FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CSU CRAIOVA 2-0

„Altfel, vom merge din rău în mai rău” » Primele explicații după înfrângerea Craiovei din Giulești: „Nu vreau să pară un reproș...”

Craiova a fost îngenuncheată în Giulești / FOTO: Facebook@ Universitatea Craiova
Craiova a fost îngenuncheată în Giulești / FOTO: Facebook@ Universitatea Craiova

Articol de , - Publicat duminica, 29 octombrie 2023 22:33 / Actualizat duminica, 29 octombrie 2023 23:24

Dragoș Bon, antrenorul secund al Universității Craiova, omul care se ocupă cu dialogul cu presa în locul lui Corneliu Papură, a vorbit despre eșecul suferit de olteni în derby-ul cu Rapid, încheiat 0-2. 

„Din păcate, mergem pe această linie descendentă și nu reușim să ne revenim, nu reușim să marcăm. Când nu marchezi, e foarte dificil. Suntem foarte dezamăgiți. 

În multe momente, am pus Rapidul sub presiune, dar e greu fără ultima pasă, fără ultima execuție. N-am avut luciditate. Mi-e greu să fac o analiză la cald, dar acesta este sentimentul pe care-l am după această partidă. 

Avem jucători care au fost marcatori în trecut, care au avut realizări, dar uite că trecem printr-un blocaj, nu reușim să găsim soluțiile potrivite. Jucătorii de atac n-au avut inspirație. E vina tuturor, nu vreau să pară un reproș doar pentru ei”. 

Așa e în Giulești! Cristiano Bergodi, TRANSFORMAT după golul de 2-0: camerele TV au surprins bucuria dezlănțuită a italianului
RAPID - CSU CRAIOVA
Așa e în Giulești! Cristiano Bergodi, TRANSFORMAT după golul de 2-0: camerele TV au surprins bucuria dezlănțuită a italianului

Dragoș Bon: „E nevoie de un declic, altfel vom merge din rău în mai rău”

„Ivan era dezamăgit fiindă n-a reușit să înscrie. Sper să vedem un declic din partea lui. Doar așa vom reuși să facem ceva, altfel vom merge din rău în mai rău. 

Au mai fost perioade slabe. Trebuie să strângem rândurile și să ne gândim la următorul meci, jucăm din trei în trei zile și n-avem timp să plângem”, a mai spus Dragoș Bon, la microfonul Orange Sport.

Rapid - CSU Craiova/ foto: Raed Krishan
Rapid - CSU Craiova/ foto: Raed Krishan
Rapid - CSU Craiova/ foto: Raed Krishan
Rapid - CSU Craiova/ foto: Raed Krishan
+37 FOTO

„Corneliu chiar își dorește să reușească”

Dragoș Bon a vorbit apoi și despre situația lui Corneliu Papură, posibila înlocuire a acestuia și modul în care vestiarul percepe instabilitatea de la nivelul băncii tehnice: 

„Eu eram aici de dinainte și am ales să continui alături de Corneliu Papură. În acest moment, rezultatele nu sunt de partea noastră. Corneliu chiar își dorește, e un fost jucător al Craiovei, căpitan aici. Poate nu e un tip charismatic, știu discuțiile care se poartă despre el, dar chiar își dorește să reușească. 

Eu am spus-o și în conferința premergătoare acestui joc, această problemă de interimat e posibil să afecteze. Jucătorii trebuie să se protejeze de lucrurile care apar în media. Trebuie să treci peste toate aceste lucruri și să te protejezi. Dacă n-o faci tu, nu te va proteja nimeni!

Vizita patronului de dinainte de meci a fost o chehstie motivațională, a spus că are încredere în jucători și în calitățile lor. A fost doar ceva motivațional”, a încheiat Dragoș Bon. 

Mi-aș dori să avem din nou galeria în spate, dar e decizia lor, ei știu bine ce hotărâri au. Mi-ar plăcea să-i avem alături de noi.

- Dragoș Bon, „secund” CSU Craiova

VIDEO Analiza lui Mihai Stoichiță, după derby-ul Rapid - Universitatea Craiova 2-0

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO Pierdere URIAȘĂ! Cel mai în formă fotbalist al Rapidului s-a „rupt” la derby-ul cu CSU Craiova » Aștepta convocarea la națională!

Campioana doar din Giulești! Rapid o bate pe Craiova într-o atmosferă spectaculoasă

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (2)
dandana
dandana  •  30 Octombrie 2023, 07:58

După mine rotaru este doar un clovn care distruge fotbalul românesc, și uni copii talentați. Eu cred ca Mitriță ar trebui sa mai stea și pe bancă, nu este o rușine dacă nu mai poți. Nu ai cum să - l lași pe Ivan așa să îți bați joc de el, doar pentru ca este finul tău. Eu cred ca toată vina este a lui Rotaru, și fani trebuie sa înțeleagă asta. 7 jucători pe an dați afară și aduși 1-macim doi în ultimi 5 ani. Și aia gratis, nu zici ca a investit. Nu ai putut tine de Gustavo care este copt, nu ai adus niște mijlocași de valoare și sa joci cu maxim 2 atacanți. Eu cred că un 4-5-1 ar fi fost profitabil, și Markovici putea fi profitabil. Dsr asa când doar Mitriță da o pasa, când pierd mingea și merg agale ca și cum nu cade pământul pe ei.. Trebuie adus un antrenor care sa dea afară din echipă tor ce este stricat, inclusiv Mitriță dacă nu își revine. Dacă nu la anul ne vedem în Liga a 2-a. Probabil de liga a 2-a jucători vedetă ai lu rotaru au valoare

dandana
dandana  •  30 Octombrie 2023, 07:50

Un club de neprofesioniști este cea care se numește Craiova. Și nu înțeleg de ce primăria Craiova nu s-a implicat în asta. De ce au dat putere acestor patroni la o echipă emblema a României. Această decădere nu a venit singură, și indusă de Rotaru care este praf în fotbal dar este președinte la Craiova. Treaba lui era sa fie patron, președinte putea rămâne Cîrțu sau adus însuși craioveanu. La Craiova nu mai este optimism, nu mai este bucuria de a juca pentru Craiova mai ales de când a dat adevăratele legende de Craiova afară ca pe niște nimicuri. Eu cred ca Rotaru trebuie sa plătească tot, nu jucători, săraci ei au talent uni dintre ei, dar nu au deloc un traseu, o viziune. Nu poți tu rotaru să-mi spui ca Papură poate în momentul ăsta să facă ceva la Craiova, nu poți tu Rotare sa îți bați joc chiar și de Papură. El aici este nevinovat, asta doar pentru ca-l consideri o slugă. Toți cei care s-au pus cu tine i-ai dat afară, ca tu Rotare ești foarte bun în fotbal. Duci această echipă din prost în mai prost, de când a plecat Marcel totul a luat-o la vale. A căzut tot, iar Rădoi era unul care merita la Craiova. Este oltean, voia sa se vadă fotbal. Dsr tu Rotare l-ai dat afară doar pentru că îți pedepsea vedetele de hârtie. Aceste vedete au șansa meci de meci, dar un talent ca și Câmpanu de ce nu a avut șansa să demonstreze? Cum se face ca toți care plecă de la Craiova dau goluri, iar Markovici nu? Cum se face căci Kolici este scos din echipă după accidente horor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează