FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Doar așa! În ce condiții își poate asigura Dinamo serviciile lui Eduard Pap + O problemă internă în „haită”

În ce condiții își poate asigura Dinamo serviciile lui Eduard Pap. Foto: Instagram @etofc_official
În ce condiții își poate asigura Dinamo serviciile lui Eduard Pap. Foto: Instagram @etofc_official

Articol de - Publicat joi, 11 ianuarie 2024 09:54 / Actualizat joi, 11 ianuarie 2024 10:53

Dinamo caută să aducă și un portar, nu doar jucători ofensivi, a lansat discuții pentru transferul lui Eduard Pap, doar că jucătorul trebuie, mai întâi, să rezolve rezilierea de Gyor (locul 2 în liga secundă maghiară). Apoi, nu e nicio surpriză, goalkeeper-ul de 29 de ani mai are alte două oferte din Liga 1!

  • GSP are 4 reporteri în Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda și Ionuț Iordache sunt prezenți pe toată durata cantonamentelor echipelor din Superligă.

Dinamo este pe modul „caută și așteaptă” în mercato invernal. Conducătorii „câinilor” caută să aducă jucători noi sub comanda lui Zeljko Kopic, Andrei Nicolescu a transmis într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor că „4-5 fotbaliști vor sosi în această perioadă de transferuri”. 

GSP.RO a vorbit cu șeful departamentului de reporteri de la Bild care se ocupă de Bayern Munchen. Ce le-a spus Drăgușin conducătorilor echipei germane
TRANSFER
GSP.RO a vorbit cu șeful departamentului de reporteri de la Bild care se ocupă de Bayern Munchen. Ce le-a spus Drăgușin conducătorilor echipei germane

Bucureștenii așteaptă răspunsuri din partea a diverși fotbaliști contactați, unii primind și oferte scrise din partea clubului.

Eduard Pap este pregătit, în cantonament cu ungurii de la ETO Gyor

Așa cum GSP.ro a informat miercuri, în exclusivitate, detaliile fiind confirmate de părți ulterior, Eduard Pap, 29 de ani, este în atenția lui Dinamo. Este vorba de un goalkeeper care a lăsat o impresie remarcabilă în Liga 1, care a fost căpitanul celor de la FC Botoșani, ajuns vara trecută în Ungaria, la ETO Gyor, cu care a luptat în prima parte a sezonului pentru promovare.

Una dintre grupările de tradiție ale vecinilor, Gyor este pe locul 2 în eșalonul secund, în obiectiv. În prezent, echipa maghiară, la care mai evoluează doi ex-dinamoviști, Paul Anton și Claudiu Bumba, este în cantonament în Slovacia, la Dunajska Streda.

500 de mii de euroeste cota lui Eduard Pap pe transfermarkt

Conform informațiilor GSP, va fi o discuție decisivă zilele viitoare, iar Pap ar putea rezilia angajamentul cu ungurii. Vreme de două luni nu a mai intrat în planurile antrenorului, chiar dacă a început ca titular și a avut prestații apreciate.

În ce condiții își poate asigura Dinamo serviciile lui Eduard Pap

Dinamo nu-l poate aduce pe Pap, să se lupte pentru titularizare cu Adnan Golubovic și Răzvan Benga, decât doar dacă ardeleanul își încheie conturile cu Gyor. „Zilele acestea, trebuie să se lămurească situația. Dinamo îl vrea pe Edi Pap, s-a arătat interesată de afacere, așteaptă un răspuns exact acum”, au transmis sursele GSP.

149 de meciuria adunat Pap pentru FC Botoșani în carieră, în 46 de partide nu a primit gol

Totuși, din nou, nu va fi foarte ușor de Dinamo. Această întrucât goal-keeper-ul a mai fost propus și altor două echipe din Liga 1. Totuși, „câinii” au primit asigurări că vor avea prioritate, dacă Pap își va rezilia angajamentul joi sau vineri.

Încă o problemă ce trebuie rezolvată: Filip Dujmovic nu a reziliat încă, sunt probleme

Referitor la postul de portar, Dinamo mai are de rezolvat o situație, ingrată. Conform informațiilor GSP, Filip Dujmovic, bosniacul de 24 de ani cu care echipa a promovat în L1 la finele sezonului trecut, nu și-a reziliat angajamentul cu „haita”. Și nu are de gând să renunțe prea ușor la contract, nu a acceptat termenii financiari expuși de către club.

21 de meciuria adunat Dujmovic la Dinamo, de când a sosit în toamna 2022

Cu doar o singură prezență în actuala ediție, în Cupa României, cu Metaloglobus (1-2), Dujmovic a prins cel mult foaia. De 14 ori. În rest, a fost spectator. De la sosirea lui Zeljko Kopic, a fost doar o dată rezervă, cu Voluntari (1-0), în rest a stat în tribună în alte trei meciuri.

VIDEO. Andrei Nicolescu, anunț pentru fanii lui Dinamo: „4-5 transferuri, cu jucători de top”

Citește și alte știri:

Olandezul care nu exclude posibilitatea de a lua cetățenie română: ”Sută la sută vom învinge Dinamo”. Cine i-a schimbat viața pentru totdeauna

Prima reacție a lui Adrian Mutu după durerea pricinuită de moartea mamei: „Încerc să mă echilibrez”. Ce decizie a luat „Briliantul”: când revine în antrenorat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
popescu222
popescu222  •  11 Ianuarie 2024, 12:07

De ce ar veni la Dinamo ca sa fie al 3-lea portar? Si de ce ar aduce Dinamo un portar, cand are deja doi buni, dar n-are niciun atacant de calitate. Nu mai inteleg nimic. As fi zis ca e inca una dintre inventiile gsp, dar stirea zice ca cele doua parti au confirmat, asa ca o fi adevarat. Dar tot n-are sens.

mirstelistu
mirstelistu  •  11 Ianuarie 2024, 11:15

Dinamo este pe "modulul nu veni ca o sa iei teapa " de la astia nu pe modulul "cauta si asteapta" nu vedeti ca nu vrea nimeni sa vina la *** numa aia care chiar inca mai cred in Mos Craciun

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează