a jucat foarte puțin în ultimele două sezoane. Și acesta este un motiv pentru care Dinamo și Kopic l-au convins să vină să semneze cu „câinii". Altfel, ar fi fost mai greu ca el să accepte propunerea roș-albilor.

  • În ediția 2022/2023, croatul a evoluat pentru Konyaspor, în prima ligă din Turcia. A adunat doar 12 partide, 7 în SuperLiga, alte trei în preliminariile cupelor europene și două în Cupă. În medie - 31 de minute per meci. Extrem de puțin pentru un jucător ce ajunsese în Turcia cu o cotă de 2 milioane de euro, pe transfermarkt.
  • În ediția 2023/2024, fotbalistul a trecut în Grecia, la Aris Salonic. A strâns doar șase meciuri acolo. În campionat, 15 minute în două meciuri. Alte patru prezențe în preliminariile Conference League, în total 91 de minute. 

Acum, croatul vine la București să-și dea un restart în carieră după ce a cucerit 8 trofee cu Dinamo Zagreb, dintre care 4 campionate!

Domagoj este un fotbalist care a crescut la academia lui Dinamo Zagreb. Este un fotbalist cu abilități tehnice excelente și înțelege foarte bine jocul. Sunt ferm convins că el se va potrivi foarte bine în echipa noastră. 

- Zeljko Kopic pentru GSP.ro

700.000 de euroeste cota lui Domagoj Pavičić pe transfermarkt

VIDEO Concluziile lui Kopic după cantonamentul lui Dinamo în Antalya

Citește și: 

Trei informații-blitz de la Dinamo » O țintă ratată în mercato, alte două refuzate!
DINAMO
Trei informații-blitz de la Dinamo » O țintă ratată în mercato, alte două refuzate!
Viața unui spaniol în România: „Este mult mai bine decât mă așteptam. E și un pic mai ieftin”» Ce-l dezamăgește: „O întreagă nebunie”
DINAMO
Viața unui spaniol în România: „Este mult mai bine decât mă așteptam. E și un pic mai ieftin”» Ce-l dezamăgește: „O întreagă nebunie”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (5)
Adrian93
Adrian93  •  17 Ianuarie 2024, 22:43

Daca din toamna se apuca de construirea noului stadion dinamo cu siguranta vom avea insestitori care vor veni si vor învesti si vor aduce dinamo unde îi ie locu

Adrian93
Adrian93  •  17 Ianuarie 2024, 22:34

Sa sperem ca se va face stadion la Dinamo din toamna si cu siguranța se va ridica undei locu pentru ca cu siguranța vom avea si investitor dupa aceia care vor baga bani în transferuri mai bune

rocky3
rocky3  •  17 Ianuarie 2024, 14:16

Pentru Dinamo e foarte bun!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează