FOTBAL  »  Superliga  »  STADIOANE

FCSB. „Arcul de Triumf”, stadionul râvnit de Gigi Becali, e aproape de finalizare!

Arena „Arcul de Triumf” este într-un stadiu avansat +6   FOTO
Arena „Arcul de Triumf” este într-un stadiu avansat

Articol de - Publicat luni, 25 mai 2020 14:28

Gazeta a vizitat azi șantierul de la stadionul „Arcul de Triumf”, arena cu lucrările cel mai aproape de finiș. E totuși greu de crezut că va fi gata la 31 iulie, așa cum a anunțat ministrul Ionuț Stroe.

Stadionul „Arcul de Triumf" va fi primul, dintre cele 3 din București, care va fi gata. Iar termenul înaintat este 31 iulie, adică în mai puțin de 70 de zile. Cel puțin asta susține Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului: „Oamenii spun că asta e data la care vor termina, chiar dacă mi se pare ușor optimist".

„Arcul de Triumf”, gata la 31 iulie?

Gazeta Sporturilor a fost azi la arena din Nordul Bucureștiului și, într-adevăr, lucrările sunt destul de avansate. Totuși, mai sunt multe detalii de pus la punct, iar acea idee cum că „scenariul avansat e ușor optimist" pare bine conturată. Muncitorii lucrau aprins la zona VIP, s-au montat scaunele, inclusiv tabela de marcat se poate observa într-un colț.

+2 FOTO

Cel mai ieftin dintre cele trei

După cum chiar Ionuț Stroe a anunțat, stadion de peste 8.000 de locuri va fi cel mai ieftin de închiriat, fapt care l-ar putea transforma într-o variantă pentru multe cluburi, însă nu va fi ocolit nici pentru evenimente culturale sau spectacole.

Caracteristici stadion „Arcul de Triumf"

  • locuri: 8.207;
  • pe lângă terenul de fotbal, complexul va mai cuprinde: spații urbane exterioare, parcare subterană, centru pentru recuperarea sportivilor cu camera hiperbară pentru terapie oxigen, aparatură medicală specifică de recuperare, piscină, saună, sală de conferință și zonă VIP;
  • Costul lucrărilor: 24 de milioane de euro.

„Ca opinie personală, aș risca să spun că acest mic și cochet stadion de 8.000 de locuri va fi, probabil, cel mai solicitat dintre cele care se construiesc" 
Ionuț Stroe, ministrul tineretului și sportului

Gigi Becali visează la „Arcul de Triumf”

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul FCSB, este convins că echipa sa va juca pe noul stadion „Arcul de Triumf”.

„Am făcut cerere și oficial, și verbal. Am vorbit pentru Arcul de Triumf. Am vorbit cu președintele FRR și zice că n-a spus așa ceva. Ce știu eu este că Burleanu a făcut o cerere la Ministerul Sportului sau nu știu unde, ca terenurile să rămână pentru sportul pentru care au fost construite”, spunea patronul FCSB în urmă cu 6 zile.

Citește mai multe știri de actualitate:

Lucrările avansează și în Giulești! A început montarea treptelor din tribune

Bogdan Vintilă și președintele LPF, acuzați de blat de Cozmin Gușă: „A fost o fază din lumea aranjamentelor” + dezvăluire în direct despre o datorie la pariuri

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (5)
883135188391540
Popa Corneliu  •  25 Mai 2020, 18:39
Postat de albub pe 25 Mai 2020, 15:54

Ca fost jucator de rugby spun ca asta a fost si trebuie sa ramana un stadion de rugby. Nu ne intereseaza ce spune becali!

Păi, cum vine asta, cu bani de la UEFA pentru CE? Asta este deturnare de fonduri! Ce amestec are politicul, PSD, în fotbal? UEFA, se aude? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bogat
bogat  •  25 Mai 2020, 18:30

fotografiile par a fi facute de un copil hiperalergic de doi ani care a pozat orice numai stadionul nu....macarale, pomi, schele de acoperis si un colt de scaune. :)) Nicio imagine de perspectiva ca sa vedem cum se inalta arena, rar vezi poze mai prost cadrate.

antisistem
antisistem  •  25 Mai 2020, 16:00

Totul trebuie sa aiba legatura ca fariseul Becali, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează