FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO / CORESPONDENŢĂ DIN DERBY

Englezul Joe Elliott iubeşte mai mult mingea decît trompeta: "N-am teamă de nimic. Vreau să învăţ fotbal la Dinamo"

Elliott trebuie să-şi rezolve nişte probleme cu colegiul, după care va veni la antrenamentele
Elliott trebuie să-şi rezolve nişte probleme cu colegiul, după care va veni la antrenamentele"cîinilor"

Articol de - Publicat marti, 02 iulie 2013 00:00 / Actualizat luni, 01 iulie 2013 21:10

"Cîinii" şi-ar putea aduce în trupă un fotbalist-pop star englez, Joe Elliott, de doar 17 ani, închizătorul ce evoluează şi fundaş central, fiind şi cîntăreţ, mai exact trompetist, în formaţia Bad Manners.

Acesta trebuie însă să-l convingă pe Mulţescu că se pricepe la fotbal mai mult decît la muzică. Sportivul-muzician e aşteptat în cantonamentul "cîinilor" de la Oulton Hall.

"Cîinii" şi-ar putea aduce în trupă un fotbalist-pop star englez, Joe Elliott, de doar 17 ani, închizătorul ce evoluează şi fundaş central, fiind şi cîntăreţ, mai exact trompetist, în formaţia Bad Manners.

Acesta trebuie însă să-l convingă pe Mulţescu că se pricepe la fotbal mai mult decît la muzică. Sportivul-muzician e aşteptat în cantonamentul "cîinilor" de la Oulton Hall.

Ce-a aflat despre "cîini"
"Mi-ar plăcea să mă dedic fotbalului, sincer, iubesc mai mult mingea decît trompeta! Cred că ar fi important pentru mine să joc la Dinamo. Nu ştiam prea multe lucruri despre echipă, dar m-am informat pe internet şi-am văzut că a avut performanţe şi a învins cu 5-1 pe Everton. Mi-ar plăcea să mă şcolesc la Dinamo", a comentat Elliott, telefonic, pentru Gazetă.

Faimos ca un star rock
În Regat, şi nu numai, numele Joe Elliott este faimos datorită solistului cu acelaşi nume al legendarei trupe rock Def Leppard. "Mulţi mă întreabă dacă am vreo treabă cu el, dar nu sîntem rude. Aş vrea să devin la fel de cunoscut, sînt foarte optimist că va fi aşa. Tata este scouter pentru Leicester City, acolo unde am jucat o perioadă. Am mai fost la Derby County, Coventry şi Stoke, la juniori. Cum sînt ca fotbalist? Puternic, genul de mijlocaş "box-to-box", n-am teamă şi sînt un jucător de echipă. Restul? Veţi vedea pe teren!", a mai zis tînărul Joe.

Vrea doar un an de contract
Britanicul pune nişte condiţii înainte de a semna cu Dinamo, iar una dintre ele este aceea de a semna un contract valabil pe un an. "Speră să se întoarcă acasă, în Anglia, spre a găsi o ofertă aici, să fie mai aproape de ai lui", a mărturisit Martin Shaw, un fost coleg de la Derby County, cel ce-a intermediat legătura cu Elliott.

Formaţie cunoscută cînd nu era născut
Elliott performează de 6 ani, cînd timpul i-o permite, în formaţia pop Bad Manners, care a avut oarecare succes în anii '80. "N-am vrut să-i încurc pe oamenii de acolo, oricum e destul pentru mine că pot să fac ceva care-mi place", a comentat puştiul. Tot el mărturiseşte că formaţia sa a avut şi trei hituri în acei ani, în care el nu era încă născut, melodiile "Special Brew", "Can Can" şi "My Girl Lollipop".

"Fotbalist sau star de muzică? Hmm, mi-ar plăcea să fiu un jucător cunoscut şi apreciat, precum Paul Ince sau Frank Lampard" (Joe Elliott)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO

Şanse pentru Durimel şi Hasanovici
Roş-albii n-au fost impresionaţi de prestaţiile fundaşului Durimel şi ale mijlocaşului Hasanovici în primul amical al verii, 0-1 cu Corona Braşov, iar la un moment dat s-a luat chiar în discuţie renunţarea la ei. Însă staff-ul tehnic vrea să le acorde celor doi jucători veniţi de la Severin şansa de a se afirma în Anglia, aşa că ambii au făcut totuşi deplasarea în Regat.

Cristea, Alexe şi Pufi aşteaptă
Deşi s-a tot vorbit şi negociat despre plecările lui Andrei Cristea, Marius Alexe şi Cristi Bălgrădean, cei trei au făcut ieri deplasarea cu Dinamo în Albion şi aşteaptă veşti de la agenţi. Moldoveanul e dorit de Tom Tomsk, Astana şi Maccabi Tel Aviv, Alexe e pe lista lui Kuban, a lui Freiburg şi a unor grupări din Anglia, iar Bălgrădean a fost propus în Spania şi Rusia. Şefii spun că toţi trei vor pleca, aşa că jucătorii stau cu bagajele la uşa hotelului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (52)
xzx
xzx  •  03 Iulie 2013, 12:11

sunt curios cel care semneaza acest articol ce iubeste mai mult??? banii sau meseria de jurnalist sportiv ????

comunitatea.gay
comunitatea.gay  •  02 Iulie 2013, 19:29

Toti dinamovistii iubim "trompeta"

explorer21
explorer21  •  02 Iulie 2013, 13:21

Eu zic sa ia trompeta cu el pe teren si sa-i sune desteptarea lui Grigore si Luchin cand atipesc si trec atacantii glont pe langa ei!

Vezi toate comentariile (52)
Comentează