FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - DINAMO 4-0

3 concluzii după o nouă rușine trăită de Dinamo: lipsa de reacție a lui Stoican și două borne neverosimile

FC Botoșani - Dinamo 4-0 / Sursă foto: Ionuț Tabultoc (GSP) +34   FOTO
FC Botoșani - Dinamo 4-0 / Sursă foto: Ionuț Tabultoc (GSP)

Articol de - Publicat luni, 07 februarie 2022 22:01 / Actualizat marti, 08 februarie 2022 01:12

Învinsă și de FC Botoșani, scor 0-4, Dinamo tremură din ce în ce mai serios pentru evitarea retrogradării. Roș-albii au bifat cel mai slab meci de la instalarea lui Stoican, iar programul din următoarele săptămâni le dă fiori reci suporterilor.

Mai jos, 3 concluzii după FC Botoșani - Dinamo 4-0:

1. Stoican, depășit de situație?!

În ciuda repetatelor promisiuni ale lui Stoican, realitatea îl contrazice în fiecare etapă pe antrenorul penultimei clasate. Dinamo nu joacă nimic și a ajuns la trei înfrângeri din tot atâtea meciuri cu el pe bancă, programul fiind unul infernal în continuare. Trupa antrenată de Stoican nu convinge nici măcar în amicale, fiind învinsă recent de Popești Leordeni, o formație din Liga 3. 

Golaverajul lui Dinamo din ultimele trei meciuri vorbește și el de la sine despre modul în care Dinamo se exprimă sub comanda lui Stoican: 1-9!

Evoluțiile „câinilor” din primele etape ale lui 2022 nu fac decât să pună și mai mult sub semnul întrebării decizia conducerii de a-l instala pe Stoican, un antrenor fără rezultate notabile în ultimii ani, dar pe care Mureșean &co. l-au adus mai mult pentru a rezolva răfuiala cu Rednic. 

+30 FOTO

2. Scouting de amatori: 47 de jucători folosiți DEGEABA în actualul sezon

Dinamo transferă mult și prost, iar consecințele se văd cel mai bine în clasament. După ce i-au aruncat în luptă și pe proaspăt veniții Azakpo și Aloe, roș-albii au ajuns la 47 de fotbaliști utilizați pe durata acestui sezon, record all-time pentru clubul din Ștefan cel Mare. 

E o bornă cu adevărat șocantă pentru Dinamo. Roș-albii au transferat masiv și în timpul lui Bonetti, și în mandatul lui Rednic, și acum, după venirea lui Stoican. Rezultatele? Lipsesc cu desăvârșire, iar calitatea jocului, indiferent de numele din teren, e deziluzionantă. 

52 de goluria încasat Dinamo în actuala stagiune: 42 din careu și 10 din afara careului

3. Cifrele nu mint niciodată!

Pare greu de crezut că o echipă cu 12 înfrângeri din tot atâtea deplasări va reuși să evite retrogradarea. Cu o nouă prestație deplorabilă, Dinamo a ajuns la 12 eșecuri suferite pe teren străin în acest sezon, fiind una dintre singurele echipe din Europa fără victorie în meciurile jucate în deplasare.

Dinamo e de departe cea mai slabă echipă din Liga 1 la acest capitol. Golaverajul e frapant: cinci goluri înscrise în deplasare și 33 încasate. 

16 mai 2021e data ultimei victorii dinamoviste pe teren străin, în campionat: 2-1 cu FC Argeș, în penultima etapă a play-out-ului trecut

VIDEO Dezbaterea zilei, 4 februarie » Trebuie mărit numărul de echipe din Liga 1 pentru a o salva pe Dinamo?

Citește și alte știri de actualitate: 

FC Botoșani - Dinamo 4-0. Prăpăd! „Câinii” sunt umiliți și în Moldova, iar evitarea retrogradării pare imposibilă!

A început rivalitatea?! Noul transfer al lui Becali a scos din joc un dinamovist după doar două minute: „Fault grosolan, trebuia eliminat!”

Asta e sursa tuturor problemelor? Record imposibil bătut de Dinamo după meciul cu FC Botoșani

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (6)
sica.nevaccinatu
sica.nevaccinatu  •  11 Februarie 2022, 05:20

in primul rind vreti nu vreti muresan a avut dreptate. apara-te ca nu ai altfel. cind iei o hemoragie de goluri? cum sa nu vezi realitatea? in timpuri am atras dusmanul pe la strimtori am facut ceva. tu dinamo sa joci deschis cu Craiova? sa nu tragi la poarta sa nu poti construi? mi - e teama ca si la nationala va fi la fel. ai nevoie de anrenori cu experieta nu amatori puuberi istoviti. atit

sica.nevaccinatu
sica.nevaccinatu  •  11 Februarie 2022, 05:08
Postat de valentindragobete pe 07 Februarie 2022, 22:49

Speranța prostului ...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

razvanstefan2010
razvanstefan2010  •  08 Februarie 2022, 00:44

"modul în care Dinamo se exprimă sub comanda lui Stoican: 1-9!" incredibil catabrautate împotriva acestui mult iubit club.... nimic despre ultima victorie covârșitoare cu 10-2 de joia trecută.... deci ar fi la a un golavetaj pozitiv 11-11.... plus că cele 2 goluri ala adversarilor au fost marcate tot de un jucător în probe la fcdb :))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează