FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Factorul Neubert » FCSB, echipa finalurilor de meci: aproape o treime dintre puncte, câștigate în ultimele minute ale meciurilor

Thomas Neubert, preparator fizic FCSB // foto: Imago Images
Thomas Neubert, preparator fizic FCSB // foto: Imago Images

Articol de , , - Publicat vineri, 17 decembrie 2021 10:25 / Actualizat vineri, 17 decembrie 2021 10:38

FCSB a câștigat și meciul cu Rapid grație unor goluri marcate pe final de meci. E al 7-lea joc în care vicecampioana ia punct sau puncte cu reușite bifate dincolo de minutul 75. FCSB a înscris 11 goluri în ultimul sfert de oră și în prelungiri, aproape atâtea câte au la un loc CFR Cluj și CSU Craiova.

În minutul 90, FCSB avea un punct în derby-ul cu Rapid. După ce arbitrul a fluierat finalul, vicecampioana a adăugat în clasament 3 puncte.

Golurile lui Tănase și Ianis Stoica, din al 3-lea și al 6-lea minut al prelungirilor i-au adus o victorie in extremis. Un lucru care a devenit, de fapt, tradiția actualului sezon. Care spune că FCSB e cea mai bună echipă în finalurile de meci.

E plătit de 8 ori mai prost decât Keșeru, dar îl surclasează! Claudiu, în umbra puștiului-minune de la FCSB
FCSB
E plătit de 8 ori mai prost decât Keșeru, dar îl surclasează! Claudiu, în umbra puștiului-minune de la FCSB

30% dintre golurile FCSB au venit după minutul 75 

A marcat, după minutul 75, nu mai puțin de 11 goluri. Ceea ce înseamnă aproape 30% din totalul celor pe care le are înscrise în total, iar trupa lui Toni Petrea e formația cu cel mai bun atac din Liga 1.

FCSB nu doar că are cele mai multe goluri înscrise în ultimul sfert de oră, dar celelalte grupări care se află acum pe locuri virtuale de play-off sunt departe și foarte departe de acest nivel al roș-albaștrilor.

Principalele rivale în lupta pentru titlul de campioană au împreună 12 astfel de meciuri, adică aproape câte a atins clubul unde preparator fizic e Thomas Neubert. Și căruia i se datorează în mare măsură prospețimea fizică și forța cu care FCSB a reușit să înscrie atât de multe goluri în intervalul minutelor 75-90+.

ECHIPĂGoluri după minutul 75
FCSB11
Craiova7
Voluntari7
CFR5
Rapid4
Botoșani2

7 puncte câștigate de FCSB chiar după minutul 90!!!

Cele 11 goluri marcate târziu de FCSB au fost reușite în nu mai puțin de 8 partide din cele 20 disputate până acum. Și o singură dată o astfel de reușită n-a ajutat-o să aducă punct sau puncte în clasament.

E vorba despre derby-ul cu CFR, pierdut în Gruia, scor 1-4, când Ianis Stoica a punctat în minutul 90, dar după ce gazdele marcaseră deja de 4 ori.

În rest, toate golurile de după minutul 75 au însemnat automat că FCSB „a mișcat” clasamentul. Și, practic, nu mai puțin de 14 puncte au fost strânse grație randamentului din finalurile confruntărilor.

Factorul Neubert » FCSB, echipa finalurilor de meci: aproape o treime dintre puncte, câștigate în ultimele minute ale meciurilor

În sezonul acesta, nu este primul meci când câștigăm în ultimele minute! Sunt foarte mândru de fiecare jucător și știu cât de mult muncim pentru asta! Felicitări, băieți, trebuie să lucrăm în continuare!

- Thomas Neubert, după meciul FCSB - Botoșani 3-1

50%din punctele câștigate cu goluri marcate în ultimul sfert de oră au fost bifate cu reușite care au venit în minutele de prelungiri

30%din toate punctele pe care FCSB le are în clasamentul la zi, 14 din 46, au fost strânse datorită golurilor după minutul 75

Un singur gol încasat în final de FCSB 

Încă o dovadă că FCSB e extrem de puternică din punctul de vedere al pregătirii fizice e faptul că în 20 de etape a încasat un singur gol în ultimul sfert de oră. Marcator: Cascini, de la Clinceni, dar fără a a produce vreo daună din perspectiva clasamentului. Argentinianul a marcat în minutul 89 al partidei de pe Arena Națională, când scorul era deja 3-1 pentru roș-albaștri. 

FCSB e depășită de 3 echipe în eficacitatea defensivei. Vicecampioana a primit 17 goluri, în vreme ce CFR a încasat doar 8, Farul și UTA câte 13. Aceeași apărare ca FCSB are și FC Argeș.

VIDEO » Ianis Stoica, declarații după FCSB - Rapid 3-1: „Așa ar trebui să fie mereu”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Omul care l-a adus pe Ianis Stoica la FCSB îi prevede acestuia un viitor strălucitor: „O să fie imposibil de oprit”

Răsturnare de situație? Anunț surprinzător al lui Florin Tănase, după FCSB - Rapid

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (39)
cornelcc
cornelcc  •  18 Decembrie 2021, 17:40
Postat de hermannstadler pe 17 Decembrie 2021, 17:14

numărătoare făcută de cine și la comanda cui?

De institutul de sondare a opiniei publice detinut de cine altul, dacat intai-sustinatorul kvscului din kolosvar, marele om politic, actualmente ajus ministru al apararii cu studii militare echvalente cu gradul de fruntas la apelul bocancilor. Va las pe voi sa-i ghiciti jumele! Traiasca Romania! in frunte cu coducatorii ei iubiti! Traiasca kvsc, viitorea campioana in urmatorii 100 de ani, cat timp frf va fi condusa de burlan prin nasul lui, de ei si de urmasii-urmasilor lor! Asa-zisul campionat al Romaniei a devenit efectiv o pirdere de timp. Te uiti la oamenii regelui cumse chinuie srateze din 6 metri si te crucesti! Pai cand DanutAntrenorul-bocitoare va ajun le nationala,pritisorul va fi titular meci de meci! + inca vreo 4-5 “tineri de perspectiva” de la “academia”.

ali.bec
ali.bec  •  18 Decembrie 2021, 12:49
Postat de llocomotivalibera pe 17 Decembrie 2021, 17:17

Culmea celor trei .. sa scrii un asa articol total afara din context,total aiurea.. toata lumea stie ca fcfcsbeul a furat in 15 din 20 de meciuri

Nu prea înțeleg nici eu ce “factor Neubert” au fluierasii care le asigura punctele fecesebistilor

c23665
c23665  •  17 Decembrie 2021, 23:48
Postat de geogeo pe 17 Decembrie 2021, 19:53

*** fara rost fac franarii care comenteaza pe aici? De ce va agitati, aveti politicul de partea voastra, aveti FRF de partea voastra, ati luat 4 campionate cu arbitri, aveti 8 puncte in fata, aveti gaura de 20 de milioane de euro in buget si tot sunteti nervosi? Daca nu bubuiti de prostie n-aveti cum sa pierdeti campionatul. Si atunci, de ce atatea ***?

Prostia, sigur, e de partea ta!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează