FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB a declanșat „planul Omrani”! Gigi Becali anunță: „I-am trimis oferta!”

Billel Omrani // FOTO: Imago
Billel Omrani // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 februarie 2022 14:32 / Actualizat sambata, 19 februarie 2022 15:02

Gigi Becali, patronul FCSB, nu renunță la ideea de a-l transfera pe atacantul francez Billel Omrani (28 de ani), care este în ultimele luni de contract cu CFR Cluj.

După ce a anunțat care sunt pretențiile atacantului, Gigi Becali a dezvăluit azi că i-a trimis lui Omrani o ofertă de contract și că așteaptă un răspuns din partea francezului.

La CFR e ca la Mediaș! Tensiuni în vestiarul campioanei: clujenii au restanțe uriașe » Un singur jucător e cu banii la zi!
CFR CLUJ
La CFR e ca la Mediaș! Tensiuni în vestiarul campioanei: clujenii au restanțe uriașe » Un singur jucător e cu banii la zi!

Gigi Becali i-a făcut o ofertă lui Omrani

„Da, îl vreau pe Omrani! I-am făcut o ofertă și aşteptăm un răspuns de la el! I-am transmis ce îi ofer”, a dezvăluit Gigi Becali pentru as.ro.

Recent, Gigi Becali dezvăluia ce pretenții salariale are Omrani, fiind sigur că ar putea ajunge la un acord cu el.

„Mi-a dat numărul impresarului, mi-a zis că vrea 45.000 de euro pe lună și vreo 400.000 de euro la semnătură. E ceva negociabil, posibil să se realizeze”, a declarat Gigi Becali la ProX.

Billel Omrani evoluează pentru CFR Cluj de 5 ani și jumătate. Ardelenii l-au adus în 2016 de la Marseille, club la care atacantul cu origini algeriene a crescut. Omrani a adunat 199 de meciuri, 47 de goluri și 28 de pase decisive în tricoul ardelenilor.

CFR e sigură că Omrani nu merge la FCSB

Recent, Nelu Varga, patronul lui CFR, și Dan Petrescu, antrenorul clujenilor, au vorbit despre cazul Omrani, fiind siguri că acesta nu va merge la FCSB.

„Omrani poate să meargă unde vrea el, nu doar la FCSB sau CFR. Este în ultimele luni de contract, cum e și cazul lui Susic, Cestor. E doar decizia lui.  Am o relație foarte bună cu el. Chiar dacă sunt ca un tată pentru el, sunt mai dur. Uneori mai scot niște cuvinte pe nu trebuie să le scot, dar altfel e greu să îl ții pe Billel. Eu țin la el, el ține la mine, el ține și la club. Normal că ține. Dacă nu era clubul ăsta, unde era Billel Omrani? Dar e decizia lui.  El mi-a spus mie că rămâne aici sau că pleacă în străinătate”, spunea Dan Petrescu.

Nu mă pun la mintea lui Gigi Becali. El e cu gura, cu poveștile, noi ne vedem de treaba noastră. Își face iluzii degeaba. Nu poate să-l ia și nici să-l țină pe Omrani. Billel știe ce are aici, ce îi oferim, ce are asigurat la CFR. Da, deocamdată Billel nu a semnat un nou contract, dar nu am insistat fiindcă avem o relație specială cu el. Nu lasă el pasărea din mână pe o poveste de pe gard. În plus, să stea Gigi liniștit că Omrani va juca în continuare, noi avem mare încredere în el, știm ce fel de om este 
– Nelu Varga

VIDEO Totul despre CS Mioveni – FCSB

Citește și: 

După Croitoru, MM Stoica mai laudă un antrenor din Liga 1: „Nu știu cine ar putea obține rezultatele lui”

EXCLUSIV Te-ai vaccinat? Afară din echipă! Vaccinații de la FCSB sunt prigoniți de Gigi Becali

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (21)
herrmann
herrmann  •  19 Februarie 2022, 20:44
Postat de vasileroaita pe 19 Februarie 2022, 20:22

Prostovan, la ce școală ai învățat că se scrie Kăile Ferate Române?!?

la Szeged

vasileroaita
vasileroaita  •  19 Februarie 2022, 20:23
Postat de observator_federal pe 19 Februarie 2022, 19:33

Stăteai pe scaun?

La voi se stă pe scaun pe stradă?!?

vasileroaita
vasileroaita  •  19 Februarie 2022, 20:22
Postat de Dan Petnaise pe 19 Februarie 2022, 19:43

Salvați CFR-ul. Dacă luați acești jucători, KFR se va salva, deoarece ăștia au salarii mari. Dacă erau jucători buni nu îi păstra KFR? De-abia așteaptă să scape de ei.

Prostovan, la ce școală ai învățat că se scrie Kăile Ferate Române?!?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează